برای مشاوره ثبت شرکت ها در سامانه ثبت شرکت ها
برای مشاوره ثبت شرکت ها در سامانه ثبت شرکت ها
برای ورود مستقیم به سامانه ثبت شرکت ها کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir ارائه شده است .
سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به منظور ارائه خدمات به طیف وسیعی از اشخاص حقیقی و حقوقی اقدام به راه اندازی، سامانه های مختلفی نموده است. سامانه ثبت شرکت ها، از جمله سامانه های راه اندازی شده از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است که امکان استفاده از خدمات مختلفی را برای شخصیت های حقیقی و حقوقی را فراهم نموده است.
در سامانه ثبت شرکت ها، این امکان وجود دارد که شخصیت های حقیقی درخواست خود را برای ثبت شرکت جدید ثبت کنند و تمامی مراحل مربوط به ثبت شرکت را به صورت غیر حضوری و آنلاین، تا مرحله انتشار در روزنامه رسمی انجام دهند. با توجه به اهمیت بسیار زیاد سامانه ثبت شرکتها، در ادامه این مقاله قصد داریم نحوه ورود به این سامانه، ثبت نام شرکت ها در سایت اداره و امکانات ارائه شده توسط سایت irsherkat.ssaa.ir توضیح داده شده است
معرفی سامانه ثبت شرکتها irsherkat.ssaa.ir
در گذشته تنها روش ثبت شرکت این بود که اشخاص به صورت حضوری به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه می کردند و از طریق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، درخواست خود را برای تاسیس شرکت ثبت می نمودند. در این روش، نیاز به مراجعه حضوری به این سازمان در دفعات زیاد بود و همین موضوع باعث می شد که اشخاص مراحل بسیار سختی را برای تاسیس شرکت ها انجام دهند.
سامانه ثبت شرکتها irsherkat، سامانه ای است که از سوی سازمان اسناد و املاک کشور به منظور تسریع و تسهیل در تاسیس موسسات تجاری، شرکت ها و موسسات غیر تجاری راه اندازی شده است. در این سامانه، امکان استفاده از خدمات مختلف برای تاسیس شرکت ها وجود دارد.
با وجود سامانه ثبت شرکت ها، می توان تمامی مراحل ثبت شرکت را به صورت غیر حضوری و آنلاین انجام داد تا مرحله نهایی انتشار آگهی در روزنامه رسمی که مستلزم مراجعه حضوری به دفاتر روزنامه رسمی در کشور می باشد. در حال حاضر، سامانه ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir خدمات مختلفی را به اشخاص حقیقی و حقوقی ارائه می کند.
راهنمای ورود به سامانه ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir
آن دسته از افرادی که متقاضی ثبت درخواست تاسیس شرکت می باشند، می توانند به صورت حضوری به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه کنند و از طریق این سایت، اقدام به ثبت درخواست برای تاسیس شرکت ها کنند. در ادامه با نحوه ورود به سایت ثبت شرکت های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور آشنا می شویم.
ابتدا از طریق یکی از مرورگرهای خود به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی ssaa.ir وارد شوید.
پس از ورود به صفحه اصلی سایت ثبت شرکت ها، از طریق بخش خدمات الکترونیک بر روی گزینه «ثبت شرکت ها» کلیک نمایید و سپس بر روی گزینه تاسیس شخصیت حقوقی کلیک نمایید.
در این مرحله شما به سایت ثبت شرکت ها وارد می شوید و می توانید از طریق این سایت اقدام به استفاده از خدمات تاسیس شرکت ها کنید.
سازمان اسناد و املاک کشور تحت نظر قوه قضائیه اقدام به زاه اندازی سامانه ثبت من نموده است. در این سامانه گروهی از خدمات این سازمان به شکل غیر حضوری به اشخاص ارائه می شودکه از جمله امور مربوط به اسناد املاک، اسناد رسمی، اسناد ازدواج و ... است. در مقاله زیر به تشریح این سامانه پرداخته می شود.
نحوه ثبت شرکت ها در سامانه ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir
آن دسته از افرادی که متقاضی ثبت در سامانه اداره ثبت شرکت ها و استفاده از خدمات این سامانه می باشند، می بایست مطابق با روش ذکر شده ابتدا به سایت ثبت شرکتها به نشانی irsherkat.ssaa.ir وارد شوید و سپس از طریق بخش «تاسیس شخصیت حقوقی» اقدام به ثبت شرکت خود در این سامانه نمایند. در ادامه مراحل کلی که برای ثبت شرکت در سامانه irsherkat باید انجام شود را توضیح خواهیم داد.
ابتدا به سایت جامع ثبت شرکت ها به نشانی اینترنتی irsherkat.ssaa.ir وارد شوید.
پس از ورود به این سایت، به بخش تاسیس شخصی حقوقی وارد شوید و گزینه «پذیرش درخواست تاسیس شخصیت حقوقی« را فعال نموده و بر روی گزینه «ادامه» کلیک نمایید.
در مرحله بعدی لازم است که شخصیت حقوقی و یا شرکت مد نظر خود را که قصد ثبت آن را دارید، را انتخاب کنید و بر روی گزینه ادامه کلیک کنید.
در مرحله سوم، فرمی به شما نمایش داده می شود که در این فرم می بایست که اطلاعات مربوط به شرکت خود مانند مدت فعالیت، شماره تلفن و ایمیل را وارد کنید و سپس، کد پستی محل شرکت را در قسمت مشخص شده وارد نمایید. پس از وارد کردن کد پستی، آدرس به طور خودکار نمایش داده خواهد شد.
در مرحله چهارم، لازم است که تمامی مشخصات نماینده قانونی شرکت وارد شود. پس از وارد کردن تمامی مشخصات، به مرحله بعدی وارد شوید.
در مرحله پنجم، این امکان وجود دارد که پنج نام را برای شرکت خود انتخاب کنید.
در مرحله ششم، می بایست که نوع فعالیت شرکت را از زیر گروه مشخص شده انتخاب کنید و بر روی گزینه ثبت کلیک کنید.
در مرحله هفتم؛ می بایست که میزان و نوع سرمایه شرکت مد نظر که شامل سرمایه غیر نقدی و نقدی می باشد را وارد کنید و در نهایت به مرحله بعدی وارد شوید.
در مرحله هشتم، لازم است که اطلاعات مربوط به هیات مدیره شرکت مد نظر وارد شود و در نهایت بر روی گزینه «گام بعدی» کلیک نمایید.
در مرحله نهایی، لازم است که شعبه و روزنامه کثیر الانتشار شرکت را مشخص کنید و در نهایت بر روی گزینه ثبت کلیک کنید تا تمامی مراحل ثبت شرکت از طریق این سامانه به انجام رسد.
سامانه ثبت شرکتها پیگیری درخواست irsherkat
پس از ثبت درخواست شرکت در سامانه ثبت شرکت ها، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و یا واحدهای مربوطه، می بایست اقدام به بررسی درخواست ثبت شده در این سامانه نمایند. افرادی که درخواست خود را برای ثبت شرکت در این سایت ثبت کرده اند، می توانند پس از ثبت درخواست، اقدام به پیگیری ثبت شرکت ها نمایند.
به منظور پیگیری ثبت شرکت ها از طریق سایت irsherkat.ssaa.ir، لازم است که حتما کد پیگیری خود را که پس از ثبت درخواست به شما ارائه می شود را در دست داشته باشید. به همین منظور لازم است که افراد برای پیگیری ثبت درخواست خودشان به سایت irsherkat.ssaa.ir مراجعه کنند و از طریق این سایت به بخش «پیگیری درخواست» وارد شوند.
پس از ورود به این بخش، لازم است که افراد نوع درخواست را بر روی گزینه «تاسیس شرکت» انتخاب کنند و در نهایت با وارد کردن کد پیگیری درخواست، مراحل بررسی درخواست خود را در این سامانه انجام دهند.
امکانات سامانه ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir
سامانه ثبت شرکتها، سامانه ای است که به منظور ارائه خدمات به شخصیت های حقوقی راه اندازی شده است و امکانات مختلفی را به غیر از امکان ثبت شرکت و تاسیس شخصیت حقوقی، ارائه می کند. از جمله خدمات ارائه شده در این سایت می توان به موارد زیر اشاره کرد.
تاسیس شخصیت حقوقی
در بخش تاسیس شخصیت حقوقی، امکان ثبت درخواست برای ثبت تاسیس شرکت وجود دارد. همانطور که در این مقاله توضیح داده شد، شخصیت های حقوقی می توانند از طریق این بخش به خدمات مختلفی دسترسی داشته باشند تا بتوانند اقدام به تاسیس شخصیت حقوقی زیر نظر سازمان اسناد و املاک کشور نمایند.
صورت جلسه تغییرات
یکی از خدمات ارائه شده در سامانه ثبت شرکت ها، امکان ثبت درخواست صورت جلسه تغییرات می باشد. در این بخش شخصیت های حقوقی می توانند با شناسه ملی و یا بدون شناسه ملی (با وارد کردن شماره ثبت واحد)، درخواست خود را برای ثبت صورت جلسه تغییرات ثبت نمایند.
پذیرش اظهارنامه پلمپ دفاتر قانونی
ثبت درخواست پذیرش اظهارنامه پلمپ دفاتر قانونی، از جمله خدماتی است که در سایت ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir وجود دارد. افرادی که متقاضی پلمپ یک دفتر قانونی می باشند، می توانند با ورود به سامانه پلمپ دفاتر در این سایت، درخواست خود را برای پلمپ یک دفتر قانونی ثبت کنند. به منظور پذیرش اظهارنامه پلمپ دفاتر قانونی لازم است که اشخاص اطلاعات مختلفی از جمله هیئت مدیره شرکت، مشخصات شخصیت حقوقی، اطلاعات متقاضی پلمپ دفتر قانونی و ... را وارد نمایند.
اطلاعات عمومی شخصیت حقوقی
در بخش اطلاعات عمومی شخصیت حقوقی، امکان دسترسی به اطلاعات و هویت های شخصیت های حقوقی فراهم شده است. در این بخش می توان با وارد کردن شناسه ملی و یا وارد کردن اطلاعات ثبتی مانند نوع شرکت، شماره ثبت و ... از شخصیت حقوقی استعلام گرفت.
درخواست کد فراگیر
آن دسته از شخصیت های حقوقی که تمایل به دریافت کد فراگیر را دارند، می توانند از طریق سایت ثبت شرکت ها اقدام ثبت درخواست کد فراگیر نمایند. در این بخش امکان ثبت درخواست دریافت کد فراگیر و پیگیری درخواست های ثبت شده، وجود دارد.
اظهارنامه دفتر ثبت تجارتی
در بخش اظهارنامه دفتر ثبت تجاری امکان ثبت اظهارنامه های مختلفی مانند ثبت نام، تمدید، ابطال و ... وجود دارد. همچنین، افراد می توانند آخرین وضعیت اظهارنامه های تجاری را از طریق این بخش مشاهده نمایند.
پیگیری و انصراف درخواست
افرادی که قبلا اقدام به ثبت درخواست تاسیس شرکت، تاسیس شخصیت حقوقی، صورت جلسه تغییرات و ... نموده اند، می توانند از طریق بخش پیگیری اقدام به پیگیری درخواست خود کنند. همچنین، از طریق بخش انصراف از درخواست، امکان ثبت درخواست انصراف وجود دارد. برای انجام هر دوی این موارد لازم است که اشخاص حتما دارای کد پیگیری درخواست باشند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه ثبت شرکتها به نشانی irsherkat.ssaa.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.