برای مشاوره سامانه سیماد دانشگاه آزاد
برای مشاوره سامانه سیماد دانشگاه آزاد
برای ورود مستقیم به سامانه سیماد دانشگاه آزاد کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه سیماد دانشگاه آزاد به نشانی simad.iau.ac.ir ارائه شده است.
مکاتبات مربوط به موارد کمیسیون خاص همیشه زمانبر بوده و دانشجویان معمولا امکان پیگیری وضعیت درخواست خود را در زمان اعلام شده ندارند، به همین دلیل دانشگاه آزاد سامانه سیماد را در دسترس قرار داده تا درخواست ها به صورت آنلاین ثبت شوند. در سامانه سیماد دانشگاه آزاد simad.iau.ac.ir می توان درخواست موارد مربوط به کمیسیون خاص را پیگیری کرده و از بررسی یا عدم بررسی آن توسط کارشناسان مطلع شد، اما سوال افراد این است که نحوه ورود به سایت و ثبت درخواست چگونه می باشد؟ کسب اطلاعات در خصوص امکانات سامانه برای دانشجویان شعب مختلف دانشگاه آزاد و بخصوص برای افرادی که جهت ادامه تحصیل با برخی از مشکلات مواجه شده اند، ضروری است.
با ورود به سامانه سیماد دانشگاه آزاد می توان نسبت به ثبت آنلاین درخواست از کمیسیون خاص اقدام کرده و این امر برای افرادی که امکان مراجعه حضوری به دانشگاه را ندارند، مطلوب می باشد. در این مقاله به معرفی سامانه پرداخته شده و اطلاعاتی در خصوص این که درخواست از کمیسیون خاص چیست، آمده است. سپس به بررسی نحوه ورود به سایت و شیوه ثبت درخواست پرداخته شده و در انتهای مقاله نیز می توان با امکانات و کاربرد سیماد آشنا شد.
معرفی سامانه سیماد دانشگاه آزاد simad.iau.ac.ir
به سامانه سیماد دانشگاه آزاد، سامانه یکپارچه مدیریت آموزشی نیز گفته شده و این سایت برای پردازش آنلاین درخواست های موارد کمیسیون خاص طراحی شده است. مکاتبات سنتی و رسیدگی به درخواست دانشجویان همواره بیش از حد طولانی شده و عدم وجود نظارت دقیق، مانع پاسخگویی اصولی به دانشجو و جواب دهی در زمانی مناسب می شد. به همین دلیل در برخی از مواقع دانشجو هیچ پاسخی برای درخواست خود دریافت نکرده و می بایست برای پیگیری حضوری یا تلفنی اقدام نموده و نارضایتی هایی به وجود می آمد.
سامانه یکپارچه مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سیماد به منظور نظارت بر درخواست های موارد کمیسیون خاص و پاسخگویی مسئولان به تقاضاها طراحی شده است. کلیه درخواست های ثبت شده در این سامانه قابلیت پیگیری داشته و بنابراین دانشجو دیگر نیازی به برقراری تماس با دانشگاه یا حضور در مرکز آموزشی برای پیگیری تقاضای خود ندارد.
در جواب این پرسش که منظور از درخواست های مربوط به کمیسیون موارد خاص چیست، باید توضیح داد که هرگاه دانشجو به دلایل متفاوت موفق به اتمام تحصیل در بازه زمانی تعیین شده و مجاز نشود، باید از کمیسیون خاص درخواست اعطای مجوز ادامه تحصیل نماید. برای مثال دانشجویانی که نیاز به افزایش سنوات بیش از تعداد سنوات مجاز تعریف شده دارند، می بایست تقاضای خود را در سایت سیماد دانشگاه آزاد ثبت کنند.
در معرفی سامانه سیماد دانشگاه آزاد simad.iau.ac.ir باید توضیح داد که این سامانه امکان درخواست از کمیسیون خاص با ساختار سه سطحی را فراهم کرده که منظور از ساختار سه سطحی، سازمان مرکزی به عنوان کمیسیون سطح 1 و استان به عنوان کمیسیون سطح 2 می باشد. همچنین واحد دانشگاهی به عنوان کمیسیون سطح 3 شناخته شده و دانشجو باید بر اساس وضعیت خود و با دریافت راهنمایی از کارشناس آموزش، نسبت به ثبت درخواست صحیح اقدام کند.
راهنمای ورود به سامانه سیماد دانشگاه آزاد simad.iau.ac.ir
در راهنمای ورود به سامانه سیماد دانشگاه آزاد simad.iau.ac.ir می بایست توضیح داد که دانشجویان به منظور ثبت درخواست در این سامانه، نیاز به طی مراحل ورود به سایت و ورود به حساب کاربری دارند. زیرا سیماد تنها به دانشجویان دانشگاه آزاد خدمات ارائه داده و دانشجویان سایر دانشگاه ها امکان ثبت درخواست در آن را نخواهند داشت.
متقاضیان ابتدا باید با کارشناس آموزش دانشگاه مشورت کرده و نحوه ثبت درخواست در سامانه یکپارچه مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سیماد را جویا شوند. برای ثبت برخی از تقاضاها نیاز به درج اطلاعات خاصی در فرم بوده که کارشناس آموزش متقاضی را راهنمایی می نماید. افراد پس از دریافت مشاوره های لازم باید عبارت سامانه سیماد دانشگاه آزاد simad.iau.ac.ir را در گوگل جستجو نموده و در گام بعدی روی سیماد کلیک کنند.
در ادامه اشخاص می بایست با قوانین سایت سیماد دانشگاه آزاد موافقت کرده و روی مرحله بعد کلیک نمایند.
در گام بعدی می توان شماره دانشجویی و کد ملی را همراه با کد امنیتی در فرم تایپ کرده تا وارد حساب کاربری شد. امکان انتخاب گزینه پیگیری برای بررسی وضعیت درخواست های پیشین وجود دارد.
لازم به ذکر است که سامانه سیماد دانشگاه آزاد در حال حاضر تنها برای دانشجویان برخی از استان ها مانند قم، اصفهان، البرز، گیلان، گلستان، ایلام و زنجان فعال است. دانشجویان برخی از واحدهای منتخب استان تهران نیز می توانند از طریق سیماد خدمات دریافت کنند. سیماد به دانشجویان قزوین، چهار محال و بختیاری، سمنان، همدان و کردستان نیز خدمات ارائه داده اما دانشجویان سایر استان ها باید تا فعال شدن سامانه منتظر بمانند. لیست استان هایی که سیماد در آن مناطق فعال است، در ابتدای سایت درج شده و قابل مشاهده می باشد.
باید توجه داشت که ثبت درخواست موارد کمیسیون خاص در سیماد، نیاز به بارگذاری مدارک دارد که حجم هر مدرک می بایست حداکثر 700 کیلوبایت باشد. همچنین باید هزینه های بررسی تقاضا توسط دانشجو پرداخت شود. در صورت بارگذاری مدارک اشتباه در سایت، با درخواست موافقت نشده و مبلغ پرداختی نیز برگردانده نشده زیرا هزینه بررسی تقاضا غیر قابل استرداد است.
نحوه ثبت درخواست در سامانه سیماد دانشگاه آزاد
مراحل و نحوه ثبت درخواست در سامانه سیماد دانشگاه آزاد به این صورت بوده که متقاضیان ابتدا می بایست وارد حساب کاربری خود شده و در گام بعدی اطلاعات هویتی خود را که توسط سیماد استعلام گرفته شده، تایید نمایند. به این منظور باید نشانی simad.iau.ac.ir را در مرورگر جستجو کرده و سپس تیک موافقت را فعال نمود.
در ادامه باید فرم ورود به حساب کاربری را مورد تکمیل قرار داده، سپس اطلاعات هویتی خود را تایید کرده، ترم تحصیلی را تعیین نموده و به ثبت رساند.
حالا می بایست یکی از انواع درخواست ها را مورد انتخاب قرار داد.
در ادامه نیاز به انتخاب ضابطه مد نظر و تعیین ترم تحصیلی می باشد.
در این مرحله امکان انتخاب نوع تبصره فراهم شده و باید مدارک لازم را بارگذاری کرد. مستندات مورد نیاز برای ثبت هر درخواست با مدارک لازم برای ثبت تقاضایی دیگر متفاوت است. همچنین آقایان معمولا نیاز به درج مدارک مربوط به نظام وظیفه داشته در حالی که بانوان نیاز به بارگذاری این مدرک ندارند.
سپس امکان ثبت نهایی درخواست و دریافت کد پیگیری فراهم می شود. پیش از اخذ کد پیگیری باید هزینه های لازم را پرداخت نمود. دانشجویان پس از ثبت درخواست در سیماد، می توانند برای پیگیری وضعیت تقاضا مجددا وارد حساب کاربری شده و به بخش پیگیری مراجعه نمایند.
معمولا 7 روز کاری پس از ثبت درخواست در سامانه یکپارچه مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سیماد، می توان از کارشناس دانشگاه درخواست ارائه مجوز نمود. ممکن است بررسی و تایید برخی از تقاضاها بیشتر به طول انجامد. باید اظهار داشت که تایید درخواست دانشجویان آقا در سایت سیماد دانشگاه آزاد، زمانی صورت می گیرد که مشکل نظام وظیفه وجود نداشته باشد. بنابراین دانشگاه وظیفه اخذ مجوز نظام وظیفه را نداشته و مسئولیت دریافت آن مجوز با دانشجو است، زیرا سیماد تنها خدمات مجوزهای مربوط به ادامه تحصیل را ارائه می دهد.
اگر در برخی از شرایط خاص درخواست دانشجوی فاقد مجوز نظام وظیفه تایید شود، دانشجو مهلت معینی برای دریافت یا تمدید مجوز داشته و باید مراحل لازم را طی نماید. روند ثبت درخواست های مختلف در سامانه سیماد دانشگاه آزاد simad.iau.ac.ir متفاوت بوده و همچنین فرم های ثبت تقاضا نیز دارای بخش های متنوعی می باشند. معمولا افراد برای درخواست افزایش سنوات تحصیلی به سیماد مراجعه کرده که برای ثبت تقاضا نیاز به ارائه مدارک دال بر علت عدم اتمام تحصیل است. برای مثال اگر دانشجو شرایط روانی خوبی نداشته و طلاق گرفته باید مستندات را ارائه نماید.
امکانات سامانه یکپارچه مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سیماد
کاربرد سامانه یکپارچه مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سیماد این است که دانشجویان می توانند درخواست های خود از کمیسیون خاص را به صورت اینترنتی ثبت کرده و همچنین برای پیگیری آن اقدام نمایند. در این میان ابتدا باید بررسی کرد که لیست درخواست های قابل ثبت در سایت سیماد دانشگاه آزاد چیست. لیست برخی از درخواست های مربوط به کمیسیون خاص در زیر آورده شده و در ادامه امکانات این سامانه نیز معرفی شده است.
درخواست افزایش سنوات تحصیلی مازاد بر سنوات مجاز
تقاضای ادامه تحصیل توسط دانشجویان اخراج شده
دانشجویانی که در بازه زمانی ثبت نام، نام نویسی را انجام نداده و نامه عدم مراجعه دریافت کرده اند.
افرادی که فاقد شرایط نقل و انتقال بوده و مشکلات خاصی دارند.
در سیماد امکان ثبت هر گونه درخواست که اداره آموزش دانشگاه صلاحیت لازم برای رسیدگی به آن را نداشته، فراهم شده است.
درخواست های دانشجویانی که مشروطی بیش از حد مجاز داشته یا نیاز به دفاع از پایان نامه با معدل 13.5 دارند.
درخواست های مربوط به معرفی به استاد، اخذ بیشتر از 2 عنوان درس معارف و تقاضای های مرتبط با وقفه تحصیلی
کمیسیون موارد خاص وظیفه بررسی مدارک دانشجو و ارزیابی درخواست او را دارد. اگر فرد مدارک معتبری را در سامانه سیماد دانشگاه آزاد simad.iau.ac.ir بارگذاری کند، معمولا با درخواست او موافقت خواهد شد. این سایت با هدف بررسی منسجم درخواست ها و جلوگیری از تاخیر در پاسخگویی طراحی شده که لیست امکانات آن به شرح زیر است.
قوانین و مقررات
فرم ورود به حساب کاربری در سایت
فرم پیگیری درخواست
فرم ثبت درخواست های مربوط به کمیسیون خاص
پس از بررسی نحوه ورود به سایت و ارائه لیست امکانات سامانه یکپارچه مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد سیماد، باید توضیح داد که مشورت با کارشناس آموزش پیش از ثبت تقاضا در سایت الزامی است. زیرا کارشناس با شرایط و شیوه درخواست از کمیسیون خاص آشنا بوده و به دانشجو کمک کرده تا درخواست را به شکل صحیح به ثبت برساند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه سیماد دانشگاه آزاد داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: درخواست افزایش سنوات تحصیلی مازاد بر سنوات مجاز و یا تقاضای ادامه تحصیل توسط دانشجویان اخراج شده از جمله این موارده که برای توضیحات بیشتر میتونید به متن مقاله رجوع کنید.