برای مشاوره استفاده از امکانات سامانه پژوهشیار
برای مشاوره استفاده از امکانات سامانه پژوهشیار
برای ورود مستقیم به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد به نشانی ris.iau.ac.ir ارائه شده است .
سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد، سامانه ای است که از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده است. هدف اصلی راه اندازی سایت پژوهشیار دانشگاه آزاد، سرعت بخشیدن به روند طرح های پژوهشی است، چرا که در این سامانه تمامی مراحل مربوط به ارائه طرح های پژوهشی به صورت غیر حضوری انجام می شود، لذا بررسی این طرح ها در زمان کمتری انجام خواهد شد.
با توجه به اهمیت بسیار سامانه پژوهشیار برای دانشجویان دانشگاه آزاد جهت ثبت همه امور مرتبط با گردش کار طرح های پژوهشی و امکان ثبت سوابق علمی پژوهشی اساتید، در ادامه این مقاله توضیحات کاملی در خصوص ورود به سایت ris.iau.ac.irدانشگاه آزاد و ثبت نام در آن ارائه شده است.
معرفی سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد
سامانه مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد یا همان سامانه پژوهشیار، سامانه ای است که برای ارائه خدمات غیر حضوری در راستای ارائه طرح های پژوهشی روی کار آمده است. با وجود سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی، روند ارائه طرح ها با سرعت بیشتری انجام می شود و ارائه دهندگان طرح های پژوهشی نیازی به مراجعه حضوری برای انجام تمامی مراحل ارائه طرح های خود را ندارند.
این سامانه خود از دو زیرسامانه مختلف تشکیل شده است. اولین زیرسامانه ای که در این سامانه وجود دارد، سامانه طرح های پژوهشی است. در این سامانه تمامی ارائه دهندگان طرح های پژوهشی می توانند مراحل ارائه طرح های پژوهشی خود را به صورت غیر حضوری انجام دهند.
دومین زیر سامانه ای که در سامانه پژوهشیار به نشانی ris.iau.ac.ir وجود دارد، سامانه فعالیت های پژوهشی هیات علمی می باشد. در این سامانه تمامی هیات علمی دانشگاه آزاد می توانند فعالیت پژوهشی خود را به صورت یکپارچه و منظم ثبت کنند. امکان ثبت تمامی سوابق علمی و پژوهشی هیات علمی اساتید از جمله کتاب ها، مقاله ها، اختراعات و ... در این سامانه وجود دارد.
راهنمای ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد
سامانه پژوهشیار سامانه ای است که توسط سامان مرکزی دانشگاه آزاد راه اندازی شده است و در همین راستا تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد در هر واحد دانشگاهی که باشند، می توانند به این سامانه وارد شوند و از امکاناتی که در سایت ris.iau.ac.ir ارائه می شود، استفاده کنند.
نکته حائز اهمیتی که برای ورود به این سامانه وجود دارد، این است که تنها دانشجویانی می توانند به این سامانه وارد شوند که ابتدا یک حساب کاربری در این سامانه ایجاد کرده باشند و یک نام کاربری و رمز عبور برای خود تعیین کرده باشند. در صورتی که داوطلبان قصد ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد را داشته باشند، می توانند طبق مراحل زیر پیش روند.
ابتدا داوطلبان باید وارد «سامانه پژوهشیار» به نشانی ris.iau.ac.ir شده و بر روی گزینه «ورود به سامانه» کلیک کنند.
در مرحله بعد می بایست متقاضیان با انتخاب "ورود به سامانه" به صفحه جدید ورود منتقل شوند و سپس با درج کد ملی و رمز عبور خود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد وارد شوند.
در صورتی که هنوز داوطلبان در این سامانه ثبت نام نکرده باشند، می توانند بر روی گزینه «ثبت نام در سامانه» کلیک کنند.
ثبت نام در سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد
در صورتی که داوطلبان قصد ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد به نشانی ris.iau.ac.ir را دارند و می خواهند از امکانات ارائه شده در این سامانه استفاده کنند باید در ابتدا بعد ورود به سایت پژوهشیار فرایند ثبت نام در این سامانه را انجام دهند. برای ثبت نام در پژوهشیار دانشگاه آزاد کافیست اطلاعات خانوادگی و تحصیلی خود را وارد کرده و بر روی گزینه ایجاد حساب کاربری کلیک کنند. در ادامه راهنمای تصویری ثبت نام در سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد ارائه شده است.
داوطلبان می توانند وارد «سامانه پژوهشیار» شده و بر روی گزینه «ثبت نام» کلیک کنند.
سپس لازم است متقاضیان اطلاعات فردی، تحصیلی و ... درخواست شده را در قسمت های تعیین شده وارد کنند و در پایان بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنند.
در ادامه علاوه بر سایت پژوهشیار دانشگاه آزاد، سایت آموزشیار مختص به این دانشگاه در راستای امور آموزشی راه اندازی شده و خدمات اینترنتی و غیر حضوری را برای داوطلبان فراهم می آورد.
امکانات سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد
با توجه به اینکه سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد با هدف ارائه خدمات در راستای طرح های علمی و پژوهشی می باشد، امکاناتی که در این سامانه ارائه می شود نیز در همین راستا است. از جمله امکاناتی که در سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد ارائه می شود، شامل موارد زیر می باشد.
ارسال پروپوزال طرح های پژوهشی
انجام فرآیندهای داوری و کارشناسی به صورت غیر حضوری
انجام مراحل عقد قرارداد به صورت غیر حضوری
ثبت تمامی سوابق علمی و پژوهشی هیات علمی دانشگاه آزاد در سامانه سوابق علمی پژوهشیار
علم سنجی و رتبه بندی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. لذا برای دانشگاه آزاد سامانه مجزایی برای علم سنجی و ارتقا رتبه دانشگاه ایجاد نموده است، که پیشنهاد می شود داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر متن مقاله زیر را مطالعه کنند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد به نشانی ris.iau.ac.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.