برای مشاوره ثبت نام وام دامداری
برای مشاوره ثبت نام وام دامداری
وزارت جهاد کشاورزی به منظور حمایت از دامدارانی که از شرایط وام جهاد کشاورزی برخوردار بوده و برای اشتغالزایی و کارآفرینی نیاز به سرمایه داشته، تسهیلات دامداری اعطا می کند. همچنین افرادی که برای تهیه علوفه و نهاده های دامی نیاز به کمک مالی داشته، می توانند وام دامداری مذکور را دریافت نموده و بسیاری از مشکلات خود را برطرف نمایند.
دامداران برای دریافت این تسهیلات باید از نحوه ثبت نام وام دامداری و نحوه دریافت آن مطلع شده و شرایط وام های جهاد کشاورزی و مدت زمان بازپرداخت این وام را بررسی کنند. این افراد می توانند با آگاهی از مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای ثبت نام وام جهاد کشاورزی، به صورت غیرحضوری اقدام کرده و وام مدنظر خود را دریافت کنند. در ادامه انواع وام های جهاد کشاورزی در حوزه دامداری و شرایط و مدارک مورد نیاز آن توضیح داده می شود.
معرفی ثبت نام وام دامداری
دامداری یکی از مهم ترین شغل های مولد در کشور به شمار می آید. ارائه خدمات به مشاغلی همچون دامداری و کشاورزی به صورت مستقیم زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته و دامدارانی که از شرایط وام جهاد کشاورزی برخوردار باشند، می توانند با بررسی نحوه ثبت نام وام های این وزارتخانه، برای ثبت نام وام دامداری درخواست خود را ارائه دهند.
معرفی ثبت نام وام دامداری بدین صورت بوده که وام جهاد کشاورزی برای دامداران، یکی از انواع وام های سرمایه ثابت و سرمایه در گردش بانک کشاورزی می باشد که برای تامین منابع مالی املاک مورد نیاز برای چرا و همچنین نهاده های دام و... به فعالان بخش دامداری اعطا می شود. بانک کشاورزی موظف به قبول ضمانت هایی همچون پروانه های چرا، مالکیت اراضی و یارانه شخصی از جانب دامداران می باشد.
یکی از مهم ترین وام هایی که توسط جهاد کشاورزی برای دامداران در نظر گرفته شده، تسهیلات سرمایه در گردش نهاده های دام می باشد. بر این اساس دامدارانی که برای فعالیت های خود نیازمند سرمایه بوده، می توانند با مراجعه به سایت جهاد کشاورزی، درخواست خود برای دریافت این وام ارائه کنند.
یکی دیگر از وام هایی که توسط جهاد کشاورزی برای دامداران در نظر گرفته شده، تسهیلات بند الف تبصره 18 می باشد. براساس بند مذکور، دولت موظف است بخشی از درآمد حاصله از هدفمندی یارانه ها را وارد چرخه تولید، اشتغال و کارآفرینی کند. بنابراین وزارت کشاورزی می تواند بودجه لازم را در اختیار فعالان حوزه دامداری و دامپروری قرار دهد.
بر این اساس، وام جهاد کشاورزی بند الف تبصره 18 که بر اساس سرمایه ثابت هدفمندی یارانه ها بوده، به دامدارانی که قصد ایجاد اشتغال، تولید و کارآفرینی در حوزه دامداری را داشته، تعلق گرفته و این افراد می توانند برای دریافت این تسهیلات اقدام نمایند.
شرایط ثبت نام وام دامداری
شرایط وام جهاد کشاورزی بسته به نوع تقاضا و شرایط متقاضی متفاوت بوده و دامداران باید پس از بررسی انواع تسهیلات جهاد کشاورزی، با حضور در یکی از شعب بانک کشاورزی ثبت نام تسهیلات دامداری را انجام دهند. افراد برای ثبت نام غیر حضوری نیز می توانند به سایت جهاد کشاورزی رجوع کنند.
دامدارانی که به دنبال گسترش یا ایجاد کسب و کار در حوزه دامپروری بوده و نیاز به سرمایه برای طرح های دارای توجیه فنی و یا اقتصادی در این حیطه دارند، می توانند برای دریافت تسهیلات بند الف تبصره 18 جهاد کشاورزی اقدام کنند. بر اساس مصوبه دولت، سالانه باید 18 درصد منابع صندوق توسعه ملی به این امر اختصاص پیدا کند. در ادامه به شرایط ثبت نام وام دامداری پرداخته می شود.
در صورتی که صلاحیت فرد برای دریافت این نوع تسهیلات از جانب کارشناسان جهاد کشاورزی محرز شود، پرونده متقاضیان برای ثبت نام تسهیلات دامداری و دریافت آن به بانک کشاورزی ارجاع داده می شود.
افرادی که در سال حداقل 30 میلیون تومان گردش مالی داشته باشند، می توانند برای دریافت وام سرمایه در گردش درخواست دهند.
از دیگر شرایط ثبت نام وام دامداری می توان به نداشتن چک برگشتی و یا بدهی معوقه بانکی اشاره کرد.
کلیه اشخاص حقیقی یا حقوقی فعال در حوزه دامداری و یا کسانی که قصد شروع فعالیت در این حوزه را داشته و اتباع سایر کشورها با توجه به دستورالعمل های ابلاغی از جانب بانک مرکزی می توانند برای دریافت این نوع تسهیلات، در خواست دهند.
افراد برای دریافت این نوع تسهیلات، ابتدا باید مجوز مربوطه در رابطه با کسب و کار خود را از جانب جهاد کشاورزی دریافت نموده، سپس از طریق سامانه اختصاصی جهاد کشاورزی برای این کار اقدام کنند. این افراد باید بعد از آشنایی با نحوه ثبت نام و پرکردن فرم های مربوطه و بارگزاری مدارک مورد نیاز، درخواست خود را برای جهاد کشاورزی ارسال کنند.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام وام دامداری
کلیه دامدارانی که از شرایط وام جهاد کشاورزی برخوردار بوده و قصد استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی را داشته، می توانند به همراه مدارک لازم برای ثبت نام وام دامداری به یکی از شعب بانک کشاورزی مراجعه کرده و درخواست خود را ارائه دهند.
همچنین این افراد می توانند با آشنایی با نحوه ثبت نام اینترنتی، به صورت غیر حضوری در سایت تخصصی جهاد کشاورزی ثبت نام کرده و مدارک مورد نیاز را در این سایت آپلود نمایند. مدارک لازم برای ثبت نام تسهیلات دامداری شامل مدارک عمومی و مدارک لازم برای اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.
سند مالکیت زمین و یا وثیقه
گواهینامه دامپزشکی
برنامه تجاری
صورتحساب های مالی
پیشنهاد
تصویر کارت ملی
تصویر صفحه اول شناسنامه
تصویر قبض تلفن محل سکونت
تصویر کارت پایان خدمت
درخواست کتبی وام
تصویر مدرک تحت حمایت
مدارک مربوط به محل اجرای طرح
مدارک مربوط به متعهد و وثیقه
مجوز مربوط به هر نوع فعالیت برحسب مورد از مرجع های معین شده
دفترچه حساب بانکی یا گواهی معدل حساب جاری
تصویر کارت ملی مدیرعامل و صاحبان امضای شرکت
تصویر صفحه اول شناسنامه مدیرعامل و صاحبان امضای شرکت
تصویر کارت پایان خدمت مدیرعامل و صاحبان امضای شرکت
تصویر قبض تلفن شرکت
تصویر روزنامه رسمی
تصویر آگهی تاسیس
اساسنامه شرکت ثبت شده
آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و صاحبان امضا
آخرین ترازنامه تایید شده شرکت و آخرین آگهی رسمی در مورد تغییرات شرکت
تراز آزمایشی شرکت منتهی به ماه قبل از درخواست تسهیلات یا وام
درخواست کتبی وام
علاوه بر این مدارک مورد نیاز برای ثبت نام وام دامداری، مدارک دیگری نیز ممکن است از جانب بانک و یا موسسه مالی از دامداران درخواست کرده که شامل گزارش اعتباری این افراد و یا فعالیت به همراه یک حسابدار و یا مشاور مالی باشد. بانک کشاورزی پس از بررسی درخواست ها و مدارک دامداران به افراد واجد شرایط، تسهیلات اعطا می کند.
سایت ثبت نام وام دامداری
از جمله افرادی که می توانند از تسهیلات بانک کشاورزی استفاده کنند، دامداران بوده و این اشخاص باید با نحوه ثبت نام این تسهیلات آشنا شوند. این افراد می توانند پس از بررسی شرایط وام جهاد کشاورزی و انواع وام های بانک کشاورزی، وارد سایت ثبت نام تسهیلات دامداری شده و پس از تکمیل مدارک و ارسال آن ها برای بانک، برای دریافت این وام اقدام نمایند.
جهاد کشاورزی برای اعطای تسهیلات سامانه ای جامع تاسیس کرده و از این طریق به ارائه خدمت می کند. متقاضیان دریافت وام دامداری می توانند از طریق سایت وزارت جهاد کشاورزی به نشانی maj.ir وارد سایت ثبت نام تسهیلات دامداری شده و در خواست خود برای دریافت این تسهیلات را ارسال کنند. در ادامه لینک ورود به سایت ثبت نام وام دامداری ارائه شده است.
برای ورود به سایت ثبت نام تسهیلات دامداری کلیک کنید.
متقاضیان دریافت وام دامداری ابتدا به سایت سیتا که متعلق به جهاد کشاورزی بوده و به آدرس maj.ir وارد شده و در بالای سایت، میز خدمات الکترونیکی را کلیک کرده و به سامانه سیتا وارد شوند. دامداران پس از ثبت نام در پنل کاربری و ثبت اطلاعات درخواست شده همچون کد ملی و یا شماره تلفن همراه، دکمه ثبت مشخصات عمومی را کلیک کرده تا اطلاعات ذخیره گردد.
سایت تخصصی جهاد کشاورزی بهترین مرجع برای ثبت نام وام های دامداری و کشاورزی محسوب شده که متقاضیان می توانند آدرس سایت جهاد کشاورزی را به نشانی maj.ir در مرورگر خود سرچ کرده و وارد سایت شوند. دامداران برای ارسال درخواست دریافت تسهیلات پس از تکمیل مدارک و آپلود آن ها در این سایت، می توانند نسبت به ثبت نام وام دامداری اقدام نمایند.
در مرحله بعدی ورود به سایت ثبت نام وام دامداری، افراد می توانند مدارک خود را بارگزاری کرده و بعد از ثبت نام و بارگزاری مدارک مورد نیاز، کد رهگیری بر روی تلفن همراه آنان پیامک می شود. دریافت کد رهگیری بر روی گوشی به منزله ثبت نهایی درخواست وام تلقی شده و مدارک ایشان برای بررسی به جهاد کشاورزی ارسال می شود. کمیسیون جهاد کشاورزی درخواست واجدین شرایط را به بانک کشاورزی تحویل می دهد.
فرم ثبت نام وام دامداری
سامانه سیتا وزارت جهاد کشاورزی دارای امکانات و خدمات مختلفی بوده که دامداران می توانند با استفاده از این سامانه، از خدمات الکترونیکی آن بهره کافی را ببرند. سامانه سیتا جهاد کشاورزی تقریبا تمامی خدماتی که به صورت حضوری به افراد داده شده را به صورت غیر حضوری نیز به متقاضیان خود اعطا می کند. یکی از این خدمات، نمونه فرم های ثبت درخواست انواع تسهیلات می باشد.
فرم ثبت نام وام دامداری نیز در سایت سیتا برای دامدارانی که نیاز به تسهیلات جهاد کشاورزی داشته، در دسترس می باشد. دامداران می توانند پس از وارد شدن به سایت سیتا به نشانی maj.ir و ثبت نام در پنل کاربری، ابتدا شخصیت حقیقی یا حقوقی را مشخص کرده و متناسب با آن، اطلاعات شخصی خود را وارد نمایند.
در مرحله بعد یک رمز عبور انتخاب کرده و گزینه ثبت نام را بزنند. سپس با این رمز عبور وارد سایت سیتا شده و فرم های مربوط به ثبت نام تسهیلات دامداری را دریافت کنند. در ادامه نمونه فرم های خام درخواست تسهیلات بانک کشاورزی برای مشاهده و استفاده کاربران قرار گرفته است.
برای مشاهده فرم ثبت نام دامداری کلیک کنید.
فرم های خام بانک کشاورزی شامل اطلاعات و مشخصاتی نظیر نام و نام خانوادگی، کد ملی، نام پدر، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، آدرس محل سکونت، اطلاعات شرکت، وضعیت خدمت، وضعیت سرپرستی، وضعیت جسمانی و... می باشد.
فرم خام مشخصات فنی طرح شامل رسته فعالیت، واحد اجرایی، عنوان فعالیت، نوع فعالیت از نظر ایجادی، توسعه و نوسازی، تکمیل و سرمایه در گردش، آدرس محل اجرای طرح، تسهیلات مورد تقاضا، سرمایه گذاری انجام شده و سهم آورده متقاضی می شود.
نحوه ثبت نام وام دامداری جهاد کشاورزی
نحوه ثبت نام وام دامداری جهاد کشاورزی به صورت حضوری در تمامی شهرستان ها امکان پذیر بوده و متقاضیان می توانند با همراه داشتن مدارک لازم، به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه نمایند. دامداران پس از ارائه درخواست وام دامداری، پاسخ درخواست خود را از طریق پیامک یا تماس تلفنی دریافت کنند.
وزارت جهاد کشاورزی، شرایطی را فراهم کرده تا متقاضیانی که از شرایط وام جهاد کشاورزی برخوردار باشند بتوانند به صورت غیر حضوری به سایت وزارت جهاد کشاورزی به نشانی اینترنتی maj.ir رجوع کرده و وارد صفحه اصلی سایت جهاد شوند.
افراد باید در منوی بالای صفحه، گزینه میز خدمات الکترونیکی را کلیک کرده و از این طریق به صفحه خدمات آنلاین این سامانه وارد شوند. سپس از قسمت پایین صفحه بر روی گزینه تسهیلات و مالی، کلیک کرده تا وارد سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری سیتا شوند.
متقاضیان پس از آنکه وارد صفحه ورودی این سامانه شدند، برای ثبت نام طرح های متنوع وزارت جهاد کشاورزی به صورت غیر حضوری باید گزینه سبز رنگ ثبت نام در پنل کاربری را کلیک کرده تا بتوانند در سامانه سیتا با ثبت نام در این سامانه برای خود، حساب کاربری ایجاد کنند.
دامداران در این بخش، باید اطلاعات مورد نیاز را در بخش مربوطه وارد کرده تا مراحل ثبت نام در این سامانه تکمیل شود. متقاضیان پس از وارد کردن این اطلاعات با کلیک بر روی گزینه ثبت نام می توانند نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کنند.
افراد برای ثبت نام وام جهاد کشاورزی باید طرح مدنظر را انتخاب کرده و با کلیک بر گزینه منابع داخلی می توانند از تسهیلات سرمایه در گردش، کارخانجات تولید خوراک دام و... بهره مند شوند. افراد باید اطلاعات هویتی، شغلی، تحصیلی، آدرس و ... را به طور دقیق وارد کرده و پس از وارد کردن کد امنیتی ارسال شده بر روی گوشی وارد مرحله بعدی شوند.
در مرحله بعد، مدارک مورد نیاز را بارگزاری کرده و با کلیک بر گزینه ثبت و دریافت کد رهگیری، ثبت نام تکمیل می شود. افراد می توانند برای پیگیری وام به همین سامانه مراجعه نمایند. جهاد کشاورزی پس از بررسی درخواست متقاضیان، پاسخ ایشان را از طریق همین سامانه اعلام می کند.
وام دامداری بسیج سازندگی
دامدارانی که در حیطه دامپروری به دنبال اشتغال زایی و کارآفرینی بوده اما سرمایه لازم برای ایجاد کسب و کارخود را نداشته، می توانند از وام بسیج سازندگی استفاده کنند. افراد باید با آگاهی از مدارک و شرایط وام جهاد کشاورزی و نحوه ثبت نام این وام، برای دریافت وام بسیج سازندگی اقدام کرده و به ایجاد شغل مورد نظر خود بپردازند.
تسهیلات بسیج سازندگی شامل دامدارانی بوده که از مهارت کافی برای اشتغال زایی و توانایی بازاریابی و فروش محصولات تولیدی خود را داشته باشند. کسانی که تحت پوشش بیمه اجباری نبوده و دارای مجوز فعالیت بوده و یا گواهی مهارت فنی و حرفه ای داشته باشند.
وام دامداری بسیح سازندگی، شامل کارکنان دولت، کارکنان شاغل در نیروهای مسلح و خانواده های آنان، کارکنان بازنشسته نیروهای مسلح نبوده و تنها یک مرتبه شامل حال واجدین شرایط می شود. البته افراد علاوه بر دریافت این تسهیلات می توانند از دیگر وام های بانکی استفاده کنند.
متقاضیان ثبت نام وام دامداری بسیج سازندگی باید پیش از ثبت نام مدارک مورد نیاز از جمله مدارک هویتی، تحصیلی، شغلی ،طرح اشتغالزایی، آدرس محل طرح و... را برای دریافت این تسهیلات، آماده و اسکن کرده و در سامانه سازمان بسیج سازندگی ثبت نام نمایند.
متقاضیان دریافت تسهیلات دامداری بسیج سازندگی در صورت واجد شرایط بودن می توانند از طریق سامانه ثبت نام اقتصاد مقاومتی به نشانی ebsvam.ir برای ثبت نام وام مورد نظر خود اقدام نمایند. در این سامانه انواع مشاغل مناسب برای دریافت وام بسیج سازندگی ارائه شده و اولویت با افرادی که به عضویت در تعاونی های بسیج و گروه های جهادی و اشخاص عضو صندوق های قرض الحسنه بسیج سازندگی می باشد.
ثبت نام افراد در سامانه بسیج سازندگی به منزله نهایی شدن درخواست دریافت تسهیلات این نهاد نمی باشد. متقاضیان باید پس از تکمیل مراحل ثبت نام خود در این سایت و بارگزاری مدارک لازم، منتظر پاسخ درخواست خود از سازمان بسیج سازندگی بوده و در صورت موافقت این سازمان برای دریافت تسهیلات مورد نظر خود به شعب بانک مشخص شده مراجعه نمایند.
وام دامداری روستایی
وزارت جهاد کشاورزی به روستاییان و عشایر محترمی که از شرایط وام جهاد کشاورزی برخوردار باشند، وام دامداری روستایی اعطا می کند. یکی از طرح های تسهیلاتی وزارت کشاورزی با کمک بانک کشاورزی، اعطای وام در قالب دامدار کارت بوده که برای تامین بخشی از هزینه های خرید علوفه دامداران روستایی و عشایری می باشد.
مدیر جهاد کشاورزی، زمینه استفاده از تسهیلات دامداری روستایی را در قالب دامدار کارت برای دامداران فراهم کرده که هدف از اعطای آن، اصلاح یارانه، اعطای سرمایه و تامین بخشی از هزینه های نهاده های دامی می باشد.
دامداران روستایی برای دریافت دامدار کارت و وام دامداری روستایی، باید به سامانه سیتا مراجعه کرده و پس از ثبت نام و پر کردن فرم اینترنتی و بارگذاری مدارک لازم، درخواست خود را برای وزارت جهاد کشاورزی ارسال کنند.
دامدار کارت شبیه کشاورز کارت بوده و به احتمال زیاد به یک ضامن نیاز می باشد. دامدار کارت به صورت نقدی نبوده و در قالب کارت خرید نهاده های دامی همچون علوفه، ذرت، کنجاله و جو مورد استفاده قرار گرفته و باید از تعاونی ها خرید انجام گیرد. این وام، قابلیت تکرار داشته و دامداران پس از تسویه حساب می توانند دوباره برای دریافت آن درخواست دهند.
یکی دیگر از وام هایی که به دامداران برای کارآفرینی در حوزه دامداری اعطا می شود، وام اشتغال روستایی بوده که افراد برای دریافت تسهیلات دامداری روستایی، باید به آدرس kara.mcls.gov.ir مراجعه کرده و طرح کسب و کار خود را در این سامانه ثبت نمایند. برای دریافت وام اشتغالزایی روستایی به مدارکی نظیر مدارک شناسایی متقاضی وام، مدارک مربوط به ضامن و وثیقه و مجوزهای مربوط به هر فعالیت از مرجع مربوطه نیاز می باشد. طرح های ثبت شده در سامانه کارا، طی یک ماه بررسی شده و نتیجه درخواست وام به دامداران روستای اطلاع داده می شود.
مبلغ وام دامداری
جهاد کشاورزی، وام های متعددی را با شرایط، مبلغ و بازپرداخت های مختلفی به دامداران اعطا می کند. بنابراین یکی از مواردی که برای اشخاص اهمیت داشته، مبلغ وام دامداری می باشد. یکی از این وام ها، تسهیلات سرمایه در گردش برای مجموعه های کوچک که تا سقف 200 میلیون تومان با نرخ بهره 10 درصد بوده و برای واحدهای بزرگ بسته به تعداد دام خود، بدون محدودیت و با سود 12 درصد می باشد.
از جانب وزارت جهاد کشاورزی طرح های بند الف تبصره 18 قانون بودجه نیز با مبالغ متفاوت، شرایط متعدد و باز پرداخت های متنوعی برای دامداران عرضه شده و معمولا از یک تا یک و نیم سال دوره تنفس برخوردار می باشند. دامداران می توانند با مراجعه به سایت سیتا از شرایط و مدارک دریافت این تسهیلات مطلع شوند.
یکی دیگر از وام هایی که از جانب وزارت جهاد کشاورزی به دامداران تعلق گرفته، دامدار کارت بوده که مبلغ آن، به ازای هر دام سبک، 300 هزار تومان و به ازای هر دام سنگین، 700 هزار تومان بوده و سقف آن تا 50 میلیون تومان می باشد.
دامدار کارت به مبلغ 10، 20 و 50 میلیون تومانی اعطا شده و با نرخ بهره 12 درصد عرضه می شود. پس از اتمام بازپرداخت این وام که یکساله بوده، دامداران می توانند دوباره درخواست دریافت دامدار کارت را داشته باشند.
آشنایی با مبلغ وام اشتغال زایی روستایی نیز که یکی دیگر از تسهیلات جهاد کشاورزی برای دامداران بوده، برای افراد اهمیت دارد. مبلغ این وام برای کارآفرینی در حوزه فردی تا سقف 150 میلیون تومان بوده و برای کارفرمایان بخش دامداری به ازای ایجاد هر فرصت شغلی، از 150 میلیون تومان تا 4 میلیارد تومان می باشد.
متقاضیان ثبت نام وام دامداری، می توانند با مراجعه به سایت سیتا از انواع وام های دامداری مطلع شده و پس از بررسی انواع وام های جهاد کشاورزی، مبالغ و شرایط باز پرداخت آن ها، به تکمیل مدارک مورد نیاز پرداخته و برای دریافت این تسهیلات درخواست دهند.
بازپرداخت اقساط وام دامداری
بازپرداخت اقساط وام دامداری بسته به نوع تسهیلات دریافتی و نحوه توافق میان بانک و دامداران متفاوت می باشد. افراد برای اطلاع از باز پرداخت و اقساط وام های مختلف دامداری، باید به سامانه تخصصی جهاد کشاورزی رجوع کرده و از شرایط پرداخت و نحوه ثبت نام این تسهیلات، آگاه گردند. در ادامه به طور مختصر تعداد اقساط برخی از این وام ها ارائه می شود.
مبلغ وام دامداری بسیج سازندگی برای تسهیلات فردی، تا سقف 150 میلیون تومان و برای کارفرمایان بخش دامداری به ازای ایجاد هر فرصت شغلی به همراه بیمه تامین اجتماعی، از 150 میلیون تومان تا 4 میلیارد تومان متغیر می باشد.
وام قرض الحسنه اشتغالزایی سپاه با سود 4 درصد و باز پرداخت 5-7 ساله ارائه می شود. وام دامداری روستایی در قالب دامدار کارت هایی به مبلغ 10، 20 و 50 میلیون تومانی به دامداران اعطا شده و سقف دریافت این وام، 50 میلیون تومان با سود 12 درصد و اقساط 12 ماهه می باشد.
اقساط وام اشتغال روستایی با نرخ 4 درصد برای روستاها و عشایر مرزی و نرخ 6 درصد برای روستاها و عشایر غیرمرزی، نرخ 10 درصد برای کارگاه های تولیدی در شهرک های صنعتی روستاهای کمتر از 10 هزار نفر و زمان باز پرداخت تسهیلات کارفرمایی 60 ماه، تسهیلات انفرادی 84 ماه و وام قرض الحسنه 50 تا 200 میلیون تومانی برای مشاغل خرد روستایی 36 تا 60 ماه می باشد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص ثبت نام وام دامداری داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام وام دامداری بسیج سازندگی به دامدارانی که در حوزه اشتغال زایی و کارآفرینی فعال بوده، اعطا می شود.