برای مشاوره روش های خنک کردن گوشی
برای مشاوره روش های خنک کردن گوشی


داغ شدن بیش از حد گوشی همواره باعث ایجاد نگرانی شده و اشخاص نیاز به خنک کردن تلفن همراه در برخی از زمان های خاص مانند هنگام استفاده از بازی ها دارند. برای خنک کردن گوشی می توان از روش های متفاوتی استفاده نموده یا برنامه های ویژه ای را بر روی تلفن همراه نصب کرد. سوال مطرح شده این بوده که بهترین برنامه های خنک کننده گوشی کدام موارد می باشند؟ آشنایی با سایر روش های موجود نیز مفید واقع می شود.
روش های خنک کردن گوشی به دو دسته روش های کاهش دما بدون برنامه و خنک سازی با نصب اپلیکیشن تقسیم می گردند. در این مقاله ابتدا انواع روش های خنک کردن تلفن همراه معرفی شده و سپس بهترین برنامه های خنک کننده گوشی اندروید و بهترین برنامه های خنک کننده گوشی آیفون معرفی خواهند شد. در انتهای مقاله نشانی دانلود صدای خنک کننده گوشی و نیز برنامه خنک کننده گوشی هنگام بازی آورده شده تا اشخاص پس از مواجهه با مشکل داغ شدن دستگاه، از برنامه های موجود استفاده نموده و بازی را رها نکنند.
روش های خنک کننده گوشی
آشنایی با انواع روش های خنک کننده گوشی به افراد کمک کرده تا به محض مواجهه با مشکل، نسبت به رفع مسئله و کاهش میزان داغی اقدام نمایند. پیش از بررسی نحوه خنک کردن باید توضیح داد که برای استفاده از برخی از روش ها نیاز به نصب یک برنامه خاص بر روی دستگاه بوده اما بعضی از روش ها مانند خارج نمودن گوشی از قاب، نیاز به نصب نرم افزار خاصی ندارند. بهترین روش های خنک کننده گوشی شامل مواردی مانند بستن کلیه برنامه های تلفن همراه یا توقف شارژ دستگاه شده، اما گاهی اوقات این روش ها موثر واقع نخواهند شد. در ادامه به معرفی کلیه روش های خنک کردن گوشی پرداخته شده تا اشخاص یکی از بهترین راه ها را متناسب با موقعیت و امکانات در دسترس انتخاب نمایند.
تمامی تلفن های همراه هنگام شارژ شدن تا حدودی داغ شده و نسبت به زمانی که هیچ استفاده ای از آن ها نمی شود، گرم تر می باشند. در برخی از مواقع میزان داغی بیش از حد معمول شده و تلفن همراه پیامی مبنی بر بالا بودن میزان گرما نشان داده و صاحب دستگاه می بایست ضمن آشنایی با علت داغ شدن گوشی هنگام شارژ در اسرع وقت مشکل را رفع نماید. یکی از مناسب ترین روش ها متوقف کردن شارژ گوشی بوده که با این کار، میزان داغی به مرور زمان کاهش می یابد. شایان ذکر است که استفاده از شارژر یا کابل نامناسب، یکی از دلایل داغ شدن گوشی بوده که با استفاده از موارد با کیفیت می توان مشکل را حل کرد.
باز کردن چندین برنامه در تلفن همراه و عدم بستن اپلیکیشن ها یکی از دلایل بالا رفتن حجم کار رم و پردازنده است. در ادامه تلفن همراه به علت فعالیت بیش از حد داغ شده که می توان با بستن کلیه برنامه ها این مشکل را حل کرد. نحوه ورود به قسمت برنامه های اخیر در تلفن همراه های متفاوت، فرق داشته و به عنوان مثال دارندگان تلفن همراه شیائومی می توانند روی علامت مربع در انتهای صفحه ضربه بزنند. در ادامه با انتخاب ضربدر، کلیه برنامه ها بسته خواهند شد.
نحوه بستن اپلیکیشن ها در سایر تلفن همراه های اندروید از جمله سامسونگ، مشابه شیائومی بوده و تفاوت چندانی نخواهد داشت. اما دارندگان دستگاه آیفون باید انگشت خود را از پایین به بالای صفحه کشیده و در وسط صفحه مکث کنند. در ادامه امکان مشاهده لیست برنامه ها و بستن موارد فراهم می شود. دارندگان دستگاه با مدل iPhone X به قبل باید دو بار روی Home ضربه زده تا به صفحه مربوطه راه یابند.
افراد همچنین می توانند از بازی های باز شده در تلفن همراه یا برنامه های پر حجم خارج شده تا دستگاه به مرور زمان خنک شود. استفاده از اپلیکیشن های خاص مانند برنامه های ادیت عکس و ویدیو در برخی از مواقع باعث داغ شدن گوشی خواهد شد. در چنین شرایطی نیاز به حذف برنامه نبوده و تنها می بایست از آن خارج شده و مدتی از اپلیکیشن استفاده نکرد.
یکی از روش های خنک کننده گوشی، خارج کردن دستگاه از قاب یا کیف تلفن همراه است. برخی از گاردها یا کاورهای تلفن همراه مخملی یا گرم بوده و منجر به داغ تر شدن دستگاه می شوند. با خارج کردن گوشی از قاب، تلفن همراه سریع تر خنک شده و در ادامه می توان مجددا آن را در کاور مربوطه یا محافظ قرار داد.
فعال سازی حالت هواپیما در تلفن همراه شرایط خنک سازی آن را فراهم می کند. اما باید توضیح داد که فعال سازی قابلیت مربوطه در برخی از تلفن همراه ها منجر به بروز اختلال خواهد شد. افراد برای روشن کردن حالت هواپیما می توانند نوار بالای گوشی را به پایین کشیده و سپس با یک ضربه بر روی آیکون هواپیما، حالت پرواز را فعال نمایند.
نکته قابل توجه این است که در حین فعال بودن حالت هواپیما اطرافیان امکان ارسال پیامک برای شخص یا برقراری تماس با او را ندارند. بنابراین فرد به طور کلی از دسترس خارج شده و نمی تواند از اینترنت دستگاه استفاده کند. معمولا این روش به تنهایی منجر به خنک شدن گوشی نشده و بهتر است پس از فعال سازی Airplane Mode کلیه برنامه های تلفن همراه را نیز بست.
اتصال به اینترنت تلفن همراه یا وای فای در برخی از مواقع منجر به داغ شدن گوشی می شود. باید توجه داشت که فعال سازی کانون داغ یا Mobile Hotspot و روشن کردن نقطه اتصال نیز یکی از دلایل داغ شدن دستگاه می باشد. به منظور خاموش کردن اینترنت یا هات اسپات گوشی باید نوار تلفن همراه را از بالا به پایین کشیده و سپس مانند راهنمای تصویری زیر، برای غیر فعال سازی وای فای، اینترنت دستگاه یا کانون داغ اقدام نمود.
لازم به ذکر است که خاموش کردن تلفن همراه نیز یکی از روش های خنک سازی به حساب می آید. تلفن همراه هنگامی که خاموش است فعالیت خاصی نداشته و به همین دلیل گرمای آن به مرور زمان از بین خواهد رفت. در ادامه می توان مجددا تلفن همراه را روشن کرده و برای استفاده از بخش های متفاوت آن اقدام نمود.
برخی از اپلیکیشن ها با هدف ارائه خدمات خنک کردن گوشی طراحی شده و در اختیار قرار گرفته اند. به منظور دانلود برنامه ها می توان وارد فروشگاه هایی مانند گوگل پلی، اپ استور، بازار یا مایکت شد. بهترین برنامه های خنک کننده گوشی معمولا هم داغ شدن بیش از حد یا میزان دمای دستگاه را اطلاع رسانی کرده و هم خدمات خنک سازی را ارائه می دهند.
به عنوان مثال برنامه Phone Cooler امکان جستجو و مشاهده برنامه های داغ کننده را فراهم کرده است. اشخاص پس از مشاهده لیست برنامه ها می توانند روی Clean Heating Apps ضربه زده تا مراحل خنک سازی تلفن همراه آغاز شود.
باید توضیح داد که برنامه های خنک کننده گوشی نیز از همان روش های کاهش گرما استفاده کرده و تنها طی نمودن مراحل خنک سازی را ساده تر می نمایند. برای مثال برخی از برنامه ها امکان حذف فایل های اضافه در تلفن همراه را فراهم کرده تا از این طریق میزان داغی کاهش یابد. اپلیکیشن ها هم برای دستگاه اندروید و هم برای دستگاه با سیستم عامل ios عرضه شده و در دسترس قرار دارند.
به منظور خنک کردن گوشی می توان روشنایی دستگاه را تا حدی کاهش داده و نور صفحه را کم کرد. همچنین غیر فعال سازی لوکیشن یا موقعیت مکانی تلفن همراه مفید و موثر واقع خواهد شد. افراد برای این امر لازم است ابتدا نوار بالای صفحه گوشی را به پایین کشیده و سپس نسبت به تنظیم نور یا خاموش کردن موقعیت مکانی اقدام نمایند. در برخی از مواقع نیز فعال سازی حالت بهینه ساز باتری منجر به بهبود وضعیت شده اما این کار ممکن است باعث ایجاد اختلال در تلفن همراه گردد.
برخی از تلفن همراه ها مجهز به قابلیت High-Performance یا حالت بازی بوده که این حالت پس از ورود به بازی ها فعال می شود. برای خاموش کردن آن می توان از بازی خارج شده و بازی را بسته، اما در صورتی که پس از خروج از بازی، حالت مربوطه غیر فعال نگردد باید روی High Performance mode در Advanced Settings گوشی ضربه زده تا حالت خاموش شود. این قابلیت در برخی از دستگاه ها Gaming mode نام دارد.
از دیگر روش های خنک کردن گوشی می توان به بروزرسانی برنامه ها یا سیستم عامل اشاره کرد. حذف برنامه های مخرب و عدم استفاده از لوازم جانبی ناسازگار نیز مفید واقع خواهد شد. شایان ذکر است که به طور کلی داغ شدن گوشی امری طبیعی بوده و مشکلی ایجاد نمی کند. اما داغی بیش از حد منجر به خرابی باتری یا بروز اختلال در تلفن همراه خواهد شد. در چنین مواقعی معمولا تلفن همراه ارور داده و اطلاعیه ای مبنی بر داغی بیش از حد نمایش می دهد. خرید فن خنک کننده نیز یکی از روش های کاهش داغی دستگاه هنگام بازی کردن می باشد.
بهترین برنامه های خنک کننده گوشی اندروید
پس از معرفی روش های خنک کردن گوشی باید توضیح داد که افراد می توانند از طریق نصب بهترین برنامه خنک کننده گوشی سامسونگ یا شیائومی به راحتی مشکل تلفن همراه را شناسایی نموده و نسبت به رفع آن اقدام نمایند. در ادامه نشانی دانلود بهترین برنامه های خنک کننده گوشی اندروید برای سامسونگ و شیائومی آمده و همچنین به معرفی اپلیکیشن ها پرداخته شده تا اشخاص یک برنامه را متناسب با نیاز خود دانلود و نصب کنند.
نام برنامه | معرفی اپلیکیشن | نشانی دانلود برای اندروید |
CPU Master |
امکان ارزیابی میزان دمای گوشی را فراهم کرده و برنامه های پر مصرف را پس از شناسایی، غیر فعال می نماید. |
|
Battery Temperature |
آیکون نشانگر دما را به نوار اعلان افزوده تا شرایط بررسی میزان داغی فراهم شود. |
|
Cooling Master—Phone Cooler Free, CPU Better |
امکان بررسی تاثیر دما بر روی پردازنده و رم را فراهم کرده و افراد می توانند بر وضعیت تلفن همراه نظارت نمایند. |
|
Battery Saver Du – Life Saver & DU Battery Charger |
اطلاعاتی در خصوص برنامه های اجرا شده در پس زمینه ارائه داده و برنامه های داغ کننده را معرفی می کند. |
|
Assistant for Android |
خدمات خنک سازی و پاک کردن حافظه کش را ارائه می دهد. |
|
Phone Cooler- CPU Cooler Master |
برای کنترل دما و خنک کردن گوشی می توان از این برنامه استفاده کرد. |
|
Cool Down Phone Temperature: Cooling Master |
خدمات کنترل فعالیت ها و حل مشکلات مربوط به داغ سازی را ارائه می دهد. |
|
Razer Phone Cooler |
با این برنامه می توان به کنترل دما و خنک سازی پرداخت. |
|
ممکن است در برخی از مواقع استفاده از بهترین برنامه های خنک کننده گوشی اندروید سودی نداشته و تلفن همراه همچنان داغ بماند. در چنین حالتی باید سایر روش ها مانند توقف شارژ کردن دستگاه یا خاموش نمودن گوشی را امتحان کرد. اگر علت داغی بیش از حد استفاده از برنامه های خاص باشد، معمولا مشکل از طریق نصب اپلیکیشن خنک کننده شناسایی شده و قابل حل می گردد.
در جواب این پرسش که برنامه خنک کننده چگونه حجم داغی را کاهش می دهد، باید توضیح داد که این اپلیکیشن ها فایل های اضافه یا برنامه های داغ کننده را شناسایی می نمایند. در ادامه می توان برنامه ها را متوقف نموده و همچنین فایل های اضافه را حذف کرده تا مشکل رفع شود. پس از معرفی بهترین برنامه خنک کننده گوشی شیائومی و سامسونگ، لازم به ذکر است که بعضی از اپلیکیشن های پاک کننده حافظه کش نیز خنک کننده به حساب آمده که استفاده از آن موارد مفید می باشد.
پس از ارائه نشانی دانلود برنامه خنک کننده گوشی سامسونگ باید توضیح داد که اشخاص در صورت مواجهه با مشکل داغ شدن گوشی یا ناکارآمدی برنامه و عدم خنک شدن گوشی، می بایست نسبت به دریافت اپلیکیشن های پاک کننده حافظه کش اقدام نمایند. نشانی دانلود برنامه خنک کننده گوشی شیائومی و سامسونگ که خدمات پاکسازی حافظه را ارائه می دهد در جدول بالا آمده و در دسترس است.
در خصوص بهترین برنامه خنک کننده گوشی شیائومی باید بیان کرد که تلفن همراه های شیائومی و سامسونگ دارای سیستم عامل اندروید بوده و کلیه برنامه های موجود در جدول بالا برای این دستگاه ها مناسب می باشند. در جواب این پرسش که بهترین برنامه خنک کننده گوشی سامسونگ کدام است، باید توضیح داد که هر برنامه با یک دستگاه خاص سازگاری بیشتری داشته و افراد می توانند پس از نصب یکی از اپلیکیشن ها و عدم خنک شدن گوشی، نسبت به دریافت دیگر برنامه ها اقدام کنند.
بهترین برنامه های خنک کننده گوشی آیفون
برنامه های خنک کننده گوشی هم برای دستگاه های اندروید و هم برای دستگاه ها با سیستم عامل ios عرضه شده و اشخاص می توانند یکی از اپلیکیشن های متناسب با تلفن همراه خود را دانلود و نصب نمایند. در ادامه لیست بهترین برنامه های خنک کننده گوشی آیفون آمده و یک توضیح کلی در خصوص هر مورد نیز شرح داده شده است.
نام اپلیکیشن | معرفی برنامه | نشانی دانلود اپلیکیشن خنک کننده گوشی برای آیفون |
Cleaner Master |
خدمات حذف فایل ها، عکس ها، ویدیوها و مخاطبین تکراری را ارائه داده تا حافظه گوشی آزاد شده و داغی آن کاهش یابد. |
|
Razer Phone Cooler |
خدمات خنک کردن تلفن همراه را ارائه می دهد. |
|
Cryo Phone Cooler |
امکان خنک کردن برنامه در حین شارژ را فراهم کرده است. |
|
Cleaner Pro |
برای حذف اطلاعات اضافه از این برنامه استفاده می شود. |
لازم به ذکر است که تعداد برنامه های موجود برای خنک کردن گوشی آیفون کمتر از برنامه های سازگار با دستگاه با سیستم عامل اندروید می باشد. افراد می توانند به جز دانلود بهترین برنامه های خنک کننده گوشی آیفون، از سایر روش های خنک کننده گوشی مانند خاموش و روشن یا ریست نمودن دستگاه استفاده کرده تا نیاز به دانلود برنامه خاصی نداشته و به راحتی تلفن همراه را خنک کنند.
باید اظهار داشت که افراد می توانند فن خنک کننده تلفن همراه خریداری نموده و از آن دستگاه برای کاهش داغی استفاده نمایند. این فن های کوچک غالبا به پشت گوشی متصل شده تا هنگام استفاده از برنامه گوشی را خنک کنند. شایان ذکر است که امکان خرید فن بی صدا برای جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای اطرافیان وجود دارد.
برنامه خنک کننده هنگام بازی
یکی از مواقعی که تلفن همراه بیش از حد داغ می شود، زمانی است که صاحب دستگاه مشغول بازی شده و مدت زمان زیادی در بازی می ماند. به همین دلیل برنامه هایی برای خنک کردن گوشی هنگام بازی طراحی شده و در فروشگاه های متفاوت اندروید و ios عرضه شده اند. دانلود و نصب برنامه خنک کننده هنگام بازی از بروز مشکل در حین بازی جلوگیری خواهد کرد.
برخی از برنامه های خنک کننده هنگام بازی، سرعت تلفن همراه را نیز افزایش داده تا فرد به راحتی بازی کرده و با مشکل مواجه نشود. تفاوت اپلیکیشن های خنک کننده هنگام بازی با برنامه خنک کننده عادی در این است که قدرت خنک سازی برنامه طراحی شده برای ارائه خدمات در حین بازی بیشتر می باشد. با این حال برخی از برنامه ها هم برای خنک سازی در حالت عادی و هم جهت کاهش دما در حین بازی استفاده می شوند. در ادامه نشانی دانلود بهترین برنامه خنک کننده هنگام بازی برای دستگاه های اندروید و آیفون آورده شده است.
نام برنامه | لینک دانلود |
دانلود Cooling Master - Phone Cooler برای اندروید |
|
دریافت Phone Cooler CPU Cooler Master(Speed Booster) برای اندروید |
|
دانلود Cool Down Phone Temperature برای تلفن همراه اندروید |
|
دانلود CPU Monitor - temperature نسخه اندروید |
|
دریافت Cryo Phone Cooler برای آیفون |
برنامه خنک کننده هنگام بازی میزان داغی گوشی را تا حدی کاهش داده، اما در صورتی که تلفن همراه همچنان در حین بازی بیش از حد داغ می شود، باید از یک کارشناس مشورت گرفته یا از دیگر روش های خنک کننده گوشی استفاده نمود. دانلود بهترین برنامه های خنک کننده گوشی تنها یکی از روش های کاهش داغی بوده و باید اشاره کرد که برخی از تلفن های همراه قدرت کافی برای اجرای بازی نداشته و نصب اپلیکیشن خنک کننده بر روی آن دستگاه ها فایده ای نخواهد داشت.
کاهش کیفیت گرافیک و نرخ فریم بازی ها نیز منجر به کاهش داغی دستگاه می شود. افراد می توانند در بازه های زمانی متفاوت و با فاصله برای بازی و تفریح اقدام نموده و چند ساعت پشت سر هم با دستگاه بازی نکنند. استفاده بیش از حد از بازی های گوشی در آینده منجر به خرابی دستگاه یا بروز اختلال های خاص خواهد شد. افزایش دمای گوشی در حین بازی به طور کلی طبیعی بوده اما بهتر است از افزایش دمای بیش از حد جلوگیری کرد. همچنین اگر دمای گوشی در زمان بیکاری 50 درجه سانتیگراد باشد، باید برای تعمیر و ارزیابی وضعیت اقدام نمود.
صدای خنک کننده گوشی
در برخی از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام یا در یوتیوب و آپارات ویدیوهایی با عنوان صدای خنک کننده گوشی منتشر شده است. برخی از افراد در تیک تاک این ویدیوها را مشاهده کرده و با این سوال مواجه شده اند که آیا امکان خنک سازی دستگاه با صدا وجود دارد؟ در ادامه به شرح اطلاعاتی در خصوص صدای خنک کننده گوشی برای دستگاه های اندروید و آیفون پرداخته شده است.
پس از بررسی روش های خنک کردن گوشی و معرفی بهترین برنامه های خنک کننده گوشی، باید توضیح داد که در حال حاضر برخی از اشخاص ادعای کاهش دمای تلفن همراه با استفاده از پخش صداهای خاص را دارند. کارآمد بودن این روش تاکنون اثبات نشده و بسیاری از افراد پس از پخش صدای خنک کننده گوشی برای اندروید با افزایش دما مواجه شده و برخی دیگر نیز اظهار داشته که دمای گوشی آنان تغییری نکرده است. با این حال نشانی دانلود فایل صدای خنک کننده در زیر آمده تا علاقمندان آن را دانلود نمایند.
برای دانلود صدای خنک کننده گوشی برای اندروید کلیک کنید.
به طور کلی باید توضیح داد که استفاده از بازی ها و برنامه های سنگین در گوشی دمای آن را افزایش داده در حالی که برنامه های پخش موسیقی و ویدیو یا اپلیکیشن هایی مانند یوتیوب، دمای دستگاه را بیش از حد معمول افزایش نخواهند داد. به همین دلیل اگر فرد پس از خروج از بازی وارد موزیک پلیر شده و یک صدا را پلی کرده و در همان برنامه بماند، دمای دستگاه او به مرور زمان کاهش پیدا می کند. بنابراین علت کاهش دما، پخش صدای خنک کننده نبوده و در صورت پخش آهنگ یا سخنرانی و پادکست نیز این اتفاق خواهد افتاد.
دارندگان تلفن همراه آیفون نیز می توانند صدای خنک کننده گوشی را با موزیک پلیر پخش کرده یا از طریق ورود به یوتیوب و آپارات ویدیوهای حاوی این صدا را پخش نمایند. اما باید اظهار داشت که دارندگان گوشی آیفون نیز مانند دارندگان دستگاه اندروید از نتیجه این روش رضایت کافی نداشته و آن را کارآمد نمی دانند. نشانی دانلود فایل صدای خنک کننده گوشی برای آیفون در زیر آمده تا افراد یک بار این روش را امتحان نمایند.
برای دانلود صدای خنک کننده گوشی برای آیفون کلیک کنید.
بسیاری از افراد پس از پخش صدای خنک کننده گوشی از افزایش دمای تلفن همراه شکایت نموده اما برخی دیگر اعلام کرده اند که دمای دستگاه آنان کمتر شده یا تغییری نداشته است. باید بیان کرد که زمان پخش صدا از اهمیت زیادی برخوردار بوده و برای مثال در صورت پلی کردن صوت پس از خروج از یک بازی سنگین، دما کاهش یافته اما هنگامی که تلفن همراه مدتی بدون استفاده بوده و تا حدودی خنک به حساب آمده و سپس صوت در آن پلی می شود، دستگاه داغ خواهد شد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص خنک کردن گوشی داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: چند نمونه از برنامه های خنک کننده هنگام بازی در مقاله معرفی و لینک دانلود اون ها ارائه شده است.