برای مشاوره ثبت نام و دریافت کارت اهدای عضو
برای مشاوره ثبت نام و دریافت کارت اهدای عضو


برای ورود مستقیم به سایت اهدای عضو کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سایت اهدای عضو به نشانی ehda.sbmu.ac.ir ارائه شده است .
اهدای عضو، یک فرهنگ است که خوشبختانه دارد آرام آرام در کشور پیاده سازی می شود. هر فردی که اقدام به اهدای عضو خود می کند، می تواند جان چندین نفر را نجات دهد و همین موضوع باعث شده است که افراد زیادی متقاضی اهدای اعضای خود باشند. مرکز اهدای عضو ایران با هدف فرهنگ سازی بیشتر و ارائه خدمات به کاربران ثبت نام کرده، اقدام به راه اندازی سایت اهدای عضو ehda.sbmu.ac.ir نموده است.
سایت اهدای عضو با هدف اطلاع رسانی، فرهنگ رسانی و به طور کلی ارائه خدمات به افراد متقاضی ثبت نام برای اهدای اعضا راه اندازی شده است؛ اما هدف اصلی راه اندازی این سایت، استفاده از امکانات موجود جهت فرهنگ سازی در این زمینه می باشد.
این سایت در حال حاضر، برای تمامی مردم قابل دسترس می باشد و محدودیتی جهت استفاده از آن وجود ندارد. با توجه به اینکه بسیاری از مردم، هنوز با سایت اهدای عضو و خدمات آن آشنایی ندارند و این سوال برای آن ها ایجاد شده است که چگونه تصویر کارت اهدای عضوم را ببینم در ادامه مقاله قصد داریم آن را معرفی کنیم و نحوه ورود به سایت اهدای اعضا، ثبت نام، دریافت کارت اهدای اعضا و پیگیری آن از طریق سایت را شرح دهیم.
معرفی سایت اهدای عضو www.ehda.ir
تاریخچه پیوند اعضا در ایران، به بیش از 85 سال پیش باز می گردد که برای اولین بار، قرنیه در کشور اهدا و پیوند زده شد. اهدای عضو، یک فرهنگ است که باید برای پیاده سازی آن، تلاش بسیار زیادی شود. این در حالی است که روزانه افراد زیادی در اثر نرسیدن عضو مناسب، از دنیا می روند. به همین منظور و با توجه به اهمیت اهدای عضو، سایت اهدای عضو ehda.sbmu.ac.ir راه اندازی شده است.
در این سایت امکاناتی به کاربران ارائه می شود تا بتوانند از هر یک از خدمات ارائه شده در این سایت مانند ثبت نام کارت اهدای عضو، مشاهده لیست پیوندهای قابل اهدا و ... استفاده کنند. این سایت در حال حاضر، جزو سایت های پرکاربرد برای مردم محسوب می شود، چرا که هدف از راه اندازی آن، فرهنگ سازی در زمینه اهدای اعضا بوده است. این سایت برای تمامی مردم قابل دسترس می باشد و می توانند از خدمات ارائه شده در آن استفاده کنند.
راهنمای ورود به سایت دریافت کارت اهدای عضو
سایت مرکزی اهدای عضو ایران با هدف ارائه خدمات مختلف به مردم و فرهنگ سازی در زمینه اهدای عضو راه اندازی شده است. آن دسته از افرادی که متقاضی استفاده از خدمات این سایت می باشند و یا قصد دریافت کارت آن را دارند، می توانند به سایت ehda.sbmu.ac.ir وارد شوند و سپس درخواست خود را برای دریافت کارت اهدای اعضا ثبت کنند.
در مرورگر خود آدرس ehda.sbmu.ac.ir را بنویسید تا به سایت اهدای عضو وارد شوید و روی عبارت "ورود به سیستم" موجود در کادر سبز رنگ ثبت نام، کلیک کنید.
در صفحه باز شده، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و روی گزینه "ورود" کلیک کنید تا به سیستم وارد شوید.
سامانه سیب برای ثبت اطلاعات بهداشتی و پرونده های سلامت مردم عزیز ایران در وزارت بهداشت روی کار آمده است که مقاله زیر به توضیح آن پرداخته است.
راهنمای ثبت نام اهدای عضو
یکی از مهم ترین خدماتی که از سوی سایت اهدای عضو به کاربران ارائه می شود، امکان دریافت کارت اهدای عضو و ثبت نام در این طرح است. در صورتی که شخصی قصد دریافت این کارت را دارد، فقط کافیست که به سایت اهدای عضو وارد شود و از طریق آن، اقدام به ثبت نام برای دریافت کارت اهدای اعضا کند. برای ثبت نام این کارت می توان طبق مراحل زیر پیش رفت و اقدام به ثبت نام به صورت اینترنتی کرد.
ابتدا به سایت کارت اهدای عضو به نشانی ehda.sbmu.ac.ir وارد شوید و در کادر سبز رنگ، روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.
در مرحله بعدی، یک فرم به شما نمایش داده می شود که می بایست آن را به دقت تکمیل نمایید. در نهایت اعضای اهدایی مد نظر خود را انتخاب کنید و در نهایت پس از تکمیل تمامی اطلاعات، بر روی گزینه «ثبت» کلیک نمایید تا فرم ثبت نام شما در این سایت ثبت شود.
سایت سازمان غذا و دارو برای ارائه خدمات غیر حضوری به مردم راه اندازی شده است و از بخش های مختلفی تشکیل شده که مردم می توانند بسته به نیاز خود از هر یک از بخش های موجود در سایت استفاده کنند که اطلات بیشتر در این خصوص، در مقاله زیر ارائه شده است.
نحوه دریافت کارت اهدای عضو
بسیاری از افراد، علاقه مند به دریافت کارت اهدای عضو می باشند؛ اما نمی دانند که چگونه باید این کارت را دریافت کنند و همین موضوع باعث عدم پیگیری آن ها، جهت دریافت آن می شود. در صورتی که افراد قصد دریافت کارت اهدای عضو را دارند، ابتدا می بایست به سایت اهدای عضو ehda.sbmu.ac.ir وارد شوند.
پس از ورود به سایت، می توانند با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، درخواست خود را جهت دریافت کارت اهدای عضو ثبت کنند و در صورت نیاز، این کارت را دریافت کنند. پس از ثبت نام جهت دریافت کارت اهدای اعضا، می توانند به سیستم وارد شوند و اقدام به دریافت کارت اهدای عضو خود کنند. در ادامه نحوه دریافت کارت اهدای عضو را به صورت اینترنتی و غیر حضوری آموزش می دهیم.
ابتدا به سایت اهدای عضو ehda.sbmu.ac.ir بروید و در کادر سبز رنگ، روی گزینه "ورود به سیستم" کلیک کنید.
در مرحله بعدی لازم است که نام کاربری و رمز عبوری که پس از ثبت نام در سامانه به شما داده شده بود را در قسمت مشخص شده وارد کنید و روی گزینه "ورود" کلیک نمایید. در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید، می توانید بر روی گزینه قرمز رنگ کلیک کنید و رمز عبور خود را بازیابی نمایید.
پس از ورود به پنل کاربری خود، امکان دریافت کارت اهدای عضو به صورت اینترنتی وجود دارد و نیازی به مراجعه حضوری شما برای دریافت این کارت نیست.
پیگیری کارت اهدای عضو
پس از ثبت نام برای دریافت کارت اهدای عضو در سایت اهدای عضو کشور، افراد می توانند این کارت را به صورت اینترنتی و غیر حضوری، طبق روند توضیح داده شده دریافت کنند. به طور کلی، این کارت بر اساس اطلاعات هر یک از افراد ثبت نام کننده، به صورت اینترنتی صادر می شود و نیازی به پیگیری کارت اهدای عضو به صورت حضوری نیست.
در صورتی که افراد قصد پیگیری کارت اهدای عضو را دارند، می توانند با نام کاربری و رمز عبور خود، به سیستم وارد شوند و روند مربوط به پیگیری کارت اهدای اعضا را از این طریق انجام دهند. باید در نظر داشت که به محض ثبت اطلاعات در ehda.sbmu.ac.ir، اطلاعات فرد به عنوان یک اهدا کننده عضو، در سازمان اهدای عضو کشور ثبت خواهد شد و حتی در صورتی که فرد کارت اهدای عضو خود را دریافت نکند، باز هم اطلاعات او ثبت شده است و تفاوتی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سایت اهدای عضو به نشانی ehda.sbmu.ac.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. راهنمای ثبت نام در مقاله ارائه شده است.
پاسخ مشاور: سلام. خیر. می تونید با انتخاب گزینه "رمز عبور خود را فرامشو کرده ام" دوباره رمزتون رو بازیابی کنین.