برای مشاوره اعلام خرابی اینترنت مخابرات
برای مشاوره اعلام خرابی اینترنت مخابرات
یکی از محبوب ترین انواع اینترنت ها، اینترنت پر سرعت مخابرات بوده و اشخاص بسیاری از ADSL استفاده می کنند. باید بررسی کرد که نحوه اعلام خرابی اینترنت مخابرات چگونه بوده و شماره پشتیبانی وای فای چه می باشد؟ امروزه اتصال به وای فای برای کاربران در منزل یا شرکت و سازمان اهمیت زیادی داشته و با قطعی آن کلیه کارها مختل می شود، به همین دلیل می بایست با کلیه روش های پیگیری خرابی و اطلاع رسانی قطعی آشنا شد.
جهت اعلام قطعی اینترنت مخابرات می توان از روش های آنلاین و آفلاین مانند مراجعه به سامانه الکترونیکی یا برقراری تماس تلفنی استفاده کرد. در این مقاله اطلاعاتی در خصوص روش های اطلاع رسانی قطعی وای فای آورده شده و سپس شماره پشتیبانی adsl مخابرات آمده و نحوه اعلام خرابی آنلاین شرح داده شده است. اشخاص از طریق مطالعه این مقاله با نحوه اطلاع رسانی قطعی از طریق کد USSD آشنا می شوند. علل خرابی نیز در انتهای مقاله معرفی شده است.
اعلام قطعی اینترنت مخابرات
برای ارائه اینترنت مخابرات که به آن ADSL نیز گفته می شود، از زوج سیم های مربوط به خط تلفن استفاده شده و به طور معمول این نوع از اینترنت سرعت بالایی دارد. باید بررسی کرد که در صورتی قطعی وای فای یا بروز خرابی چگونه می توان با کارشناسان ارتباط برقرار نموده و مشکلات به وجود آمده را گزارش داد؟
پیش از اعلام خرابی اینترنت مخابرات بهتر است اشخاص از اتصال تلفن اطمینان حاصل کنند. در برخی از مواقع علت خرابی، قطعی تلفن بوده که نحوه اطلاع رسانی خرابی تلفن متفاوت می باشد. در صورتی که تلفن وصل بوده و هیج مشکلی ندارد، می بایست یکی از روش های زیر را برای اطلاع رسانی قطعی انتخاب کرد:
تماس با پشتیبانی adsl مخابرات
ثبت گزارش خرابی به صورت آنلاین
شماره گیری کد USSD
خاموشی چراغ های مودم یا عدم باز شدن سایت های مختلف در سیستم های متصل به وای فای، بیانگر بروز قطعی بوده و اشخاص می بایست مراحل اعلام قطعی اینترنت مخابرات را طی نمایند. امروزه از ADSL در سازمان ها، خانه ها، مراکز تفریحی و آموزشی استفاده شده و قطعی وای فای می تواند یک چالش بزرگ به حساب بیاید. به همین دلیل پشتیبانی ADSL به صورت 24 ساعته در خدمت کاربران بوده و کارشناسان سوالات مطرح شده را پاسخ می دهند.
از علل خرابی اینترنت مخابرات می توان به اتمام حجم شارژ، مشکلات سیم تلفن و وجود نویز، مشکلات مرکزی و بروز اشکال در تنظیمات مودم اشاره کرد. به طور معمول کارشناسان پس از دریافت گزارش خرابی ابتدا علت قطعی را شناسایی نموده و سپس مشتری را در جهت رفع آن یاری خواهند کرد. اگر مشتری قادر به رفع مشکلات نباشد، یک مامور به منزل یا سازمان فرستاده شده تا خرابی را رفع کند.
شماره پشتیبانی اعلام خرابی اینترنت مخابرات
صحبت با کارشناسان و پشتیبانی وای فای یکی از بهترین راه ها برای اعلام خرابی اینترنت مخابرات است. زیرا گزارش مشکل از طریق برقراری ارتباط تلفنی ساده تر بوده و از طرف دیگر کارشناسان به راحتی موفق به ارائه راهنمایی های لازم جهت رفع خرابی می شوند. شماره پشتیبانی اعلام خرابی اینترنت مخابرات در جدول زیر آورده شده است.
شماره پشتیبانی اعلام خرابی اینترنت مخابرات |
2020 |
امکان تماس با 2020 با استفاده از تلفن ثابت و تلفن همراه فراهم شده و اشخاص پس از شماره گیری ارقام مربوطه می توانند طبق راهنمایی های تلفن گویا، کدهای لازم را شماره گیری کرده تا در نهایت به یک کارشناس متصل شده و خرابی را گزارش دهند. به طور معمول پس از برقراری تماس باید شماره 4 و سپس شماره 1 را انتخاب کرده تا به کارشناس دسترسی یافت، امکان دارد کدها به مرور زمان تغییر نمایند. پشتیبانی وای فای به صورت 24 ساعته انجام شده و حتی در روزهای تعطیل نیز می توان با 2020 تماس گرفت.
اگر علت خرابی ADSL، قطعی تلفن باشد کارشناسان مخابرات از شخص خواسته تا مشکلات تلفن خود را پیگیری کند. در صورتی که پس از اعلام خرابی اینترنت مخابرات، دلیل قطعی بروز اشتباه در تنظیمات وای فای تشخیص داده شود، کارشناسان فرد را برای اصلاح موارد راهنمایی خواهند کرد. ممکن است دلیل قطعی بروز مشکل در مخابرات و مرکز بوده که در این صورت اشخاص می بایست تا حل مسئله توسط کارشناسان صبوری نمایند. در چنین مواقعی مشتری نیاز به اقدام خاصی نداشته و باید منتظر اقدامات کارشناسان بماند.
پشتیبانی آنلاین اعلام خرابی اینترنت مخابرات
در گذشته افراد برای برقراری ارتباط تلفنی با پشتیبانی adsl مخابرات 20 الی 30 دقیقه در صف انتظار بوده اما در حال حاضر زمان انتظار کاهش یافته و ممکن است شخص تنها 1 دقیقه یا کمتر منتظر بماند. با این حال بسیاری از افراد تمایل به دریافت خدمات تلفنی نداشته و ثبت گزارش خرابی به شکل آنلاین را ترجیح می دهند.
جهت دریافت خدمات از پشتیبانی آنلاین اعلام خرابی اینترنت مخابرات می بایست وارد سایت اینترنت مخابرات adsl.tci.ir شده و به حساب کاربری فردی مراجعه کرد. موارد لازم برای ورود به حساب شامل نام کاربری و گذرواژه بوده که نام کاربری شماره تلفن ثابت و کد شهر بدون صفر اول می باشد. برای مثال شماره 2112121212 یک نام کاربری برای ساکنین تهران با پیش شماره 021 به حساب می آید.
در ادامه باید به بخش درخواست های پشتیبانی در قسمت پشتیبانی مراجعه کرد. حالا افراد می توانند گزینه ایجاد درخواست را انتخاب نمایند.
در مرحله بعدی نیاز به درج موضوع و متن درخواست در فرم می باشد. برای استفاده از این روش اعلام خرابی اینترنت مخابرات نیاز به دسترسی به اینترنت بوده و در صورتی که وای فای قطع شده و شخص به هیچ گونه اینترنت دیگری دسترسی ندارد، باید از روش های آفلاین مانند تماس تلفنی استفاده کند.
اعلام خرابی اینترنت مخابرات پس از بروز مشکل قطعی ضروری بوده زیرا اگر کارشناسان از خرابی بی خبر باشند، هیچ اقدامی برای حل مشکل نخواهند کرد. برخی از افراد پس از مواجهه با قطعی ناگهانی اینترنت تصور می کنند که تنظیمات مودم دچار مشکل شده و بدون مشورت با کارشناسان، به ویرایش تنظیمات می پردازند. باید اشاره کرد که در اغلب مواقع خرابی از سوی مخابرات بوده و تغییر تنظیمات مودم می تواند شرایط را بدتر نموده و باعث شود که حتی پس از رفع مشکل در مخابرات، وای فای متصل نگردد.
پشتیبانی اعلام خرابی اینترنت مخابرات با کد دستوری USSD
یکی دیگر از روش های اعلام خرابی اینترنت مخابرات، شماره گیری کد USSD است. افرادی که پس از قطعی وای فای به هیچ اینترنتی دسترسی نداشته و امکان برقراری تماس تلفنی با پشتیبانی وای فای را ندارند، از این روش استفاده خواهند کرد. در ادامه راهنمای تصویری و توضیحات مربوط به مراحل ثبت گزارش آورده شده است.
ابتدا باید کد USSD را در تلفن همراه شماره گیری کرد که کد مربوطه #2020* می باشد. در ادامه لازم است اشخاص گزینه اینترنت را انتخاب کرده و شماره 2 را در فرم تایپ نمایند.
در صورتی که گزینه اعلام خرابی اینترنت مخابرات مشاهده شود، می بایست شماره آن را در فرم تایپ نمود. امکان دارد در برخی از مواقع این گزینه نمایش داده نشده و خارج از دسترس باشد.
در صورت فراهم شدن امکان دسترسی به پشتیبانی اعلام قطعی اینترنت مخابرات با کد دستوری USSD می بایست شماره تلفن ثابت و پیش شماره یا کد شهر را در فرم درج نموده تا بررسی های لازم صورت گیرد.
پس از برنامه ریزی های جدید و آماده سازی کارکنان مخابرات برای پاسخگویی آنی به تماس مشتریان، دیگر اشخاص هنگام تماس با پشتیبانی وای فای مدت زمان طولانی در صف انتظار نمی مانند. به همین دلیل روش استفاده از کد USSD کمتر مورد استقبال قرار گرفته و باید توضیح داد که گزینه اعلام خرابی اینترنت مخابرات از طریق شماره گیری کد نیز در تمامی زمان ها در دسترس نمی باشد.
با این حال می بایست اشاره کرد که کد USSD در نظر گرفته شده #2020* است و با استفاده از آن می توان ترافیک خریده یا رمز ورود به سایت adsl.tci.ir را نیز تغییر داد. در ادامه امکان ثبت گزارش خرابی آنلاین از طریق سامانه الکترونیکی برای افرادی که رمز عبور یا گذرواژه خود را فراموش کرده بودند، فراهم خواهد شد.
علت خرابی اینترنت مخابرات
پس از بررسی نحوه اعلام خرابی اینترنت مخابرات و ارائه شماره تماس با پشتیبانی وای فای باید به بررسی علت خرابی اینترنت مخابرات پرداخت. دلایل قطعی وای فای بسیار متفاوت بوده و امکان دارد دلیل بروز مشکل در اتصال به ADSL برای هر فرد با دیگری متفاوت باشد. بررسی جدول زیر مفید و کمک کننده واقع خواهد شد.
وضعیت مودم | دلایل قطعی |
روشن بودن تمامی چراغ های لازم |
بروز مشکل در مرکز مخابرات، خرابی مودم یا بروز اشکال در تنظیمات |
خاموشی کلیه چراغ ها |
وجود مشکل در مخابرات یا قطعی تلفن و برق، خرابی مودم، خرابی پریز سوکتی، رانژه نبودن خط تلفن |
خاموشی چراغ link |
قطعی تلفن، وجود مشکل در سیم های تلفن، وجود نویز، خرابی مودم، مشکل در کابل های مسیر، بروز مشکل در مرکز مخابرات |
خاموشی چراغ PPPOE |
بروز مشکل در تنظیمات مودم، اشکالات نرم افزاری |
لازم به ذکر است که تشخیص علت خرابی اینترنت مخابرات وظیفه کارشناسان مخابرات بوده و اشخاص می بایست از نتیجه گیری بدون مشورت و انجام اقدامات خاص پرهیز نمایند. خاموشی هر یک از چراغ های مودم می تواند چند دلیل متفاوت داشته باشد و در اغلب مواقع علت قطعی ADSL بروز مشکل در مرکز مخابرات است. بنابراین توصیه می شود اشخاص پیش از تماس یا چت آنلاین با پشتیبانی، اقدامی در جهت رفع مشکل انجام ندهند.
هنگام مواجهه با مشکل قطعی وای فای ابتدا باید از متصل بودن تلفن اطمینان حاصل کرد. اگر تلفن به پریز سوکتی وصل بوده اما بوق نمی خورد، می بایست از طریق روش های گزارش خرابی تلفن برای اطلاع رسانی مشکل و درخواست حل آن اقدام نمود. در صورتی که تلفن مشکل خاصی نداشته باشد، می بایست با پشتیبانی وای فای ارتباط برقرار کرد.
اشخاص می توانند پس از مواجهه با مشکل قطعی وای فای، یک بار سیم پشت مودم را جدا کرده و به تلفن وصل نموده تا از سالم بودن سیم اطمینان حاصل نمایند. اگر پس از انجام این کار تلفن بوق آزاد بخورد، سیم فاقد مشکل است. جدا کردن نویزگیر را می توان یکی از روش های حل مشکل دانست، زیرا در برخی از مواقع نویزگیر خراب شده و باعث بروز قطعی می شود.
خرابی پریز سوکتی و تمام شدن شارژ وای فای نیز جزو دلایل قطعی وای فای به حساب آمده که برای رفع مشکل پریز، می توان مودم را به سایر پریزهای موجود در خانه یا سازمان متصل کرد. افراد برای تهیه شارژ یا خرید ترافیک می توانند به سایت adsl.tci.ir مراجعه نموده یا کد USSD مربوطه یعنی را شماره گیری کنند.
در برخی از مواقع ADSL به طور کامل قطع نشده اما مدام قطع و وصل می شود. علت بروز این مشکل عدم استفاده از کابل مسی در مسیر بوده و به همین علت اینترنت ضعیف می شود. آپدیت ویندوز کامپیوتر یا تلفن همراه، عدم نصب نرم افزارهای مخرب، تنظیم رمز عبور قوی برای وای فای و عدم قرار دادن مودم در کنار دستگاه های سیگنال دار جزو روش های افزایش سرعت به شمار می روند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص اعلام خرابی اینترنت مخابرات داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: از طریق کد #2020* که در مقاله در این مورد توضیح داده شده است.