برای مشاوره ثبت و یا پیگیری خسارت قطعی برق از سایت بیمه توانیر
برای مشاوره ثبت و یا پیگیری خسارت قطعی برق از سایت بیمه توانیر
برای ورود مستقیم به سایت توانیر کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از سایت توانیر به نشانی bime.tavanir.org.ir ارائه شده است .
با توجه به خاموشی هایی که در طول سال به دلایل مختلف و در شهرهای گوناگون ممکن است به وجود بیاید، بسیاری از مصرف کنندگان برق ممکن است دچار خسارت های متعدد وسایل برقی منزل خود شوند. به طور مثال، ممکن است بعضی از دستگاه های برقی خانه ها به علت نوسانات متعدد برق با مشکلاتی همچون سوختگی و ... مواجه شوند. به همین خاطر سامانه ای به نام سامانه خسارت قطعی برق روی کار آمد تا مردم بتوانند خسارت های ناشی از نوسانات برق را از سازمان توانیر و بیمه مربوط به آن دریافت نمایند.
به دلیل اهمیت این سایت و نیز آشنایی بیشتر مشترکین زیان دیده، در این مقاله قصد داریم شما را با این سامانه آشنا کنیم و نحوه ورود به سایت bime.tavanir.org.ir و مراحل ثبت خسارت و پیگیری آن را توضیح دهیم تا چنانچه در آینده دچار زیان های ناشی از نوسانات برق شدید بتوانید از طریق این سامانه خسارت خود را ثبت و به جبران بخشی از آن بپردازید.
معرفی سایت بیمه توانیر bime.tavanir.org.ir
سامانه بیمه حوادث مشترکین خانگی و تجاری شرکت توانیر، کار خود را از سال 1398 با هدف غیر حضوری کردن ثبت و پیگیری درخواست های خسارات ناشی از حوادث شروع کرده است. به کمک این سامانه، دیگر لازم نیست مشترکین برای اعلام و پیگیری درخواست های خسارات خود به مراکز توانیر مراجعه کنند که کمکی است جهت سهولت ثبت خسارت و کمتر شدن زمان لازم برای دریافت آن. مواجه شدن با سوختگی و یا از کار افتادن وسایل برقی با توجه به اینکه عموما نیز قیمت بالایی دارند از آن دسته اتفاقات ناخوشایند و ناراحت کننده ای است که راه اندازی این سامانه به جهت جبران آن می تواند از بار منفی آن بکاهد.
از ویژگی های این طرح این است که مراحل ثبت تا پرداخت خسارت، همه در سایت bime.tavanir.org.ir و غیرحضوری انجام می شوند. به این صورت که درخواست مشترک پس از ثبت شدن، به وسیله کارشناسان بررسی شده و در صورتی که مشمول دریافت خسارت باشد، مبلغ آن تعیین و اعلام می گردد؛ سپس، از مشترک شناسه شبا درخواست می شود و در نهایت پرداخت صورت می گیرد. بنابراین نیازی نیست جهت پیگیری ثبت خسارت خود حضوری به ادارات برق مراجعه کنید.
راهنمای ورود به سامانه خسارت قطعی برق bime.tavanir.org.ir
سامانه خسارت قطعی برق، با توجه به خسارت های احتمالی در اثر نوسانات شدید برق و قطعی برق در کشور روی کار آمده است تا مردم بتوانند با ورود به این سامانه، درخواست های خود را برای دریافت خسارت از وزارت نیرو در این سایت ثبت نمایند. لازم به ذکر است که این سامانه، فقط مختص خسارت هایی است که با عوامل ناشی از قطعی برق به لوازم منزل به وجود می آید بنابراین ثبت زیان هایی که به اشکال دیگر و به وسایل دیگر ایجاد شده از دایره اهداف این سامانه خارج است.
هم چنین از دیگر مزایای این طرح این است که این سامانه فقط مختص شهرهای بزرگ نبوده و تمامی مشترکین، بدون محدودیت های استانی، می توانند به سامانه bime.tavanir.org.ir وارد شوند و درخواست دریافت خسارات را از طریق این سایت ثبت نمایند. در صورتی که قصد ورود به سامانه خسارت قطعی برق را دارید، می توانید طبق مراحل زیر پیش بروید.
در مرورگر آدرس bime.tavanir.org.ir را وارد کنید تا وارد سایت بیمه توانیر شوید و درخواست های خود را برای دریافت خسارت به صورت الکترونیکی ثبت کنید.
با اینترنتی شدن بیشتر امور زندگی شهروندان و هم چنین با هدف کاهش مصرف کاغذ روش های آنلاینی برای مشاهده و پرداخت قبض در نظر گرفته شده است که از لینک زیر می توانید درباره آنها اطلاعات لازم را کسب کنید.
نحوه ثبت خسارت قطعی برق bime.tavanir.org.ir
در حال حاضر، تنها سامانه ای که برای دریافت خسارت قطعی برق مورد استفاده قرار می گیرد، سامانه خسارت قطعی برق با نشانی bime.tavanir.org.ir می باشد. لذا تمامی افرادی که قصد دریافت خسارت قطعی برق را دارند، می توانند به این سامانه وارد شوند و از طریق کلیک کردن بر روی گزینه «اعلام خسارت» درخواست خود را در این سامانه ثبت نمایند. مراحل ثبت خسارت را به شکل زیر دنبال کنید:
در صفحه اصلی سایت، روی گزینه اعلام خسارت کلیک کنید. سپس در صفحه باز شده، شناسه قبض محل حادثه و کد امنیتی نشان داده شده را وارد و روی "مرحله بعد" کلیک کنید.
در مراحل بعدی لازم است که افراد اطلاعات و جزئیات مربوط به حادثه را در فرم مربوط به درخواست خسارت وارد نمایند. تمامی مواردی که با ستاره قرمز در کنارشان مشخص شده اند، باید کامل شوند.
بعد از پایان مراحل ثبت اعلام خسارت، کد رهگیری درخواست شما علاوه بر نمایان شدن در سایت، بعد از مدتی، به شماره همراهی که در فرم درخواست خسارت ثبت کرده اید نیز ارسال می شود.
لازم به ذکر است که برای ثبت درخواست خسارت در این سایت، مشترکین باید مراحل مربوط به تعمیر وسایل منزل خود را انجام داده باشند و یک فاکتور معتبر با مهر و امضای فروشگاه دریافت نمایند. این فاکتور باید در فرم مربوط به ثبت خسارت قطعی برق ثبت شود.
تنها خسارت هایی در سامانه قطعی برق قابل دریافت می باشند که جزو وسایل خانگی به شمار روند. به طور مثال خسارات مربوط به گوشی های تلفن همراه، تبلت ها، لامپ، کامپیوتر و ... جزو خسارات پرداختی شرکت توانیر نمی باشد.
پیگیری ثبت خسارت از سامانه قطعی برق bime.tavanir.org.ir
شاید این سوال مطرح شود که با ثبت درخواست خسارت روش پیگیری آن به چه صورت خواهد بود. کلیه افرادی که قبلا خسارت های خود را در سامانه بیمه توانیر ثبت کرده اند و در حال حاضر قصد پیگیری درخواست خسارت ثبت شده خود را دارند، می توانند با ورود مجدد به سایت bime.tavanir.org.ir، درخواست خود را با کد پیگیری، رهگیری نمایند.
نحوه اطلاع از نتیجه ثبت خسارت برق از طریق کد پیگیری امکان پذیر است. در صورتی که کد پیگیری خود را پس از ثبت درخواست خسارت قطعی برق دریافت کرده اید، برای پیگیری درخواست دریافت خسارت می توانید طبق مراحلی که در ادامه توضیح داده می شود، پیش بروید؛ در غیر این صورت امکان پیگیری خسارت از سامانه قطعی برق وجود نخواهد داشت. بنابراین در حفظ کد پیگیری خود برای انجام مراحل زیر دقت کنید.
پس از ورود به سامانه bime.tavanir.org.ir، در صفحه اصلی، بر روی گزینه «پیگیری خسارت» کلیک کنید.
در این مرحله کافیست که شناسه قبض و کد پیگیری خود را در قسمت مشخص شده وارد نمایید و بر روی گزینه «ادامه» کلیک کنید. به این نکته توجه کنید که شناسه قبضی که باید در این قسمت وارد شود، همان شناسه قبضی است که در زمان ثبت درخواست خسارت در سامانه وارد شده است.
با اجرایی شدن طرح فعال سازی دریافت قبض برق از طریق پیامک و حذف قبوض کاغذی هنوز بسیاری از افراد با شیوه فعال سازی پیامک برای دریافت قبوض برق آشنا نیستند. اگر شما هم جزء آن دسته هستید خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص سامانه ثبت خسارت قطعی برق بیمه توانیر به نشانی bime.tavanir.org.ir داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. می توانید از بیمه دی پیگیری کنید.