برای مشاوره نحوه برخورداری از صندوق بیمه روستاییان و عشایر
برای مشاوره نحوه برخورداری از صندوق بیمه روستاییان و عشایر
در سال های اخیر عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر و پرداخت هزینه های ماهانه مورد توجه ساکنین روستا و عشایر قرار گرفته، زیرا در آینده و در زمان از کار افتادگی یا سالخوردگی دولت حقوق قابل توجهی را به افراد پرداخت خواهد کرد. در این میان دغدغه متقاضیان این بوده که نحوه ثبت نام به چه صورت است و شرایط پرداخت شامل چه مواردی می باشد. آشنایی با شیوه انتقال سوابق یا مشاهده آن ها مفید واقع شده و کسب اطلاعات در خصوص خدمات در نظر گرفته شده برای مادران دارای سه فرزند یا بیشتر حائز اهمیت است.
صندوق بیمه روستاییان و عشایر زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت کرده و قوانین ثبت نام در آن شامل مواردی مانند رعایت شرط سنی می شود. در این مقاله به بررسی شرایط و مدارک نام نویسی در صندوق روستاییان و عشایر پرداخته شده و اطلاعاتی در خصوص سایت و نحوه ثبت نام آمده است. اشخاص می توانند اطلاعات مربوط به شیوه مشاهده سوابق بیمه ای یا انتقال آن ها، کد استعلام بیمه روستایی و کارنامه بیمه روستایی را در در این مطلب مطالعه کرده و اطلاعاتی در ارتباط با شیوه پرداخت به دست آورند. در انتها به شرح نحوه اخذ خدمات برای مادران دارای حداقل 3 فرزند پرداخته شده است.
صندوق بیمه روستاییان و عشایر
در سال جاری اشخاص 18 تا 50 ساله امکان ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر را داشته و در ادامه می توانند با پرداخت حق بیمه ماهانه از مزایای ویژه ای برخوردار شوند، عضویت در این صندوق اختیاری بوده و افراد ملزم به واریز هزینه ها نمی باشند. به علت مناسب بودن شرایط پرداخت و مزایای ویژه عضویت در صندوق افراد بسیاری به نام نویسی تمایل نشان می دهند، برای مثال هر شخص پس از 30 سال عضویت، ماهانه از حقوقی به میزان 20 برابر پرداختی بهره مند می شود. همچنین علاوه بر روستاییان و عشایر سایر ساکنان روستاها یا شهرهای کم جمعیت و زیر 20 هزار نفر می توانند در صندوق عضو شده و خدمات دریافت کنند که لیست گروه های واجد شرایط برای عضویت به شرح جدول زیر است.
واجدین شرایط عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر | |
روستاییان | کشاورزان غیر ساکن در روستاها |
عشایر | مربیان مهد کودک |
قالیبافان | مددجویان کمیته امداد و بهزیستی |
رانندگان بین شهری | مهندسان نظام صنفی و کشاورزی |
کشاورزان روستا | مادران روستایی |
برای بهره مندی از مزایای صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بازنشستگی اشخاص باید به سن 65 سالگی رسیده یا حداقل 30 سال حق بیمه پرداخت کنند که همچنین باید اظهار داشت واریز هزینه ها به مدت حداقل 15 سال اجباری می باشد، بنابراین اگر شخصی به سن 65 سالگی رسیده اما کمتر از 15 سال واریزی داشته باشد از مزایا بهره مند نمی شود. این صندوق به برخی از قشرهای خاص مانند مادران دارای سه فرزند یا بیشتر نیز خدمات ویژه ارائه داده و نحوه ثبت نام در طرح ها می تواند برای هر قشری و در هر محلی متفاوت باشد.
به طرح صندوق بیمه روستاییان و عشایر یارانه غیر مستقیم نیز گفته شده زیرا دولت به جای اعطای کمک هزینه به روستاییان و عشایران، پرداخت دو سوم حق بیمه آنان را بر عهده گرفته و ماهانه 10 درصد از 15 درصد هزینه را به صندوق واریز می نماید. پس از بازنشستگی یا از کار افتادگی از طریق دریافت حقوق ماهانه می توان زندگی را گذرانده و نگرانی بابت مخارج نداشت که به همین دلیل بسیاری از افراد واجد شرایط برای نام نویسی در صندوق اقدام می نمایند.
شرایط و مدارک ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر
شرایط و مدارک ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر توسط دولت یا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعیین شده و اطلاع رسانی می گردد که رعایت شرط سنی حداقل 18 تا 50 سال برای عضویت در صندوق الزامی است. اشخاص همچنین باید شرایط پرداخت حق بیمه را رعایت کنند که لیست موارد در زیر قابل بررسی است:
هر متقاضی باید حداقل 15 سال حق بیمه پرداخت کرده تا از مزایا بهره مند شود.
حق بیمه بر اساس میزان درآمد برآورد شده و حداقل ماهی 800.000 تومان و حداکثر ماهی 3.550.000 تومان می باشد.
سن متقاضیان باید 18 تا 50 سال بوده که امکان دارد این شرط برای زنان حداکثر 45 سال در نظر گرفته می شود.
متقاضیان باید ساکن روستا یا عشایر بوده و مدارک دال بر این مورد را ارائه دهند.
شغل متقاضیان می بایست یکی از 130 شغل تعاون روستایی یا جزو سایر موارد تعیین شده توسط دولت مانند مربیگری مهد کودک باشد.
پوشش های بیمه شامل از کار افتادگی، فوت، پیری و خدمات درمانی شده اما شامل بیمه بیکاری نخواهد شد.
نام نویسی در صندوق بیمه روستاییان و عشایر اختیاری است.
امکان انتقال سوابق بیمه ای از سایر صندوق ها وجود دارد.
برای بازنشستگی باید به سن 65 سالگی رسیده یا حداقل 30 سال سابقه بیمه پرداخت کرد.
امکان دارد به اشخاص 70 ساله دارای 10 سال سابقه پرداخت نیز خدمات ارائه شود.
در صورتی که شخص حداقل 1 روز سابقه بیمه داشته و به علت آسیب دیدن در حین کار از کار افتاده شود، از دو سوم حقوق بازنشستگی بهره مند خواهد شد.
اگر دلیل از کار افتادگی شخص بیماری باشد، می بایست حداقل از یک سال سابقه بیمه برخوردار بوده تا دو سوم حقوق بازنشستگان اعطا شود.
برای دریافت مستمری فوت پیش از بازنشستگی باید حداقل 90 روز سابقه داشته تا دو سوم حقوق بازنشستگان به بازماندگان پرداخت گردد.
هزینه کفن و دفن اعضای صندوق فاقد بازمانده پرداخت خواهد شد.
واریز 10 درصد از 15 درصد حق بیمه بر عهده دولت بوده که ممکن است در صورت بروز حوادث خاصی مانند خشکسالی کلیه مبالغ توسط دولت پرداخت شود.
از کار افتادگان برای اخذ بیمه باید توسط پزشک معاینه شده و تاییدیه بگیرند.
روستاییان و عشایر آینده نگر می توانند با عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر دغدغه های مربوط به آینده را از بین برده و در زمان سالخوردگی یا از کار افتادگی حقوق مناسبی برای گذراندن زندگی دریافت کنند. از مزایای عضویت می توان به دریافت مستمری فوت توسط بازماندگان یا ارائه هزینه های کفن و دفن اشاره کرده و همچنین باید توجه نمود که 70 درصد حق بیمه توسط دولت پرداخت می شود.
لیست مدارک ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر توسط دولت منتشر نشده و اطلاعات کافی در این زمینه ارائه نشده است، اما به طور کلی موارد مورد نیاز را باید شامل مدارک هویتی اشخاص دانست. هر فرد بر اساس محل زندگی خود باید به یک کارگزاری مراجعه کرده و نحوه ثبت نام را همراه با مستندات لازم جویا شود که لیستی کلی در جدول زیر آورده شده است.
مدارک ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر | |
شناسنامه | سوابق بیمه ای منتقل شده در صورت لزوم |
کارت ملی هوشمند | تاییدیه یا معرفی نامه محل سکونت برای متقاضیان 40 تا 50 سال |
مدارک هویتی افراد تحت تکفل | مدارک شغلی |
عکس پرسنلی 3 در 4 | تاییدیه مشاغل از مراجع ذی ربط برای رانندگان |
یکی از مزایای عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر فراهم شدن امکان انتقال سوابق بیمه بوده که به همین دلیل هر فرد می تواند از طریق استفاده از این خدمت، سوابق را افزایش داده تا واجد شرایط اخذ حقوق ماهانه گردد. ممکن است برای نام نویسی در صندوق نیاز به مدارک شغلی نیز بوده که روستاییان و عشایر باید موارد را هنگام مراجعه حضوری یا نام نویسی اینترنتی همراه داشته باشند.
تاییدیه یا معرفی نامه مربوط به محل سکونت را باید از طریق برقراری ارتباط با دهیاری، شورای عشایری، صنف رانندگان، شورای صنفی یا جهاد سازندگی به دست آورد. روستاییان یا عشایر می توانند از طریق ارائه دفترچه و پروانه چرای دام رضایت کارشناسان را جلب کرده و دفترچه و پروانه نیز به نوعی تاییدیه به شمار می آیند.
سایت صندوق بیمه روستاییان و عشایر
پس از پیشرفت تکنولوژی و در دسترس قرار گرفتن اینترنت تمامی اقشار جامعه از تلفن همراه و کامپیوتر استفاده کرده و امکان استفاده از سایت های معتبر را خواهند داشت، به همین دلیل اغلب مراکز از جمله صندوق بیمه روستاییان و عشایر یک سایت ویژه برای کاربران طراحی کرده و اطلاعات لازم را از طریق روش های آنلاین منتشر می سازند.
نشانی سایت صندوق بیمه روستاییان و عشایر roostaa.ir است و باید اشاره کرد که این سایت در بازه های زمانی متفاوتی در سال فعال شده و فرم نام نویسی در دسترس متقاضیان قرار می گیرد. به طور کلی امکان نام نویسی الکترونیکی پس از ورود به سایت صندوق بیمه روستاییان و عشایر roostaa.ir فراهم بوده اما توجه به زمانبندی و اطلاعیه ها اهمیت زیادی خواهد داشت.
معاونت ها، قوانین و بخشنامه ها، خدمات الکترونیکی، مزایای عضویت در صندوق و طرح های حمایتی از بخش های مختلف سایت صندوق بیمه روستاییان و عشایر roostaa.ir می باشند. مطالعه اطلاعات مندرج در سامانه برای عموم امکان پذیر بوده و افراد نیازی به ایجاد حساب کاربری نداشته و گزینه ورود به حساب نیز در سایت دیده نخواهد شد.
سامانه صندوق بیمه روستاییان و عشایر امکان مشاهده فیش حقوقی را برای اشخاص فراهم کرده و همچنین سوابق بیمه ای را قابل بررسی می سازد. امکان دریافت شناسه پرداخت حق بیمه پس از ورود به سایت وجود داشته و همچنین افراد می توانند مراحل ثبت نام در بورسیه تحصیلی صندوق را به صورت آنلاین طی نمایند.
نحوه ثبت نام صندوق بیمه روستاییان و عشایر
در ارتباط با نحوه ثبت نام صندوق بیمه روستاییان و عشایر باید شرح داد که متقاضیان امکان نام نویسی اینترنتی یا حضور در کارگزاری ها را داشته و در صورت مراجعه حضوری توسط کارشناسان برای عقد قرارداد راهنمایی می شوند. پس از بررسی شرایط پرداخت، لیستی از مراحل نام نویسی گردآوری شده و جزئیات هر مرحله قابل مطالعه است.
پیش ثبت نام اینترنتی: ثبت نام در صندوق روستاییان و عشایر در بازه های زمانی مختلف سال امکانپذیر شده و گروه های مختلف مانند مادران دارای حداقل سه فرزند می توانند مراحل نام نویسی آنلاین اولیه را طی نمایند.
برقراری ارتباط با کارگزاری روستا یا شهر: در این مرحله از مراحل ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر متقاضی باید نزدیک ترین کارگزاری یا دفتر پیشخوان دولت را مورد انتخاب قرار داده و از طریق یک تماس تلفنی، ساعت کاری و مدارک لازم برای نام نویسی نهایی را جویا شود.
آماده سازی مدارک لازم: در مرحله بعدی افراد می توانند کلیه مستندات مورد نیاز اعم از مدارک هویتی، عکس پرسنلی، تاییدیه و معرفی نامه را آماده سازند. برای دریافت تاییدیه محل سکونت می بایست به شورای عشایری مراجعه کرده یا از شورای روستایی کمک گرفت، اشخاص می توانند از صنوف مختلف مانند صنف رانندگان معرفی نامه دریافت کرده یا مدارک دال بر مهارت آموزی در محل را ارائه نمایند.
حضور در کارگزاری: برخی از افراد تمایل به ثبت نام آنلاین در سایت صندوق نداشته که این متقاضیان می بایست فرم های ثبت درخواست را از طریق حضور در کارگزاری یا دفتر پیشخوان دولت تکمیل کنند. روستاییان و عشایر پس از مراجعه حضوری باید مدارک لازم را نیز جهت ارزیابی در اختیار کارشناسان قرار دهند. امکان دارد آن دسته از افرادی که نام نویسی اولیه را به صورت اینترنتی انجام داده اند، برای نهایی ساختن آن و عقد قرارداد نیاز به حضور در کارگزاری داشته باشند.
عقد قرارداد: پس از دریافت مشاوره و راهنمایی های لازم و تکمیل فرم های نام نویسی، قرارداد بسته شده و اطلاعات مربوط به شیوه واریز حق بیمه در اختیار مشتری قرار می گیرد. حق بیمه باید به صورت منظم و ماهانه پرداخت شده تا در آینده مشکلی برای دریافت مزایا پیش نیاید.
امکان نام نویسی در صندوق روستاییان و عشایر در تمامی زمان های سال فراهم نبوده اما جهت رفاه حال متقاضیان یک نمونه راهنمای تصویری در زیر آورده شده است، راهنما مربوط به نام نویسی مادران دارای حداقل 3 فرزند بوده اما به طور کلی شیوه تکمیل فرم های ثبت نام برای قشرهای مختلف تا حدودی مشابه می باشد.
پس از جستجوی نشانی roostaa.ir در مرورگر باید گزینه ثبت نام را انتخاب کرد.
حالا باید روی پیش ثبت نام کلیک شود.
در ادامه می بایست فرم نمایش داده شده را با کد ملی، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه تکمیل کرد.
در نهایت فرم پیش ثبت نام نمایش داده خواهد شد.
پس از عقد قرارداد در صورت عدم واریز حق بیمه توسط مشتریان صندوق تعهدی مبنی بر اعطای حقوق در زمان بازنشستگی نداشته و در واقع به علت عدم پایبندی مشتری به قوانین، قرارداد به نوعی لغو می گردد. جزئیات مربوط به دیرکرد واریز حق بیمه در قرارداد درج شده و غالبا دیرکردهای چند روزه یا یک ماهه منجر به لغو قرارداد نشده اما در صورت تکرار این موضوع، ابطال صورت می گیرد.
انتقال سوابق بیمه ای به صندوق روستاییان و عشایر
هزینه عضویت در صندوق روستاییان و عشایر نسبت به سایر بیمه ها کمتر بوده و در واقع شرایط پرداخت بسیار مناسب تر است که به همین دلیل ساکنان روستا و عشایر اجازه انتقال سوابق بیمه از سایر صندوق ها به صندوق مذکور را دارند. بنابراین در صورتی که شخص قبلا برای خود سابقه ایجاد کرده می بایست مراحل انتقال را طی نماید.
نحوه ثبت نام در صندوق بیمه روستاییان و عشایر حضوری بوده و افراد نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان یا کارگزاری ها دارند که به همین دلیل ثبت درخواست انتقال سوابق نیز به شکل حضوری قابل ثبت است. قوانین و مقررات توسط کارشناسان دفاتر اطلاع رسانی شده و فرم های مورد نیاز در اختیار قرار خواهد گرفت.
نکته قابل توجه این است که امکان دریافت همزمان بیمه اجتماعی و بیمه صندوق روستاییان وجود نداشته اما اشخاص می توانند سوابق را از صندوق پیشین منتقل نموده و از مزایای مربوط به روستاییان و عشایر استفاده نمایند. ممکن است در آینده امکان ثبت درخواست الکترونیکی انتقال سوابق در سایت roostaa.ir فراهم شود.
مشاهده سوابق بیمه روستایی و عشایری با کد ملی
پس از بررسی شرایط پرداخت و نحوه ثبت نام باید توضیح داد که علاقمندان به مشاهده سوابق بیمه روستایی و عشایری با کد ملی می بایست ابتدا وارد سامانه roostaa.ir شده و سپس به بخش سوابق مراجعه نمایند. این سامانه در برخی مواقع از دسترس خارج شده اما جهت رفاه حال مشتریان راهنمای تصویری در زیر قابل مشاهده است.
پس از مراجعه به بخش دریافت سوابق اشخاص می توانند برای دریافت سوابق بیمه روستاییان و عشایر با شماره شناسنامه و کد ملی اقدام نموده و اطلاعات لازم را دریافت کنند. در صورت خرابی سایت باید با دفتر پیشخوان دولت یا کارگزاری ها تماس گرفته و درخواست را مطرح سازند تا راهنمایی های لازم در اختیار قرار داده شود.
اهمیت اخذ سوابق صندوق بیمه روستاییان و عشایر در این است که میزان حقوق دریافتی پس از بازنشستگی بر اساس مقدار پرداختی های شخص تعیین شده و در واقع دوبرابر آن می باشد. همچنین باید توجه داشت که در صورت عدم برخورداری از سابقه پرداخت حداقل 15 ساله شخص واجد شرایط اخذ حقوق نخواهد شد.
کد استعلام بیمه روستایی
بیمه روستایی از جمله بیمه های مهم کشور است که با هدف ایجاد آسودگی خاطر برای روستائیان کشور راه اندازی شده است. روستائیان نیز همانند سایر اقشار جامعه نیاز به اطمینان خاطر از تامین زندگی خود در ایام سالخوردگی، از کار افتادگی و بیکاری دارند. استعلام سوابق بیمه روستایی موضوع مهمی برای بیمه شوندگان محسوب شده و از این جهت این افراد به دنبال دانستن کد استعلام بیمه روستایی هستند.
کد استعلام بیمه روستایی در حقیقت همان کد ملی افراد است. روستاییان به منظور استعلام سوابق بیمه خود می توانند با ورود به صفحه نخست سایت صندوق بیمه اجتماعی به آدرس roostaa.ir و از بخش میانی آن همانند تصویر زیر و یا با کلیک بر روی لینکی که در ادامه قرار داده می شود به صفحه استعلام وارد و با درج کد استعلام بیمه روستایی جهت استعلام سوابق خود اقدام کنند.
همانطور که دیده می شود متقاضیان علاوه بر کد استعلام بیمه روستایی که همان کد ملی است نیاز به درج شماره شناسنامه خود نیز خواهند داشت.
برای ورود به صفحه استعلام سوابق بیمه سایت صندوق بیمه اجتماعی کلیک کنید.
سازمان ها یا شرکت های بیمه ای در تلاشند تا با اجرای طرح های گوناگون بیمه نه فقط شاغلین بلکه تمامی اقشار جامعه را تحت پوشش قرار دهند. زنان خانه دار بخشی از جامعه هستند که معمولا در این زمینه مغفول واقع می شوند. مقاله زیر به بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی پرداخته است.
کارنامه بیمه روستایی
بیمه روستائیان گامی در جهت تامین آینده این افراد در دوران کهنسالی و یا از کارافتادگی است. این کار سبب دلگرمی بیشتر روستائیان در پیشبرد امور تامین معیشت ایشان می باشد. اطلاع از سوابق بیمه ای امری است که برای هر شخصی که در هر طرح بیمه ای ثبت نام کرده باشد اهمیت دارد. سوابق بیمه روستائیان با نام کارنامه بیمه روستایی شناخته می شود.
افرادی که تمایل به اطلاع از جزئیات کارنامه بیمه روستایی خود دارند می توانند به سایت صندوق بیمه اجتماعی مراجعه کرده و از طریق بخش " استعلام سوابق بیمه ای " به اطلاعات کارنامه بیمه روستایی خود دسترسی یابند. جهت آشنایی با این کار متقاضیان می توانند به مطالعه مطالب مرتبط با استعلام سوابق در همین مقاله بپردازند.
لینک پرداخت حق بیمه روستاییان و عشایر
لینک پرداخت حق بیمه روستاییان و عشایر در حال حاضر خارج از دسترس بوده اما به طور کلی نشانی سامانه اخذ شناسه پرداخت roostaa.ir است، روستاییان و عشایر باید با دفتر پیشخوان دولت یا کارگزاری تماس گرفته و مشکلات را گزارش داده تا راه حل دیگری برای واریز هزینه ها و اخذ شناسه پرداخت ارائه شده یا سایت جایگزین به آنان پیشنهاد گردد.
پس از بررسی نحوه ثبت نام، در خصوص حق بیمه و شرایط پرداخت باید اظهار داشت که حداقل هزینه ماهی 800 هزار تومان و حداکثر هزینه ماهی 3 میلیون و 550 هزار تومان بوده که این مورد بر اساس سطح درآمد اشخاص برآورد می شود. بنابراین با افزایش درآمد میزان حق بیمه بیشتر شده و با کاهش آن شخص مبلغ کمتری را به صندوق واریز کرده که تصویر جدول محاسبه در زیر آورده شده است.
نکته قابل توجه در خصوص هزینه صندوق بیمه روستاییان و عشایر این بوده که اگر شخص کمتر از 40 سال داشته و پرداخت های مربوط به سطوح درآمدی را پیش از پایان چهل سالگی انجام دهد، استثناهایی برای انتخاب سطح وجود دارد. برای مثال دارندگان سطح 8 در سال 1401 می توانند واریزی مربوط به سطح 9 را در سال های بعدی انجام دهند، همچنین اشخاص زیر 40 سال امکان مورد انتخاب قرار دادن سطح 9 و 10 درآمدی را از سال 1402 به بعد داشته و با مانع مواجه نمی شوند.
حق بیمه صندوق روستاییان و عشایر به طور کلی 15 درصد درآمد بوده که متقاضی ملزم به واریز 5 درصد است، زیرا دولت پرداخت 10 درصد مابقی را بر عهده گرفته و پرداخت را انجام می دهد. حداقل حق بیمه قابل پرداخت در طول سال برای مشتریان 9 میلیون و 600 هزار تومان و حداکثر هزینه 42 میلیون و 600 هزار تومان می باشد.
حداکثر پرداختی صندوق بیمه روستاییان و عشایر به بازنشستگان 65 میلیون ریال بوده اما قرار است مبلغ مربوطه افزایش یافته و اشخاصی که 30 سال حق بیمه پرداخت نموده اند، بالاترین حقوق قابل دریافت را اخذ کنند. بدیهی است که با کاهش تعداد سال های واریز حق بیمه، حقوق ماهانه در زمان بازنشستگی نیز کاهش یافته و کمتر می شود. در صورت پرداخت 30 سال هزینه معین شده در نهایت افراد از 20 برابر واریزی در بازنشستگی بهره مند می شوند
بیمه رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند و بیشتر
عضویت در صندوق بیمه روستاییان و عشایر هزینه در بر داشته و هر متقاضی باید حداقل ماهی 800 هزار تومان به صندوق واریز کند، اما دریافت بیمه برای مادران روستایی که حداقل 3 فرزند دارند رایگان شده و در واقع دولت وظیفه واریز تمامی هزینه ها را بر عهده گرفته است که لیست شرایط شامل موارد زیر می باشد:
برای بهره مندی از بیمه رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند و بیشتر، باید حداقل 3 فرزند داشت.
فرزند سوم می بایست پس از فرودین سال 1396 متولد شده باشد.
مهلت نام نویسی در طرح محدود بوده و باید به زمانبندی توجه نمود.
شرایط پرداخت بیمه رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند و بیشتر به این شکل است که شخص نیاز به واریز هیچ هزینه ای نداشته و همچنین در ارتباط با نحوه ثبت نام باید اظهار داشت اشخاص می توانند به کارگزاری ها مراجعه کرده یا مراحل را در سامانه roostaa.ir طی نمایند. نام نویسی در طرح از فروردین ماه آغاز شده و همچنان امکان ثبت نام وجود داشته و به طور کلی باید اشاره کرد در تاریخ های متعدد امکان نام نویسی فراهم می شود.
به علت از دسترس خارج شدن سامانه roostaa.ir افراد نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان دولت برای نام نویسی در طرح داشته اما در صورت رفع خرابی، امکان ثبت نام آنلاین فراهم می شود. مدارک مورد نیاز شامل اطلاعات هویتی مادر و فرزندان بوده و می بایست شناسنامه و کارت ملی والد و فرزندان به کارشناسان ارائه گردد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص صندوق بیمه روستاییان و عشایر داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: منظور همونسوابق بیمه روستائی است.