برای مشاوره انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد
برای مشاوره انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد


برای ورود مستقیم به سامانه انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.iau.ac.ir ارائه شده است.
آن دسته از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد که قصد انتخاب رشته دانشگاه آزاد 1402 را دارند، باید با توجه به کارنامه نتایج اولیه اقدام نمایند. افرادی که نمره لازم را برای انتخاب رشته آزاد کسب کرده و کد دسترسی دریافت نموده اند، باید در مهلت زمانی تعیین شده، به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.iau.ac.ir مراجعه و مراحل انتخاب رشته را انجام دهند.
به همین جهت در این مقاله سعی شده است تا به انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ پرداخته شود و جزئیات بیشتری از آن شامل زمان، سایت، کد دسترسی، نحوه، دفترچه و مشاوره انتخاب رشته ارائه گردد تا راهنمایی برای داوطلبان ورود به مقطع ارشد باشد.
زمان انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲
شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد باید با توجه به کارنامه نتایج اولیه خود، اقدام به انتخاب رشته نمایند. تعدادی از داوطلبان، کد رشته محل های دانشگاه های سراسری را مد نظر خود قرار می دهند و برخی دیگر، به سراغ دانشگاه های آزاد می روند. افرادی که توانسته اند نمره لازم برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد را به دست آورند، باید پس از دریافت نتایج خود، در بازه زمانی که دانشگاه اعلام می کند، به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.iau.ac.ir مراجعه و مراحل انتخاب رشته ارشد خود را در این سامانه طی نمایند.
انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از تاریخ 11 خرداد ماه آغاز شد و داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته این دانشگاه هستند می توانند تا تاریخ 27 خرداد ماه با ورود به سایت دانشگاه آزاد برای تکمیل فرم انتخاب رشته خود اقدام نمایند.
انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ آغازشد و این فرایند تا 27 خرداد ادامه دارد.
داوطلبانی که قصد ثبت نام در دانشگاه های مختلف آزاد را دارند، باید به صورت مجزا به سامانه سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی www.azmoon.org مراجعه کنند و مراحل انتخاب رشته و... را از طریق این سامانه انجام دهند. سایت دانشگاه آزاد در مقاله زیر معرفی شده است.
سایت انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲
برای انجام مراحل ثبت نام و مشاهده نتایج اولیه کنکور ارشد باید از طریق سایت سازمان سنجش اقدام کرد، اما برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد و ادامه مراحل آن، باید به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مراجعه کرد. این سامانه به نشانی azmoon.iau.ac.ir که با نام azmoon.org نیز شناخته می شود، مرجع انجام تمام مراحل انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد است. همچنین مشاهده نتایج انتخاب رشته نیز از طریق این سایت انجام می گیرد.
نتایج اولیه کنکور ارشد ۱۴۰۲ نشان دهنده تراز، درصدهای هر عنوان درسی، رتبه و نتیجه مجاز شدن در انتخاب رشته دانشگاه آزاد و سراسری است و داوطلبان مهلت دارند که بر اساس این نتایج، اقدام به انتخاب رشته کنند که در مقاله زیر توضیح داده شده است.
کد دسترسی انتخاب رشته دانشگاه آزاد ۱۴۰۲
همان طور که گفته شد، مسیر دانشگاه آزاد و سراسری با رسیدن به مرحله انتخاب رشته از یکدیگر جدا می شود و تمام کسانی که می خواهند از میان کد رشته محل های ارائه شده آزاد انتخاب نمایند، باید به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مراجعه کنند. اما برای طی کردن مراحل انتخاب رشته آزاد، باید کد دسترسی به آن را در اختیار داشت.
کسانی که توانسته باشند نمره لازم برای ورود به دانشگاه آزاد را کسب نمایند، یک کد قرمز رنگ 7 رقمی را در پایین کارنامه اولیه خود مشاهده می کنند که به آن کد دسترسی انتخاب رشته دانشگاه آزاد می گویند. فقط کسانی مجاز به انتخاب کد رشته محل های آزاد هستند که کد دسترسی را در اختیار داشته باشند که برای دریافت این کد نیز باید در آزمون ارشد، نمره مورد نیاز را کسب کرد.
دانشگاه پیام نور این امکان را مهیا کرده است تا داوطلبان جا مانده از ثبت نام در آزمون سراسری ارشد یا داوطلبانی که موفق به کسب نتیجه مطلوب در این آزمون نشده اند، بتوانند در فراگیر ارشد این دانشگاه تحصیل کنند که در مقاله زیر توضیح داده شده است.
نحوه انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲
بر خلاف انتخاب رشته دانشگاه های سراسری که در سایت سازمان سنجش انجام می شود، برای اینکه بتوان کد رشته محل های دانشگاه های آزاد را انتخاب نمود، باید به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مراجعه کرد. داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته ارشد آزاد شده اند باید با در اختیار داشتن کد دسترسی، به بخش انتخاب رشته در سایت azmoon.iau.ac.ir مراجعه نمایند و مراحل مربوطه را از طریق آن انجام دهند. به همین دلیل در ادامه، نحوه انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ ارائه شده است.
ابتدا در مرورگر خود آدرس azmoon.iau.ac.ir را بنویسید تا به صورت مستقیم وارد سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد شوید.
در صفحه اصلی سایت، روی گزینه "انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد" کلیک کنید.
در صفحه باز شده، کد ملی و کد دسترسی را وارد کنید و روی ورود کلیک نمایید.
اکنون مشخصات شما نشان داده می شود. برای ورود به فرایند انتخاب رشته باید روی گزینه پرداخت کلیک نمایید تا هزینه انتخاب رشته را پرداخت کنید.
در این مرحله، با انتخاب عناوین استان، واحد و رشته، به جستجوی کد رشته محل های ارائه شده بپردازید و برای انتخاب آن ها، روی گزینه انتخاب کلیک نمایید.
رشته های انتخاب شده در یک لیست نشان داده می شوند که امکان جا به جایی اولویت ها با استفاده از کلید های انتقال که در تصویر نشان داده شده اند، قابل انجام است و همچنین امکان حذف کد رشته محل های انتخاب شده نیز وجود دارد.
در صورتی که از انتخاب های انجام شده اطمینان دارید، روی تایید نهایی کلیک کنید و فرم انتخاب رشته خود را مشاهده و دریافت نمایید.
سامانه استعلام مدرک تحصیلی، سایتی است که به وسیله وزارت علوم و تحقیقات راه اندازی شده است و به افراد این امکان را می دهد که بتوانند مدارک خود را مشاهده کنند که برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله زیر مراجعه شود.
دفترچه انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲
دانشگاه آزاد برای اینکه بتواند داوطلبان را در انجام مراحل انتخاب رشته راهنمایی کند، اقدام به نشر دفترچه انتخاب رشته ارشد کرده است. این دفترچه شامل مواردی مانند شرایط، راهنمای ثبت نام و لیست کد رشته محل های ارائه شده است و تمام آنچه که متقاضیان برای انتخاب رشته به آن نیاز دارند را در خود جا داده است. مطالعه دفترچه انتخاب رشته ارشد آزاد برای هر فردی واجب است و عدم مطالعه دقیق آن می تواند حتی منجر به عدم قبولی در رشته های انتخابی شود.
دفترچه انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد مدتی پس از اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد و همزمان با آغاز انتخاب رشته ارشد این دانشگاه در تاریخ 11 خرداد ماه در سایت azmoon.org منتشر شد. در ادامه لینک دانلود این دفترچه ارائه شده است.
سایت ایرانداک سایتی است که معمولا دانشجویان مقطع ارشد بیشار با آن سر و کار دارند . در مقاله زیر به معرفی این سامانه، و نحوه همانندجویی، ثبت پایان نامه و ...پرداخته شده است.
مشاوره انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد
کسانی که می خواهند برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد اقدام کنند باید به نکات آن نیز توجه داشته باشند تا بتوانند بهترین نتیجه ممکن را کسب نمایند. اولین سوالی که ممکن است به ذهن داوطلبان برسد این است که آیا اولویت بندی انتخاب رشته در شانس قبولی آن ها تاثیر گذار است؟ و یا اینکه آیا باید بر اساس اینکه در چه کد رشته محل هایی شانس بالاتری برای پذیرش دارند، اولویت های خود را بچینند؟
در پاسخ به این سوالات باید گفت که متقاضیان باید تفکر چینش رشته ها بر اساس بیشترین شانس قبولی را کنار بگذارند و علاقه خود را اولویت قرار دهند. سیستم بررسی انتخاب ها به این شکل عمل می کند که رشته های انتخابی داوطلب را از ابتدای لیست با توجه به نمره و تراز مد نظر بررسی می کند و اولین رشته ای که داوطلب در آن نمره و تراز لازم را کسب کرده باشد را به عنوان رشته قبول شده اعلام می کند.
در صورتی که اولویت ها بر اساس شانس قبولی مرتب شوند، این احتمال ممکن است رخ دهد که داوطلب در کارنامه سبز خود متوجه شود، در رشته های اولویت پایین تر که بر اساس علاقه مرتب شده بودند نیز امکان قبولی داشته است. به همین دلیل توصیه می شود که داوطلبان به جای تمرکز روی اولویت بندی بر اساس شانس قبولی، علاقه را ملاک قرار دهند.
هر داوطلب می تواند در لیست انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد، 100 کد رشته محل را برگزیند. آن دسته از افرادی که در آزمون دو کد رشته امتحانی شرکت کرده اند نیز باید این سقف را رعایت کنند و رشته های مورد نظر خود را به صورت ترکیبی و در مجموع 100 عنوان، انتخاب نمایند.
انتخاب رشته کنکور ارشد با استفاده از نتایجی که از طریق نرم افزارهای انتخاب رشته حاصل می شوند، آسان تر و دقیق تر می باشد که به همین جهت، در مقاله زیر به آن پرداخته شده است.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد ۱۴۰۲ داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. خیر.