برای رفع مشکل پریدن آنتن گوشی می توانید
برای رفع مشکل پریدن آنتن گوشی می توانید
گوشی های هوشمند ما هر جا که می رویم با ما هستند، گاهی در دست و گاهی در جیبمان. این دستگاه های هوشمند قابل حمل و کاربردی بوده و انجام کارها را برای ما سریع و آسان می کنند. با این حال برخی از مواقع گوشی ها آنتن خود را از دست داده و دیگر امکان برقراری ارتباط با دیگران با آن ها وجود نخواهد داشت. اگرچه پریدن آنتن گوشی برای همه ما در مقطعی از زندگی ممکن است اتفاق بیافتد ولی می توان به روش هایی آن را به حداقل رساند.
با این حال بیشتر مردم وقتی در شرایط بحرانی قرار می گیرند، پریدن آنتن تلفنشان آزار دهنده است و می تواند برایشان مشکل ساز باشد. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا به صورت کامل به دلایل پریدن آنتن گوشی موبایل، نشانه های پرش آنتن در گوشی های اندروید و آیفون، مشکل آنتن دهی گوشی سامسونگ، روش های رفع مشکل آنتن دهی موبایل و همچنین راه های افزایش آنتن دهی گوشی بپردازیم.
نشانه های پرش آنتن در گوشی های اندروید و آیفون
پرش آنتن پدیده ای است که می تواند در تلفن های همراه زمانی که در معرض میدان الکترومغناطیسی قوی قرار می گیرند اتفاق بیفتد. آنتن داخل گوشی ممکن است آسیب ببیند و باعث شود گوشی به درستی کار نکند. پرش آنتن از چالش هایی به شمار می رود که سال ها وجود داشته اما در چند سال اخیر به دلیل ضد آب بودن و نازک تر شدن گوشی های هوشمند از همیشه بیشتر شده است. این پدیده می تواند مشکلاتی در قدرت سیگنال، عمر باتری و دقت GPS ایجاد کند.
دلایل مختلفی وجود دارد که تلفن همراه قدیمی شما ممکن است برای اتصال به شبکه تلفن همراه مشکل داشته باشد. یکی از دلایل مهم به هم ریختن تنظیمات موبایل می باشد. دستکاری در شبکه ها و تنظیمات دستی اشتباه می تواند باعث قطع یا ضعف آنتن شود، که هر یک می تواند بر قدرت اتصال آنتن شما تأثیر منفی بگذارد. با توجه به این موضوعات از نشانه های پرش آنتن در گوشی های اندروید و آیفون می توان به موارد زیر اشاره کرد.
قطع شدن تماس ها
اتصال متناوب یا قطع سیگنال
قدرت سیگنال ضعیف
با این حال ممکن است نشانه های پرش آنتن در گوشی های آیفون علاوه بر این به روش های دیگری نیز مشاهده شود. به عنوان مثال تلفن علامت" بدون سرویس " را نشان می دهد حتی اگر روی صفحه نمایش "Connected to Wi-Fi" وجود داشته باشد.
یا وقتی تلفن در جیب، کیف پول یا فضای بسته دیگری باشد سیگنال خود را از دست می دهد. همچنین وقتی تلفن را روی گوش خود نگه دارید سیگنال از بین می رود اما اگر آن را روی حالت بلندگو قرار دهید سیگنال باز می گردد. این ها مواردی هستند که مشاهده شان نشان دهنده ضعف در آنتن دهی گوشی شما خواهد بود.
دیگر رایج ترین نشانه های پرش آنتن در دستگاه های آیفون عبارتند از: تلفن دریافتی ضعیفی داشته یا اصلاً سیگنال ندارد. دستگاه هیچ اتصالی به هیچ شبکه Wi-Fi نشان نمی دهد و این که عمر باتری کمتر از حد معمول است.
دلایل پریدن آنتن گوشی
بسته به نوع گوشی که هر فرد دارد، واکنش ها به قطع آنتن می تواند کاملا متفاوت باشد. برای مثال در گوشی های مدل پایین ممکن است با پریدن آنتن، تلفن همراه به طور کلی از شبکه خارج گردد. یعنی نتواند به طور مجدد با شبکه ارتباط برقرار کرده و مجددا به شبکه متصل شود. با توجه به این موضوع و تفاوت در از دست رفتن شبکه در این بخش قصد داریم دلایل پریدن آنتن گوشی را بررسی کنیم.
در یک مکان شلوغ که مردم از تلفن خود استفاده می کنند، مانند یک ترافیک سنگین، سیگنال برای تماس های تلفنی بسیار ضعیف خواهد بود. سیگنال های G/4G/5G3 برای فضا در هر برج سلولی موجود رقابت می کنند. اگر برجی که به آن متصل هستید پر باشد، احتمالاً تماس شما قطع خواهد شد و باید دوباره تلاش کنید تا یه یک برج جدید متصل شوید. چرا به نظر می رسد آنتن گوشی شما در روزهای شلوغ اتصالات خود را از دست می دهد؟ این ممکن است به دلیل نوسانات سیگنال یا افزایش مقدار داده های در حال انتقال باشد.
این موضوع یک مسئله جدی در خانه های جدید است. فلزات سنگین و دیوارهای ضخیم می توانند باعث از دست دادن سیگنال آنتن تلفن شما شوند. چنین اتفاقی عموما برای کسانی رخ می دهد که در مناطقی زندگی می کنند که آپارتمان های بلند در نزدیکی خانه هایشان ساخته می شود. فلزاتی در فولاد مورد استفاده برای ساخت و ساز وجود دارد که ممکن است با آنتن تلفن شما تداخل داشته باشد و منجر به مشکلات دریافت کم یا افزایش نیاز به انرژی شود.
وقتی باتری گوشی پر باشد، اما سیگنال آن ضعیف، ممکن است مشکلی در گیرنده وجود داشته باشد. به صورت کلی گوشی ها برای برقراری ارتباط با دکل های تلفن همراه به برق نیاز دارند و با افزایش سن باتری میزان آن کاهش می یابد. به همین خاطر سعی کنید تلفن خود را به طور منظم شارژ کنید تا از بروز هر گونه مشکل سیگنال جلوگیری نمایید.
گوشی ها امواج الکترومغناطیسی را ارسال و دریافت می کنند که مستقیماً تحت تأثیر پدیده های آب و هوایی مانند رطوبت، پوشش ابرهای سنگین، رعد و برق، باد، باران، برف و یخ قرار می گیرند. علامت ضربدری روی آنتن ممکن است به دلایل مختلفی ظاهر شود که خیلی اوقات فقط به دلیل مشکلات آب و هوایی اتفاق می افتد.
امروزه گوشی ها به طور مستمر کوچک تر و قابل حمل تر شده اند، اما سیگنال های آن ها به دلیل آنتن های کوچک تر قرار گرفته در داخل تلفن ها پایداری کمتری دارند. در گذشته بسیاری از گوشی ها از آنتن های خارجی استفاده می کردند که پایداری اتصال بیشتری را برای آن ها فراهم می کرد.
به همین خاطر اگر تلفن خود را به روش اشتباه نگه دارید، این امر می تواند منجر به از دست دادن سیگنال آن شود. نحوه نصب آنتن داخلی مدل خود را قبل از قرار دادن گوشی در جیب یا کیف بررسی کنید تا دفعه بعد که نگران علت قطع شدن آنتن موبایل خود بودید، خیالتان از قرار گرفتن درست گوشی و فضای مناسب برای آنتن راحت شود.
مشکل آنتن دهی گوشی سامسونگ
در گذشته مواردی از مشکلات آنتن دهی دستگاه های سامسونگ وجود داشته است. این مورد از اتصال به شبکه جلوگیری کرده و استفاده از تلفن یا انجام هر کاری به صورت آنلاین را دشوار می کند. اگر با آنتن دهی گوشی سامسونگ خود دست و پنجه نرم می کنید، چندین مشکل رایج باعث وقوع آن می شود که در ادامه به آنها می پردازیم.
به عنوان مثال مشکل "Android No Service" به دلیل پرش آنتن به موقعیت های مختلف است که معمولاً به دلیل نقص نرم افزار مشاهده می شود. نصب برنامه های مخرب همچنین می تواند بر قدرت سیگنال تأثیر منفی گذاشته و کارایی دستگاه را مختل کند.
اگر به تازگی گوشی خود را خریداری کرده اید، به شما توصیه می کنیم شماره IMEI آن را بررسی کنید زیرا نداشتن شماره سریال می تواند یکی از دلایل مشکل آنتن دهی گوشی سامسونگ باشد. برای بررسی IMEI گوشی کافیست کد #6* را شماره گیری کنید.
اگر یک عدد 15 رقمی به شما نشان داد مشکلی وجود ندارد اما اگر با چندین صفر یا شماره 12345 یا ارور " no serial " مواجه شدید، به این معنی است که شماره IMEI تلفن شما توسط شبکه تایید نشده است. برای رفع این مشکل باید شماره سریال گوشی شما توسط شرکت مخابراتی وارد شبکه شود.
ممکن است روی آنتن برخی از برندهای پیشرو دستگاه های تلفن همراه مانند شیائومی، سامسونگ و هواوی علامت ضربدری به وجود بیاید. برای رفع این مشکل می توانید از تنظیمات گوشی اندروید اقدام کنید به این خاطر که در برخی مواقع تنظیمات اشتباه می تواند از دیگر دلایل مشکل آنتن دهی گوشی سامسونگ باشد. برای این کار کافی است مطابق مراحل زیر پیش بروید.
در قدم اول به تنظیمات گوشی مراجعه کرده و از میان گزینه های نمایش داده شده " Connections " را انتخاب نمایید. سپس " Mobile networks " و بعد از آن " Access Point Names " را انتخاب کنید. در آخر روی گزینه سه نقطه بزنید و گزینه " Reset to default " را لمس نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فعال سازی گوشی می توانید مقاله ای که لینک آن را در قسمت زیر قرار داده ایم، مطالعه نمایید.
روش های رفع مشکل آنتن دهی موبایل
اگر مشکلی در آنتن دهی گوشی وجود داشته باشد، این امر برای بسیاری از افراد بسیار آزار دهنده است. این اتفاق باعث ایجاد مشکل در برقراری یا دریافت تماس و همچنین ارسال پیامک می شود و کاربران نمی توانند از بسیاری از امکانات گوشی هوشمند خود استفاده کنند. دلایل مختلفی هستند که در آنتن دهی گوشی اختلال ایجاد می کنند که در بخش هایی از این مقاله به برخی از آن ها پرداختیم.
اگر شما هم با مشکل آنتن تلفن همراه خود دست و پنجه نرم می کنید پیشنهاد می کنیم که راه های ساده زیر را که روش های رفع مشکل آنتن دهی موبایل هستند امتحان کنید و در صورت عدم رفع مشکل سپس راه ها و تنظیمات پیچیده تر را آزمایش نمایید.
در اینجا چند روش آسان برای کمک به کاربران در رفع مشکلات آنتن دهی موبایل قرار داده شده است که می توانید قبل از هر کاری به سراغ آن ها بروید. در اولین قدم توصیه می کنیم که گوشی اندروید خود را ریستارت کنید تا شاید مشکل آنتن دهی شما برطرف شود.
با این که این روش خیلی پایه ای و ساده به نظر می رسد، اما در خیلی از واقع یک ریستارت ساده خیلی از مشکلات مربوط به آنتن دهی موبایل را برطرف خواهد کرد. در قدم بعدی گوشی را خاموش کنید و سیم کارت را از آن جدا کرده و سپس دوباره سیم کارت را وارد نمایید. قرار گیری نادرست سیم کارت می تواند از عواملی باشد که در آنتن دهی موبایل تاثیر گذار است.
یکی از روش های رایج برای عیب یابی مشکل آنتن این است که سیم کارت اپراتور دیگری را در گوشی خود قرار دهید و ببینید آیا سیگنال های آنتن تغییری می کنند یا نه. برخی مواقع خود سیم کارت دچار مشکل شده و تعویض آن مشکل آنتن دهی موبایل را برطرف می کند. علاوه بر این ها موقعیتی که در آن هستید عامل دیگری است که می تواند باعث ایجاد این مشکل شود.
برای اطمینان از این که می توانید از خدمات شبکه استفاده کنید، باید مطمئن شوید که منطقه ای که در آن زندگی می کنید سیگنال ضعیفی ندارد. همان طور که در بخش های قبلی نیز به این موضوع اشاره داشتیم، ساختمان های بلند و مصالح مستحکم در تضعیف سیگنال دهی موثر هستند. روش دیگر برای دریافت سیگنال بهتر روی تلفنتان این است که گوشی را در حالت هواپیما قرار دهید و 30 ثانیه صبر کنید. پس از آن، دوباره آنتن را بررسی کرده و ببینید آیا می توانید به شبکه متصل شوید یا نه.
افزایش آنتن دهی گوشی
ضعف آنتن گوشی می تواند به عوامل زیادی مرتبط باشد. به همین خاطر رفع این مشکل و همچنین افزایش آنتن دهی گوشی نیز از روش های مختلفی امکان پذیر است. در ادامه این بخش روش های متفاوتی را برای افزایش آنتن دهی گوشی قرار داده ایم که می توانید با استفاده از آن ها سیگنال دریافتی موبایل خود را تقویت کنید.
بسیاری از دستگاه های تلفن همراه امروزی می توانند به طور خودکار بین شبکه های 3G یا 4G سوئیچ شوند تا به حفظ اتصال و مصرف کمتر باتری کمک کنند. گاهی اوقات وقتی این اتفاق می افتد، باعث ضعف آنتن دستگاه شما و شبکه تلفن ضعیف می شود. در این حالت با استفاده از تنظیمات شبکه، اتصالات گوشی را روی حالت " 3G " قرار دهید.
بسیاری از کاربران گوشی های هوشمند بدون استفاده از خدمات Wi-Fi، بلوتوث یا NFC موجود، این قابلیت های گوشی های هوشمند خود را روشن می گذارند. برخی از ویژگی های موجود در تلفن های ما می تواند باعث شود که توانایی دریافت سیگنال را از دست بدهد. حذف این ویژگی ها می تواند به تقویت این قابلیت کمک کند که به نوبه خود باعث می شود تلفن شما اتصال شبکه بهتری داشته باشد.
روش دیگر افزایش آنتن دهی گوشی این است که شبکه موبایل را به درستی انتخاب کنید. در تنظیمات گوشی شما گزینه ای با نام " Network operation " وجود دارد که با استفاده از آن می توان شبکه مناسب را انتخاب کرد. لازم به ذکر است که این روش فقط در سیستم عامل های اندرویدی در دسترس می باشد.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص پریدن آنتن گوشی داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: سلام. بلی می تونید. در مقاله توضیحات مربوط به افزایش آنتن دهی موبایل رو بخونید و طبق روشی که گفته شده اقدام پیش برید.