برای مشاوره سامانه مالیار
برای مشاوره سامانه مالیار
برای ورود مستقیم به سامانه مال یار کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه مالیار به نشانی malyar.ir ارائه شده است .
از سال 99 بنا به تصمیم ستاد اقتصادی دولت وقت، وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی عهده دار تامین و توزیع انواع نهاده های دامی شدند و کارگروه تنظیم بازار مسئولیت و هماهنگی تامین انواع نهاده های کشاورزی، دام و طیور و تعیین اولویت تخصیص و تامین ارز و ترخیص به همراه توزیع و نظارت بر آن را بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشت و فرآیند ثبت سفارش نهاده های دامی نیز طبق روال گذشته توسط وزارت صمت انجام می شود.
وزارت جهاد کشاورزی به منظور پایش و نظارت بر توزیع نهادههای دامی سامانه مالیار malyar.ir را راه اندازی کرده است تا بتواند توزیع نهاده های دامی را بر مبانی پهنه بندی انجام داده و از این طریق بر روی توزیع نهاده های دامی کنترل داشته باشد. کنترل توزیع نهاده های دامی به علت ناعادلانه بودن، قاچاق و سایر مشکلاتی که در توزیع این نهاده ها وجود داشت همیشه موضوع مورد مناقشه بوده است که سایت مال یار برای رفع این مشکلات ایجاد شده است. حال در ادامه این مقاله سامانه مالیار را معرفی کرده و نحوه ورود به سایت malyar.ir و امکانات ارائه شده آن گفته شده است.
معرفی سامانه مالیار
وزارت جهاد کشاورزی به عنوان نهادی که متولی تامین و توزیع انواع نهاده های دامی می باشد برای سهولت و تسریع روند تامین و توزیع نهاده های دامی اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی همانند سامانه سپند خوراک دام و سامانه مالیار کرده است. توزیع نهاده های دامی در سامانه مالیار به طور اختصاصی در سطح استان انجام می شود.
سامانه مالیار malyar.ir به منظور تامین و توزیع نهاده های دامی و به علت کاهش واسطه و دلال، توزیع عادلانه و کنترل و نظارت بیشتر و بهتر برای از بین بردن فساد و رانت در فرایند توزیع نهاده های دامی راه اندازی شده است و توزیع نهاده های دامی در سامانه مال یار بر اساس پهنه بندی و به دام هایی که هویت گذاری شده اند انجام می شود.
سامانه مال یار هم اکنون در چندین استان از جمله استان های لرستان و چهارمحال و بختیاری فعال شده است و پلاک کوبی و هویت گذاری جمعیت دامی این استان ها در سامانه دیگری انجام می شود و سپس به سایت مالیار لینک می شود تا از این طریق مدیریت یکپارچه ای بر توزیع نهاده های دامی صورت گیرد.
وزارت جهاد کشاورزی با هدف تامین نیاز غذایی مردم کشور ایران راه اندازی شده است و سامانه جهاد کشاورزی با هدف تسهیل در امور مردم و افرادی که به نحوی با وزارت جهاد کشاورزی در ارتباط هستند، شکل گرفته است که در مقاله زیر به خدمات الکترونیک این سایت پرداخته شده است.
نحوه ورود به سامانه مالیار
در سایت مالیار اطلاعات تمامی بهره برداران حوزه دام و کارخانه های تولید خوراک دام و مشخصات دقیق دامدار به همراه محل دامداری و تعداد دام و... ثبت می شود و تمامی فرایند فروش و توزیع از طریق سایت مالیار انجام می شود. برای ورود به سایت مالیار کافی است به نشانی malyar.ir مراجعه کرده و با انتخاب گزینه مدیریت، عاملین فروش، مرکز خدمات، کارخانجات خوراک دام و کارشناس پهنه وارد قسمت مربوطه شوید.
پس در صورتی که قصد ورود به سامانه مالیار را دارید ابتدا وارد سایت malyar.ir شده و بر روی گزینه مربوطه کلیک کنید.
پس از ورود به سایت، متقاضیان بر روی بخش مربوط به خود کلیک کردند بایستی نام کاربری و رمز خود را وارد کنند تا بتوانند برای انجام فعالیت مورد نظر خود در سامانه مالیار اقدام کنند.
همانطور که در قسمت های مختلف سامانه مال یار قابل مشاهده است، نمایندگان و عاملان فروش، کارخانه های خوراک دام، کارشناسان پهنه و... می توانند برای برای انجام فعالیت خود مبنی بر فروش و توزیع نهاده های دامی وارد این سامانه شوند و دامداران نیز بر اساس میزان نهاده ای که به آن ها تخصیص داده شده است نهاده مورد نظر را دریافت خواهند کرد.
وزارت جهاد کشاورزی به منظور اعطای تسهیلات و وام در حوزه های دامپروری و کشاورزی به افرادی که به تازگی قصد شروع یک کسب و کار در این حوزه ها را دارند سامانه ای تحت عنوان سیتا راه اندازی کرده است. برای آشنایی با نحوه ثبت نام در این سامانه مقاله زیر پیشنهاد می شود.
امکانات سامانه مالیار
امکانات سامانه مالیار بر خلاف سامانه بازارگاه جهاد کشاورزی که توزیع نهاده را در سطح ملی پشتیبانی می کند، برای توزیع نهاده های دامی در سطح استانی راه اندازی شده است و دامداران را نسبت به میزان سهم نهاده تخصیص داده شده از طریق ارسال پیامک مطلع می کند.
سایت مال یار علاوه بر اینکه امکان توزیع و فروش نهاده را تسهیل و تسریع می کند، باعث کاهش سودجویی، شفافیت در کار، عدم امکان استفاده یک دامدار از دو محل و رصد توزیع نهادهها و کاهش قاچاق در فرایند توزیع نهاده های دامی می شود.
عشایر استان ها نیز می توانند از خدمات سامانه مال یار malyar.ir بهره ببرند و کافی است آن ها از طریق شرکت های تعاونی عشایری ثبت و به روزرسانی اطلاعات خود و پلاک کوبی و هویت گذاری دام خود را انجام دهند تا بتوانند از طریق سامانه مالیار نهاده های دامی دریافت کنند.
اگر قصد راه اندازی کسب و کاری در حوزه کشاورزی، دامپروری و شیلات و... دارید، جهاد کشاورزی سامانه ای تحت عنوان سامانه سماک راه اندازی کرده است. به منظور آشنایی با این سامانه مقاله زیر پیشنهاد می گردد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه مالیار به نشانی malyar.ir داشتید، می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. پلاک کوبی دام عشایر توسط شرکت های تعاونی عشایری انجام می شود. برای استان هایی که در متن مقاله ذکر شده از طریق سامانه و برای سایر استان ها از طریق سایت سازمان نظام مهندسی و منابع طبیعی نیز انجام می شود.
پاسخ مشاور: سلام. هویت گذاری دام در سامانه مالیار انجام نمی شود و این سامانه مربوط به توزیع نهاده های دامی است.
پاسخ مشاور: سلام. خیر، این سامانه مربوط به توزیع نهاده های دامی می باشد.
پاسخ مشاور: سلام نهاده های دامی به دامدارانی اختصاص داده میشه که دام رو پلاک کوبی و هویت گذری کرده باشند.