اگر در خصوص پیدا کردن موقعیت مکانی خود سوالی دارید
اگر در خصوص پیدا کردن موقعیت مکانی خود سوالی دارید
در برخی مواقع کاربر نیاز به ارسال آدرس دقیق خود داشته که تنها راه در این مورد ارسال لوکیشن خواهد بود. فرد جهت پیدا کردن موقعیت مکانی و ارسال لوکیشن نیاز به آگاهی در این باره داشته و بدون اطلاع با سردرگمی مواجه خواهد شد. موقعیت مکانی به مخاطب کمک نموده تا در یک زمان و مکان جغرافیایی مشخص آدرس خود را در اختیار دوستان و افراد دیگر قرار دهد. ارسال لوکیشن از طریق برخی از اپلیکیشن ها و همچنین گوگل مپ امکان پذیر بوده و مورد استفاده افراد قرار می گیرد.
منظور از موقعیت مکانی، موقعیت جغرافیایی فرد با طول و عرض مشخص در یک زمان معین بوده که در راستای ارسال دقیق آدرس مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله به لوکیشن من چیست؟ و موقعیت مکانی من در گوگل مپ پرداخته می شود. همچنین در ادامه نیز در ارتباط با موقعیت مکانی آنلاین خودم و تنظیمات لوکیشن من صحبت خواهد شد.
لوکیشن من چیست؟
موقعیت مکانی یک محل و جا در محیط جغرافیایی و یک نقطه در فضای فیزیکی می باشد که شی یا فردی آن را اشغال می کند. یک لوکیشن از طول و عرض جغرافیایی تشکیل شده و با روش های مشابه به صورت دقیق تعیین می شود. اما یک محل نسبی به صورت تقریبی قابل تعیین بوده که به عنوان مثال می توان به 4 کیلومتری شهر مشهد اشاره کرد. در تعریف دیگر موقعیت مکانی قسمیت از فضا بوده به صورت عینی و مجازی قابل مشاهده است.
اغلب کاربران جهت تعیین آدرس خود به دلایل مختلف نیاز به تعیین موقعیت مکانی داشته و امکان به اشتراک گذاری آن را خواهند داشت. در پاسخ به سوال لوکیشن من چیست؟ می توان گفت که موقعیت مکانی فرد آدرسی دقیق با طول و عرض جغرافیایی مشخص در زمان معین از حضور کاربر در هر جایی می باشد. در همین راستا با پیدا کردن لوکیشن خودم این قابلیت فراهم بوده تا برای دوستان و افراد دیگر ارسال شود.
افراد برای دسترسی به موقعیت مکانی دیگران می توانند آدرس دقیق فرد را از طریق نقشه های اینترنتی مشاهده کرده و مسیر خود را بر این اساس مشخص نمایند. یکی از برنامه های فعال در این زمینه برنامه گوگل مپ بوده که افراد با استفاده از گوشی تلفن همراه خود به ان دسترسی خواهند یافت.
موقعیت مکانی به مانند یک راهنما جهت رفتن به یک آدرس به افراد کمک کرده و افراد به صورت مکرر از آن استفاده می کنند. یافتن لوکیشن در برنامه و سایت گوگل مپ یکی از مواردی بوده که کاربران در بیشتر مواقع به دنبال آن هستند. همچنین تنظیمات موقعیت مکانی یکی از نیازهایی بوده که مورد توجه فرد قرار می گیرد. در ادامه به موقعیت مکانی کاربر در گوگل مپ و تنظیمات لوکیشن پردخته خواهد شد.
لوکیشن من در گوگل مپ
با توجه به مطالب گفته شده در قبل، موقعیت مکانی یا لوکیشن یک آدرس جغرافیایی در یک زمان مشخص از حضور فرد در هر جایی بوده که دستیابی به آن میسر می باشد. کاربر در طول زمان های مختلف نیاز به این داشته تا با استفاده از یک آدرس مشخص میسر خود را طی نموده و از اتلاف وقت جلوگیری نماید. امروزه با گسترش علم ارتباطات، اغلب امور به صورت اینترنتی ارائه می شود که یکی از این موارد ارسال لوکیشن خواهد بود.
گوگل مپ یک نرم افزار ارائه دهنده خدمات اینترنتی به صورت یک نقشه راهنما بوده که امکانات فراوانی را در این باره به کاربر می دهد. برنامه گوگل مپ بر روی اغلب گوشی های تلفن همراه نصب بوده و مورد استفاده افراد قرار می گیرد. برنامه گوگل مپ این قابلیت پیدا کردن لوکیشن خودم را دارد.
کاربر همواره با این سوال روبرو بوده که موقعیت مکانی من در گوگل مپ چیست؟ و در پاسخ بایستی گفت که مخاطب جهت دریافت لوکیشن خود نیاز به ورود به گوگل و طی نمودن مراحل دسترسی به آن دارد. در این روند کاربر ابتدا از طریق گوشی تلفن همراه خود برنامه گوگل مپ را یافته و مطابق با تصویر زیر بر روی آن ضربه خواهد زد.
کاربر پس ازورود به برنامه گوگل مپ با یک نقشه مجازی روبرو شده که موقعیت مکانی مکان های و مسیر های مختلف در آن قرار دارد. فرد جهت تعیین لوکیشن خود نیاز به این داشته تا ابتدا جی پی اس گوشی خود را روشن نموده و سپس مطابق تصویر زیر بر روی آیکون مشخص شده کلیک نماید.
فرد پس از کلیک بر روی آیکون مشخص شده به موقعیت مکانی خود دست یافته و آن را مشاهده خواهد کرد. کاربر قابلیت ارسال موقعیت مکانی خود از طریق برنامه گوگل مپ را دارد که البته روند دریافت لوکیشن از طریق گوگل مپ نیاز به اینترنت داشته و فرد بایستی اتصال گوشی تلفن همراه خود به اینترنت را بررسی کند.
موقعیت مکانی آنلاین خودم
افراد همواره در حال جابه جایی بوده و در زمان های مختلف در مکان هایی متفاوت قرار دارند. دسترسی به موقعیت مکانی آنلاین خودم یکی از موارد مورد نیاز کاربر بوده که بایستی روند دستیابی به موقعیت مکانی خود در زمان حال بپردازد. فرد جهت انجام این کار نیاز به این داشته تا با استفاده از نرم افزار های مطرح در این زمینه لوکیشن خود را به دست آورده و از آن استفاده نماید.
از برنامه های کاربردی و در دسترس برای پیدا کردن لوکیشن خودم به صورت آنی برنامه گوگل مپ بوده که در قبل نیز به آن پرداخته شد. کاربر در ورد به گوگل مپ نقشه و لوکیشن محیط های مختلف را مشاهده نموده و قابلیت درستی به آدرس دقیق هر یک را خواهد داشت.
فرد پس از ضربه بر روی برنامه مپ وارد آن شده و در ادامه بر روی تصویر پروفایل خود طبق کادر قرمز رنگ در تصویر زیر که در سمت راست بالای صفحه قرار داشته ضربه خواهد زد.
مخاطب سپس نیاز به این داشته تا در قسمت Your Timeline گزینه Location Sharing را مطابق با کارد قرمز رنگ در تصویر زیر پیدا نموده و آن را انتخاب نماید.
کاربر در ادامه با انتخاب گزینه فلان به رنگ آبی وارد صحفه بعد خواهد شد که بر روی آن ضربه میزند. تصویر زیر نمایان گر این موضوع می باشد.
در ادامکه فرد نیاز به این داشته تا با انتخاب گزینه Until you turn this off یک محدودیت زمانی برای به اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود مشخص نمیاد.
بدین صورت کاربر موقعیت مکانی آنلاین خود را در زمان معین مشخص نموده و این قابلیت را داشته تا با استفاده از گزینه های اشتراک گذاری آن را برای دوستان و افراد دیگر ارسال نمایند. نحوه ارسال لوکیشن از طریق برنامه گوگل مپ به صورت اینترنتی بوده و تنها به صورت آنلاین امکان پذیر خواهد بود.
تنظیمات موقعیت مکانی من
موقعیت مکانی در آدرس یابی به فرد کمک نموده و سبب سهولت یافتن آن خواهد شد. یکی از موارد قابل توجه جهت دستیابی به لوکیشن روشن بودن جی پی اس گوشی تلفن همراه خواهد بود. خاموش بودن مکان در گوشی موبایل سبب شده تا برنامه ها و نرم افراها امکان استفاده از آن را نداشته باشند. اما قابلیت دریافت آی پی آگهی و مکان ها کماکان وجود داشته و کاربر می تواند آن ها را مشاهده نماید. در زیر به بررسی تنظیمات موقعتی مکانی من در گوشی های اندرویدی و آیفون پرداخته خواهد شد که بایستی مورد توجه قرار گیرد.
گوشی های اندرویدی از مورد استفاده ترین گوشی های در بازار بوده که طرفداران بسیاری دارد. کاربر با استفاده از این گوشی به امکانات فراوانی دسترسی داشته که یکی از این موارد گزینه مکان می باشد. کاربر با روشن نمودن این گزینه به برنامه ها این اجازه را داده تا به لوکیشن فرد دسترسی یابند. در همین راستا کاربر جهت روشن نمودن موقعیت مکانی نوار بالای صفحه را به پایین کشیده و آیکون مدنظر را مطابق تصویر زیر فشار می دهد تا فعال شود.
همچنین فرد جهت تنظیم این آیتم نیاز به داشته تا ابتدا وارد تنظیمات گوشی اندروید شده و گزینه مکان را مطابق کادر قرمز رنگ در تصویر زیر انتخاب نماید.
مخاطب سپس وارد صفحه بعد شده و در این مرحله علاوه بر امکان خاموش و روشن نمودن مکان به قابلیت افرایش دقت نیز دسترسی داشته و می تواند از وای فای و بلوتوث برای افزایش کیفیت مکان بهره بگیرد. همچنین درخواست های موقعیت مکانی اخیر درون این صفحه درج شده و قابل مشاهده است.
کاربر همچنین این قابلیت را داشته تا وارد بخش مجوزهای برنامه شود و مجوز دسترسی ها را فعال و سلب نماید. تصویر زیر بیانگر این روند خواهد بود.
سلب اجازه دسترسی به برخی از برنامه ها جهت استفاده از مکان سبب شده تا شارژ باتری ماندگاری بیشتری داشته باشد. بدین صورت کاربر به تنظیمات مکان در گوشی اندویدی خود دسترسی یافته می تواند موارد ذکر شده را انجام دهند. روند تنظیمات مکان در گوشی اندوید نیاز به اینترنت نداشته و به صورت آفلاین انجام می شود.
گوشی آیفون دومین گوشی پرطرفدار بوده که از سیستم عامل آی او اس بهره مند است. کاربران جهت دسترسی به مکان در این گوشی ابتدا وارد تنظیمات گوشی آیفون و سپس وارد صحفه privacy خواهد شد. در این صفحه بر روی گزینه Location Services ضربه زده تا مطابق تصویر زیر مکان خود را مشاهده نماید.
کاربر در این صفحه به امکانات مختلفی از یافتن مخاطبان، مشاهد دسترسی برنامه ها و موارد دیگر دسترسی خواهد داشت که از میان گزینه ها، مورد Location Services را انتخاب می کند تا وارد صفحه دیگر مطابق با تصویر زیر شود.
در صورت فعال بودن مکان و استفاده برنامه از این امکان فلش به صورت بنفش در خواهد آمد. کاربر به بخش های دیگر نیز دسترسی داشته و می تواند از بخش System Services به مجوز دسترسی استفاده برنامه ها از لوکیشن را صادر نمایند. روند تنظیمات مکان در گوشی آیفون نیز به صورت آفلاین امکان پذیر بوده و نیاز به استفاده از اینترنت نیست.
نحوه ارسال موقعیت مکانی خودم
در قبل به تنطیمات موقعیت مکانی در گوشی های مختلف و موارد دیگر پرداخته شد تا کاربر با موقعیت مکانی آشنایی مناسب پیدا کند. در همین راستا یکی از موارد قابل توجه برای افراد ارسال لوکیشن بوده و بایستی روند آن را طی نمایند. ارسال موقعیت مکانی از طریق برنامه های مختلفی از جمله واتساپ، گوگل مپ و موارد دیگر امکان پذیر بوده که در اینجا به آموزش ارسال موقعیت مکانی در گوگل مپ پرداخته می شود.
برای برخی افراد سوال بوده که نحوه ارسال موقعیت مکانی خودم چگونه است، در جواب این سوال می توان گفت که ابتدا فرد از طریق گوشی تلفن همراه وارد برنامه گوگل مپ شده نقشه مرتبط را مشاهده خواهد کرد. سپس مطاق با تصویر زیر بر روی آیکون مشخص شده ضربه زده تا موقعیت مکانی خود را مشخص نمایند. این امکان در صورتی فراهم بوده که جی پی اس گوشی تلفن همراه کاربر روشن باشد.
پس از دستیابی فرد به موقعی مکانی خود، در مرحله جدید بایتسی به انتخاب گزینه share بپردازد که تصور زیر نمایان گر این روند خواهد بود
کاربر پس از انتخاب این گزینه باید برنامه مدنظر خود جهت ارسال موقعیت مکانی را انتخاب نموده که شامل برنامه های نصب شده بر روی گوشی تلفن همراه می باشد.
مخاطب به این نحو موقعیت مکانی خود را برای دوستان و کاربران دیگر ارسال نموده و آن ها با استفاده از این موقعیت مکانی مسیر خود را طی خواهند کرد. روند دستیابی به لوکیشن مستلزم استفاده از اینترنت بوده و فرد تنها به صورت آنلاین می تواند از برنامه گوگل مپ جهت انجام این فرآیند استفاده نماید.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص موقعیت مکانی من داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام کاربر قابلیت دسترسی به موقعیت مکانی آنلاین خود را از طریق برنامه گوگل مپ داشته که نحوه انجام این فرآیند در متن مقاله ارائه شده است.