اگر در خصوص نحوه ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی سوالی دارید
اگر در خصوص نحوه ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی سوالی دارید
به دلیل وجود تعداد بالای پیام رسان های داخلی و بومی و اینکه افراد برای ارسال پیام به یکدیگر باید از یک پیام رسان مشترک استفاده می کردند، تصمیم گرفته شد تا ویژگی جدیدی به پیام رسان های بومی اضافه شود و این ویژگی امکان اتصال پیام رسان های داخلی به یکدیگر می باشد. این قابلیت، مقدمه حرکت جهانی کشور ایران در فضای مجازی خواهد بود.
از آنجایی که اطلاع از نحوه اتصال پیام رسان های بومی به یکدیگر و ارسال پیام از پیام رسان های متعدد از اهمیت زیادی برخوردار است، در ادامه این مقاله توضیحات کاملی در خصوص نحوه ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی و فعال سازی پیام بین پیام رسان های داخلی ارائه داده شده است.
نحوه فعال سازی ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که اتصال آزمایشی دو پیام رسان داخلی با موفقیت انجام شد و این قابلیت تا دو هفته آینده به پیام رسان های بومی اضافه خواهد شد. نحوه فعال سازی ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی در سایر کشور ها نیز مطرح شده و در ایران با تلاش های انجام شده جهت ارائه خدمات و اتصال پیام رسان ها به یکدیگر قرار است با اینترنت پر سرعت و امن بتوان فعال سازی ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی را انجام داد.
برای ارسال پیام در پیام رسان های داخلی بین دو نفر و به وسیله اینترکانکشن، می بایست هر دو نفر با اطلاع از نحوه فعال سازی ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی، اجازه این قابلیت را به پیام رسان خود داده باشند تا بتوانند با استفاده از دو پیام رسان بومی مختلف، به یکدیگر پیام ارسال کنند. و اگر فردی فعال سازی ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی را انجام داده باشد، شما با جستجو می توانید از امکان ارسال پیام به آن فرد مطلع شوید.
بنابراین، بر اساس اطلاعیه منتشر شده؛ وزارت ارتباطات تا کنون از اتصال 4 پیام رسان داخلی مانند ایتا، بله، گپ و آی گپ خبر می دهد و در ماه های آتی شاهد اتصال برنامه روبیکا و سروش پلاس به این مجموعه خواهیم بود. در وقاع با اتصال این 4 برنامه داخلی متقاضیان می توانند از هر پیام رسانی که بر روی گوشی خود نصب دارند به مخاطب مورد نظر خود در هر یک از پیام رسان های داخلی ذکر شده پیام مربوطه را ارسال کنند تا فرد مخاطب بتواند با هر اپلیکیشن پیام رسان داخلی به پیام ارسال شده پاسخ دهد.
استفاده از قابلیت ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی مثل ایتا، آی گپ و بله زمینه ارتباط بین تمامی کاربران استفاده از پیام رسان های داخلی را افزایش می دهد و سردرگمی بین کلیه مخاطبان را کاهش می دهد. به این صورت که هر کاربر با توجه به نوع پیام رسان داخلی نصب شده بر روی گوشی خود می تواند به کاربر یک پیام رسان دیگر از طریق فعال سازی ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی پیام و یا فایل محتوایی دیگری را بفرستد.
که در این زمینه پیشرفت هایی داشتند، استفاده از این پیام رسان های بومی بیشتر خواهد شد زیرا یک قابلیت مهم نسبت به پیام رسان های خارجی به این برنامه ها اضافه شده است.
نحوه ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی
همانطور که در قسمت های قبل گفته شد اتصال آزمایشی دو پیام رسان داخلی با موفقیت انجام شده است و اطلاع از نحوه ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی همانند برنامه ایتا، بله و... استفاده از این ویژگی که یکی از مزایای پیام رسان های داخلی و بومی نسبت به اپلیکیشن های خارجی مثل واتساپ بوده، از اهمیت زیادی برخوردار است.
برای ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی در ابتدا می بایست به این نکته توجه داشت که به کاربرانی می توانند پیام ارسال کنند که در لیست مخاطبان شما وجود داشته باشند. برای مثال می توان با استفاده از پیامرسان ایتا به فردی که در مخاطبان شما وجود داشته و از پیام رسان سروش یا بله استفاده می کند، پیامی ارسال کرد. همچنین برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی امضای دیجیتال برای پیام رسان ها فعال شده تا افراد از اینکه فرستنده یا گیرنده پیام همان کسی است که ادعا کرده بود مطمئن شوند.
اگر مشکلی در اینترکانکشن، MXP یا ارتباط داخلی به وجود آید، امضا نامعتبر خواهد شد و می توان آن را تشخیص داد. نحوه ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی نیز به این صورت است که دو روش برای ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی وجود دارد و در قسمت زیر این دو روش ارائه شده اند. طبق انتشار خبر اتصال 4 پیام رسان داخلی مانند بله، ایتا، گپ و آی گپ از اوایل اردیبهشت ماه سال جاری متقاضیان می توانند از میان لیست مخاطبین خود در برنامه داخلی نصب شده بدون نیاز به نصب برنامه ای دیگر پیامی را ارسال کنند.
روش اول، روش خودکار بوده که پیام رسان به طور خودکار می تواند بهترین پیام رسان و مقصد را برای ارسال پیام توسط فرد انتخاب نماید.
روش دوم روش دسته بوده که فرستنده پیام در پیام رسان در ابتدا از پیام رسان هایی که گیرنده پیام در آن ها عضویت داشته مطلع شده و پس از آن می تواند نسبت به انتخاب پیام رسان برای ارسال پیام خود، اقدام نماید.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام دو روش برای ارسال پیام بین پیام رسان های داخلی وجود دارد که در متن مقاله این دو روش داده شده است.