
برای ورود مستقیم به سامانه شاد کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه شاد به نشانی shad.ir ارائه شده است.
بدو ورود ویروس کرونا به کشور ایران، وزارت آموزش و پرورش تصمیم به راه اندازی برنامه ای برای ارائه آموزش های آنلاین غیر حضوری به دانش آموزان کرد. سایت شاد، نام برنامه ای است که برای آموزش اختصاصی به دانش آموزان کشور ایران راه اندازی شده است.
برنامه شاد وزارت آموزش و پرورش، برنامه ای است که مختص دانش آموزان کشور ایران می باشد و دیگر دانش آموزان در کشورهای مختلف نمی توانند از این برنامه استفاده کنند. با توجه به اهمیت بسیار زیاد سامانه شاد برای دانش آموزان و والدین آن ها، در ادامه این مقاله قصد داریم توضیحاتی را در رابطه با سایت shad.ir و اپلیکیشن شاد آموزش و پرورش ارائه کنیم.
ورود به سایت شاد shad.ir
با راه اندازی سایت شاد دانش آموزی به نشانی www.shad.ir دانش آموزان و اولیا آن ها می توانند به راحتی با ورود به این سامانه به تمامی اطلاعات مربوط به این اپلیکیشن ونسخه به روز رسانی برنامه شاد دسترسی داشته باشند و از طریق سایت shad، به لینک دانلود این برنامه و نسخه تحت وب شاد به طور مستقیم دسترسی داشته باشند.
همچنین معلمان و آموزگاران می توانند از طریق امکاناتی که برای ساخت آزمون در سایت دیجی فرم قرار داده شده است، آزمون های مختلفی را برای دانش آموزان طراحی کنند. سایت شاد جدیدترین نسخه مربوط به برنامه شاد و یا web shad را در اختیار کاربران خود قرار می دهد که برای ورود به این سامانه می توانید از طریق لینک هایی که در بالا ارائه شده است استفاده نمایید.
دانلود برنامه شاد از طریق سایت www.shad.ir
سایت شاد، سامانه ای است که به صورت اختصاصی از سوی آموزش و پرورش راه اندازی شده است. این سامانه، از طریق برنامه شاد ارائه خدمات می کند. در حال حاضر، تمامی معلمان، دانش آموزان و مدیران مدارس می توانند از امکانات برنامه شاد بر روی گوشی های هوشمند خود استفاده نمایند.
در حال حاضر، تنها نسخه ای که از برنامه شاد دانش آموزی به نشانی اینترنتی shad.ir وجود دارد، نسخه اندروید می باشد و دانش آموزانی که دارای گوشی های هوشمند آیفون می باشند، نمی توانند برنامه شاد آموزش و پرورش را بر روی گوشی های خود نصب کنند، اما می توانند از نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد بر روی کامپیوتر و یا گوشی های هوشمند آیفون خود استفاده کنند.
در صورتی که قصد برنامه شاد را دارید، می توانید از طریق سایت www.shad.ir و یا لینک زیر آخرین به روز رسانی برنامه شاد را دانلود کنید. دقت داشته باشید که برای دانلود برنامه شاد، حتما اطمینان حاصل کنید که آخرین نسخه از این برنامه را دانلود می کنید، چرا که در هر یک از به روز رسانی های شاد، امکانات مختلفی به سامانه شاد اضافه می شود.
نسخه جدید شاد رو نمایی شده و امکانات زیادی در این برنامه در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار گرفته است هم چینین در این نسخه قابلیت استفاده دانش آموزان نابینا و کم بینا فراهم شده است. .
نحوه نصب برنامه شاد از سایت shad.ir
دانش آموزان و یا والدینی که برنامه شاد در نسخه اندروید را از سایت shad.ir دانلود کرده اند، می توانند این برنامه را مانند دیگر برنامه های گوشی هوشمند بر روی گوشی های هوشمند خود نصب کنند، اما برای ورود به سامانه شاد این اپلیکیشن لازم است که افراد با شماره تلفن همراه خود به این سامانه وارد شوند.
لازم به ذکر است که برای ورود به برنامه شاد با شماره تلفن همراه، بهتر است که دانش آموزان شماره تلفنی را در این سایت ثبت کنند که در مدرسه در حال تحصیل آن ها ثبت شده باشد، چرا که احراز هویت دانش آموزان از طریق این شماره تلفن انجام می شود. برای نصب اپلیکیشن شاد می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید.
ابتدا برنامه شاد را بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنید. پس از نصب می توانید بر روی گزینه «ورود به برنامه» کلیک کنید.
در مرحله اول، شماره تلفن همراه خود را برای ورود به سامانه شاد وارد کنید و بر روی گزینه «ورود» کلیک کنید.
حال یک پیامک حاوی کد فعال سازی به شماره تلفن ثبت شده شما ارسال می شود که کافیست آن را در قسمت مشخص شده در برنامه شاد وارد کنید و بر روی گزینه ورود کلیک کنید.
در مرحله آخر نیز می بایست که نام و نام خانوادگی خود را برای ایجاد حساب کاربری در سامانه شاد وارد کنید و بر روی گزینه تایید بزنید تا اطلاعات شما در برنامه شاد ثبت شود.
نسخه تحت وب سایت شاد
همانطور که در این مقاله به آن اشاره شد، در حال حاضر دو نسخه از برنامه شاد برای دانش آموزان و معلمان وجود دارد. نسخه اندروید برای کاربرانی که از گوشی های اندرویدی استفاده می کنند و نسخه تحت وب شاد به نشانی web.shad.ir برای کاربرانی که از کامپیوتر و یا گوشی های هوشمند آیفون استفاده می کنند، دو نسخه از سایت شاد می باشند.
در حال حاضر، امکانات نسخه وب اپلیکیشن شاد به اندازه نسخه اندروید اپلیکیشن شاد نیست، اما به هر حال امکان ارسال پیام، مشاهده فیلم ها، ارسال پیام صوتی، ارسال تصویر و فایل و ... در نسخه تحت وب سامانه شاد وجود دارد. در ادامه لینک ورود به نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد ارائه شده است.
احراز هویت در سایت شاد shad.ir
آن دسته از دانش آموزانی که قصد ورود به سایت شاد را دارند، باید ابتدا مراحل احراز هویت خود را در سامانه شاد انجام دهند تا کلاس دانش آموزان قابل دسترس شود. همچنین، معلمان مدارس نیز می بایست احراز هویت خود را در این برنامه انجام دهند. برای احراز هویت در اپلیکیشن شاد مراحل سختی را در پیش ندارید، اما می توانید از راهنمای زیر استفاده کنید.
پس از نصب برنامه شاد بر روی گوشی های هوشمند خود بر روی گزینه «سرویس ها» کلیک کنید. حال گزینه مربوط به ورود من را لمس کنید. در صورتی که جزء معلمان می باشید می بایست بر همین گزینه کلیک کنید.
در مرحله بعدی، بر روی گزینه «افزودن کاربر» کلیک کنید.
حال نقش خود را در بین گزینه های نشان داده شده در تصویر انتخاب کنید.
مراحل بعدی احراز هویت در این سامانه بسیار ساده است. کافیست که شما اطلاعات مربوط به کد ملی و تاریخ تولد خود را به ترتیبی که برنامه از شما درخواست می کند، وارد کنید.
روز، ماه و سال تاریخ تولد باید به صورت تک به تک و مرحله به مرحله وارد شود. در صورتی که هر یک از اعداد تاریخ تولد شما، تک رقمی است باید حتما یک صفر کنار آن وارد کنید. به طور مثال اگر دانش آموزی در روز 8 مرداد به دنیا آمده است، باید روز تولد خود را 08 و ماه تولد خود را 05 وارد کند.
نسخه جدید شاد
با توجه به غیر حضوری شدن مدارس و ارائه برنامه شاد توسط آموزش و پرورش، این سازمان با اضافه کردن امکان های مختلفی به برنامه شاد، دسترسی و استفاده از این برنامه شاد را برای معلمان و دانش آموزان ایجاد کرد.
نسخه جدید برنامه شاد برای سال تحصیلی جدید رونمایی شده که نسخه بروز رسانی شده شاد در این مقاله قرار داده شده است. این نسخه دارای امکانات متنوعی از جمله گفتگوی کلاسی و مشاهده مطالب مکمل شاد می باشد.
در این مقاله جدید ترین نسخه برنامه شاد (نسخه 2.9.7) قرار داده شده است.
اگر بعد از خواندن این مقاله ، سوال یا ابهامی در خصوص ورود به سایت شاد به نشانی www.shad.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
2 دی 1400
بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، نسخه جدید برنامه شاد (2.9.8) با قابلیت استفاده دانش آموزان نابینا و کم بینا منتشر شده .
1 دی 1400
با مناسب سازی نسخه 2.9.8 اپلیکیشن شاد، کاربران نابینا و کم بینا می توانند با استفاده از ابزار eSpeakNG منوها و پیامهای موجود در شاد را بشنوند و به صورت شنیداری از محتوای کانال ها و گروه ها استفاده نمایند.
15 آبان 1400
در صورتی که قصد برنامه شاد را دارید، می توانید از طریق سایت www.shad.ir برنامه شاد را دانلود کنید
08 آبان 1400
به گفته سخنگوی اپلیکیشن شاد با بروزرسانی های جدید انجام شده امکاناتی مانند برقراری تماس صوتی و تصویری، ارتباط زنده و رمزینه خوان یا همان QR CODE برای بهره برداری از محتوای کتب درسی به وب شاد اضافه شده است.
26 مهر 1400
بر اساس اعلام رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، از آبان ماه نرم افزار گویا ساز، برای استفاده نابینایان به امکانات شبکه شاد اضافه خواهد شد و در حال حاضر نیز امکان گفتگوی صوتی به این شبکه افزوده شده است.
پاسخ مشاور: با سلام، شما در نسخه وب امکان احراز هویت را ندارید.
پاسخ مشاور: سلام. در برنامه ی تحت وب شاد، قابلیت ارسال پیام های صوتی وجود ندارد.
پاسخ مشاور: سلام . قبل از شروع سال تحصیلی جدید برنامه شاد بروزرسانی میشه .