برای مشاوره ثبت نام در سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل
برای مشاوره ثبت نام در سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل
برای ورود مستقیم به سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل به نشانی utcms.ir ارائه شده است.
سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل یکی از سایت ها در حوزه ثبت نام سهمیه سوخت می باشد که امکان درخواست و دریافت آن ها را آسان نموده است. افراد متقاضی دریافت سهمیه سوخت گازوئیل می توانند به سایت ثبت نام سهمیه گازوئیل مراجعه کرده و از طریق آن برای ثبت نام گازوئیل اقدام کنند.
سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل برای خودروهای سنگین جهت دریافت سهمیه بسیار حائز اهمیت می باشد. در این مقاله قصد داریم، ابتدا به معرفی سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل و نحوه ورود و ثبت نام در آن پرداخته و سپس پروانه ثبت نام سهمیه سوخت گازوئیل و شارژ سهمیه کارت سوخت گازوئیل را مورد بررسی قرار دهیم.
معرفی سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل
معرفی سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل به عنوان یکی از سامانه های ارائه دهنده خدمات به متقاضیان بسیار حائز اهمیت است. این سایت به منظور تسهیل در ثبت نام سهمیه سوخت ناوگان حمل و نقل راه اندازی شده و در حال حاضر برای دریافت این فرآورده در اختیار متقاضیان قرار دارد.
سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل امکان ثبت غیر حضوری درخواست سهمیه را برای اشخاص حقیقی و حقوقی ایجاد کرده است. افراد می توانند با مراجعه به سایت ثبت نام سهمیه گازوئیل، مراحل مربوط به ثبت درخواست خود را به صورت آنلاین انجام دهند.
این سامانه به منظور ثبت و ساماندهی شرکت های حمل و نقل، رانندگان و ناوگان حمل و نقل بار و مسافر درون شهری طراحی شده است. شرکت ها، رانندگان و صاحبان ناوگان حمل و نقل بار و مسافر در مناطق شهری و برون شهری ابتدا باید در این سامانه ثبت نام کرده و پس از ثبت درخواست و دریافت کد رهگیری، برای دریافت مجوز به شهرداری مورد نظر خود مراجعه کنند. در این صورت به ناوگان دارای پروانه فعالیت، سوخت تخصیص داده می شود. همچنین می توانند در صورت درخواست برای دریافت پروانه فعالیت به دفاتر شرکت پست در سراسر کشور مراجعه فرمایند.
راهنمای ورود به سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل
افرادی که قصد استفاده از خدمات سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل را دارند، بایستی مراحل ثبت نام خود را بر اساس شخص حقیقی یا حقوقی از طریق سایت انجام دهند. پس از ثبت نام در این سامانه، نام کاربری و رمز عبور برای افراد اختصاص داده می شود و می توانند با استفاده از این نام کاربری و رمز عبور وارد سایت شده و از خدمات مرتبط آن استفاده کنند. برای ورود به سایت ثبت نام سهمیه گازوئیل می توانند طبق مراحل زیر اقدام نمایند.
ابتدا آدرس سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل به نشانی utcms.ir را در مرورگر خود وارد کنند.
سپس وارد صفحه اصلی می شوند و بایستی کادر تخصیص سوخت گازوئیل را انتخاب کنند و برای ثبت نام اقدام نمایند.
در صفحه مورد نظر، می توانند اطلاعات و مدارک مورد نیاز را مطالعه کنند و سپس با بررسی آن ها برای ثبت نام سوخت گازوئیل اقدام نمایند. در ادامه مدارک لازم برای ثبت نام سهمیه سوخت گازوئیل را مورد بررسی قرار می دهیم.
مدارک لازم برای ثبت نام سهمیه سوخت گازوئیل
بر اساس دستورالعمل ابلاغی دولت، از تمامی متقاضیان تقاضا می گردد با تهیه مدارک لازم برای ثبت نام سهمیه سوخت گازوئیل اقدام نموده و در اسرع وقت سهمیه سوخت خودرو خود را درخواست دهند. افراد بایستی تصویر مدارک زیر را آماده نمایند و سپس در سایت ثبت نام سهمیه گازوئیل بارگذاری کنند.
عکس پرسنلی مالک ناوگان الزامی است. (این عکس در پروانه فرد قرار داده خواهد شد.)
تصویر روی کارت وسیله نقلیه الزامی می باشد.
تصویر پشت کارت وسیله نقلیه الزامی است.
تهیه تصویر بیمه نامه شخص ثالث ضرورت دارد.
کارت معاینه فنی خودرو (آپلود تصویر کارت معاینه فنی خودرو برای ناوگان با سن کمتر از 5 سال اختیاری است.) الزامی بوده و "برای موتور سیکلت ها" اختیاری است.
قرارداد نصب دستگاه سیپاد برای "ناوگان با سوخت گازوئیل الزامی می باشد. (برای نصب دستگاه سیپاد به سایت SIPAAD.IR مراجعه نمایند.)
تعهدنامه حسن انجام کار الزامی می باشد.
تهیه متن تعهدنامه محضری برای دریافت سهمیه بنزین وانت بارها به غیر الزامی است. (مالکیانی که قصد واگذاری سهمیه بنزین خود به دیگران را دارند، می بایست تعهدنامه محضری حاوی اطلاعات خواسته شده در این متن را تهیه و به همراه شماره ثبتی و اصل سند در قسمت بارگذاری مدارک آپلود کنند.)
افراد توجه داشته باشند که بایستی کلیه مدارک فوق را آماده نمایند و در سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل برای دریافت سهمیه اعتباری بارگذاری کنند. چرا که مسئولیت هر نوع مشکل جهت دریافت سهمیه اعتباری به دلیل درج اطلاعات نادرست بر عهده مالک ناوگان است.
نحوه ثبت نام سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل
همانطور که در قسمت های قبل اشاره شد، افراد می توانند از طریق سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت کنند. به این ترتیب هر شخص حقیقی یا حقوقی به راحتی می تواند سهمیه سوخت مورد نیاز خود را با مناسب ترین قیمت تهیه کند. البته لازم است افراد برای تکمیل ثبت نام خود از این سامانه استفاده کنند. پس از انجام مراحل ثبت نام در سایت ثبت نام سهمیه به هر فرد یک نام کاربری و رمز عبور داده می شود که با استفاده از آن می توان برای درخواست سوخت مورد نیاز خود اقدام کرد. با توجه به اهمیت فراوان نحوه ثبت نام سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل، در این قسمت آن را به تفصیل توضیح خواهیم داد.
برای ثبت نام در سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل بایست وارد سایت utcms.ir شده و پس از طی مراحلی و با وارد کردن اطلاعات درخواستی با دقت انجام شود.
ابتدا آدرس سایت ثبت نام سهمیه سوخت گازوئیل به نشانی utcms.ir را در مرورگر خود وارد نمایند.
پس از انتخاب ورود به صفحه اصلی، گزینه تخصیص سوخت گازوئیل را انتخاب کنند.
پس از بررسی مواردی که در این سایت گفته شده، بر روی گزینه "تمام موارد بالا را مطالعه نموده ام" کلیک کرده و سپس گزینه "شروع ثبت نام" را انتخاب نمایند.
نوع کاربری ناوگان را باری دیزلی (گازوئیلی) انتخاب نموده و استان و شهر مورد نظر خود را وارد کنند و پس از ثبت کد امنیتی، گزینه "تایید و گام بعدی" را انتخاب نمایند.
نوع مالکیت ناوگان خود را از بین موارد حقیقی، حقوقی (دولتی)، حقوقی (خصوصی) و شهرداری انتخاب کنند.
پس از انتخاب مالکیت نوع ناوگان، بایستی اطلاعات دیگری مانند شناسه ملی شرکت مالک وسیله نقلیه، شماره ملی، تاریخ تولد، استان و شهر محل تولد را تکمیل کنند و سپس بر روی "تایید و گام بعدی" کلیک نمایند.
سپس افراد بایستی مراحل دیگر که شامل اطلاعات مکان، اطلاعات تکمیلی، اطلاعات ناوگان، اطلاعات رانندگان، بارگذاری تصاویر مدارک، تعهد نوسازی، تایید نهایی و تایید اطلاعات را تکمیل کنند تا ثبت نام آن ها به طور کامل انجام شود. شایان ذکر می باشد که بایستی هر مرحله به طور کامل گردد تا بتوانند وارد مراحل دیگر شوند و این پروسه بایستی به ترتیب انجام شود و در پایان ثبت نام صورت می پذیرد.
پروانه ثبت نام سهمیه سوخت گازوئیل
پروانه ثبت نام سهمیه سوخت گازوئیل مجوزی است که پس از طی مراحلی به مالکین ناوگان حمل و نقل از سوی شهرداری داده می شود و از طریق آن امکان دریافت سهمیه و فعالیت در حوزه حمل و نقل درون شهری و حومه برای مدت معینی واگذار می گردد. صاحبان تمامی ناوگان درون شهری برای فعالیت در شهر ملزم به ثبت اطلاعات ناوگان خود در سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل می باشند. پس از دریافت کد رهگیری از سایت ثبت نام سهمیه، با تهیه مدارک مورد نیاز به شهرداری مراجعه نموده تا مدارک مربوطه توسط کارشناسان شهرداری بررسی شده و در صورت تایید مجوز فعالیت و دریافت سهمیه ناوگان مدنظر صادر خواهد گردید.
پروانه سهمیه سوخت گازوئیل صرفا به نام مالک همچون شخص حقیقی یا حقوقی صادر می شود و اعتبار آن نیز یک ساله بوده و در صورت عدم تغییر شرایط باید پس از این مدت تمدید گردد. همچنین از سه ماه قبل از تاریخ انقضای پروانه، مالک می تواند آن را تمدید کند. البته با نصب دستگاه سیپاد بر روی ناوگان، مدت اعتبار پروانه از یک سال به دو سال و سپس به پنج سال افزایش می یابد.
در صورت دریافت پروانه سهمیه سوخت گازوئیل، هر ناوگان امکان عضویت همزمان در 5 شرکت را داشته و می تواند در 5 شهر مختلف فعالیت کند. انتقال مالکیت وسایل نقلیه باری و مسافری درون شهری به اشخاص حقیقی و حقوقی بر اساس شرایط و ضوابط منعی ندارد، اما فعالیت وسیله نقلیه مذکور در امور حمل و نقل بار و مسافر در شهر و حومه منوط به اخذ پروانه فعالیت توسط مالک جدید اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی است. لذا در صورت واگذاری خودرو، مالک سابق بایستی مراتب تغییر مالکیت را به شهرداری اطلاع دهد تا پروانه توسط شهرداری باطل شود و مالک جدید باید با مراجعه به شهرداری نسبت به دریافت پروانه فعالیت جدید اقدام کند.
پیگیری سهمیه کارت سوخت گازوئیل
کارت سوخت گازوئیل کارتی است که براساس آن سهمیه گازوئیل خودرو مشخص می شود. این کارت به عنوان یکی از مدارک مهم برای استفاده از سوخت مناسب خودرو توسط ارگان خاصی صادر می شود که لازم است برای دریافت و پیگیری کارت سوخت گازوئیل مراحل خاصی طی شود. برای این منظور اطلاعات خودروهای شماره جدید یا آن هایی که تعویض پلاک قدیمی داشته اند، هنگام صدور کارت سوخت گازوئیل خودرو از طریق راهور ناجا ارسال می شود و نیازی به مراجعه به سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل نخواهد بود.
اما برای درخواست المثنی کارت سهمیه سوخت گازوئیل، باید کارت شناسایی و اسناد خودرو به اداره پست یا پلیس +10 تحویل داده شود. از مهم ترین مدارک ضروری برای صدور المثنی کارت سوخت گازوئیل می توان به کارت شناسایی خودرو، مدارک شناسایی مالک خودرو اعم از کارت ملی، گواهی یا گذرنامه یا معرفی نامه رسمی شرکت یا سازمان با پرداخت مبلغ 100000 ریال اشاره داشت.
سهمیه سوخت گازوئیل در کارت سوخت ذخیره می شود و رانندگان می توانند برای پیگیری سهمیه کارت سوخت گازوئیل و اطلاع از سهمیه خود به جایگاه های سوخت گازوئیل مراجعه نمایند و تا از میزان باقیمانده سهمیه سوخت خود مطلع شوند.
شارژ کارت سهمیه سوخت گازوئیل
دلیل شارژ نشدن کارت سهمیه سوخت گازوئیل می تواند براساس مشکلات زیادی رخ دهد. از جمله این مشکلات می تواند خرابی کارت باشد که در صورت بروز این مشکل باید به مراکز مربوطه مراجعه کرد. همچنین لازم است زمان شارژ کارت سهمیه سوخت گازوئیل و تاریخ شارژ آن را به خاطر سپرده شود و رمز آن را فراموش نشود.
کارت سوخت گازوئیل باید سالم بوده، مخدوش و معدوم نباشد و رمز آن فعال و کارت واقعی باشد. در صورت همراه نداشتن کارت سوخت امکان استعلام شارژ کارت سوخت گازوئیل از طریق سایت ثبت نام سهمیه وجود نداشته و راننده باید از سهمیه آزاد استفاده نماید.
سهمیه سوخت ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری طبق اسناد حمل و نقل شامل وضعیت مسافربری، بارنامه و بارنامه بین المللی (CMR) در نظر گرفته شده و در کارت سوخت شارژ می گردد. تمامی خودروهای سنگین باید 7 هزار کیلومتر پیمایش یا 18 بارنامه را طی کرده باشند تا مشمول دریافت شارژ کارت سوخت شوند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص ثبت نام یا ورود به سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. سامانه ثبت نام سوخت گازوئیل به نشانی utcms.ir می باشد.