برای مشاوره نحوه ورود به اینترنت بانک ملل
برای مشاوره نحوه ورود به اینترنت بانک ملل
برای ورود مستقیم به اینترنت بانک ملل کلیک کنید.
در ادامه راهنمای تصویری استفاده از اینترنت بانک ملل به نشانی ebmelal.ir ارائه شده است .
سامانه اینترنت بانک موسسه اعتباری ملل یا به اختصار، اینترنت بانک ملل از جمله خدمات بانکداری الکترونیکی این موسسه می باشد. این سامانه مشتریان را قادر می سازد که بدون نیاز به مراجعات حضوری به شعب این بانک، مدیریت حساب خود را در دست داشته باشند. با استفاده از این ابزار می توان به سادگی و با سرعت قابل توجهی، اطلاعات مرتبط با حساب خود را به دست آورده و تنها با اتصال به شبکه اینترنت، از راه دور و از هر مکانی تراکنش های مالی آنلاین مورد نیاز را انجام داد. کاربران اینترنت بانک موسسه مالی ملل جهت بکارگیری این ابزار مفید باید نحوه ورود به آن را فرا بگیرند تا با کارکرد قسمت های مختلف آن آشنایی پیدا کنند.
پرسشی که دارندگان حساب های جاری، پس انداز و یا تسهیلات ملل دارند، این است که اینترنت بانک ملل ebmelal.ir چه امکاناتی دارد و آیا می توان بدون اتصال به اینترنت نیز از آن بهره گرفت؟ کاربردها و امکانات این سامانه بسیار گسترده است و مشتریان جهت استفاده از این قابلیت ها باید یک تلفن همراه یا رایانه متصل به اینترنت در دسترس داشته باشند. نحوه استفاده از این سامانه با نرم افزارهای تلفن همراه یا همان همراه بانک ها تفاوت هایی دارد. در این مقاله به معرفی اینترنت بانک موسسه اعتباری ملل پرداخته شده است و تمامی اطلاعات مهم همچون نحوه ورود به سامانه اینترنت بانک ملل، دانلود برنامه اینترنت بانک ملل و نیز امکانات آن در ادامه شرح داده شده است.
معرفی اینترنت بانک ملل ebmelal.ir
در اولین سال های تاسیس موسسه اعتباری ملل، یعنی از سال 1366 این موسسه تحت عنوان صندوق قرض الحسنه عسکریه فعالیت خود را شروع کرد. پس از گذشت 7 سال این صندوق موفق به اخذ مجوز از وزارت تعاون شده و دامنه عملیات این موسسه به سراسر کشور گسترش پیدا کرد. پس از پیگیری های لازم و کسب مجوز فعالیت از بانک مرکزی جمهوری اسلامی، نام صندوق قرض الحسنه به موسسه مالی و اعتباری تغییر پیدا کرد و امروزه با تسریع پیشرفت های این بانک، خدمات الکترونیکی وسیعی نیز به مشتریان ارائه می گردد. از جمله فعالیت ها و نوآوری های موثر این موسسه، معرفی اینترنت بانک ملل ebmelal.ir بوده است.
اینترنت بانک ملل به عنوان یک بانک الکترونیکی و از راه دور، امکان مدیریت پویای حساب بانکی و پشتیبانی از کلیه تراکنش های حضوری و غیر حضوری را در اختیار کاربران قرار می دهد. به طوری که این کاربران می توانند از هر کجای کشور، بدون هیچ ضرورتی برای حضور در شعب بانک ملل، امور مرتبط با حساب بانکی خود همچون بررسی حساب، مدیریت چک ها، انجام تراکنش های کارت اعتباری و غیره را انجام دهند.
به دلیل پوشش قابل توجه تمامی تراکنش های قابل انجام در اینترنت بانک ebmelal.ir و پشتیبانی این سامانه از درخواست های مشتریان، این پلتفرم به سرعت توانسته است که رضایتمندی کاربران و مشتریان این بانک را جلب کند. امنیت استفاده از اینترنت بانک موسسه ملل بسیار قابل توجه بوده و حتی در صورتی که کاربران از راهکارهایی همچون فعال سازی رمز یک بار مصرف، احراز هویت چند سطحی و غیره نیز استفاده کنند، سطح امنیتی آن افزایش پیدا خواهد کرد. در ادامه، راهنمای نحوه ورود به سامانه بانکداری اینترنتی ملل و آدرس اینترنتی آن شرح داده شده است.
راهنمای ورود به اینترنت بانک ملل ebmelal.ir
به دلیل تغییرات ایجاد شده در نسخه نرم افزار بانک ملل، راهنمای ورود به اینترنت بانک ملل نیز توسط این موسسه به صورت به روز رسانی شده و در یک نسخه جدید برای مشتریان ارائه شده است. نکته ای که متقاضیان استفاده از خدمات بانکداری الکترونیکی ملل باید به آن توجه داشته باشند این است که مراحل ورود به بانکداری الکترونیکی ملل باید دقیق و به ترتیب طی شود تا ارائه خدمات این نرم افزار برای کاربران میسر گردد. برای راهنمایی بیشتر متقاضیان، نحوه ورود به اینترنت بانک به ترتیب در قالب مراحل زیر ارائه شده است.
3- ابتدا متقاضی باید به سامانه اینترنت بانک ملل وارد شود. لینک ورود به این سامانه در زیر آورده شده است و پس از کلیک بر روی این لینک می توان صفحه اصلی را مشابه با تصویر زیر مشاهده کرد. در این صفحه می توان زبان مورد نظر خود را انتخاب نمود.
4- پس از انتخاب زبان فارسی، صفحه جدیدی مشابه تصویر زیر نمایش داده خواهد شد. نکات امنیتی مهم در رابطه با استفاده از اینترنت بانک ملل ebmelal.ir در سمت چپ صفحه درج شده است که باید قبل از استفاده از سامانه به دقت مورد ملاحظه قرار گیرد. پس از آن، کاربر باید نام کاربری و رمز عبور خود را در کادرهای مربوطه وارد و در نهایت گزینه "ورود" را انتخاب نماید.
5- پس از ورود موفقیت آمیز کاربر به اینترنت بانک، صفحه اول آن مطابق تصویر زیر خواهد بود.
بهتر است کاربران پس از ورود به سامانه اینترنت بانک، با استفاده از گزینه تغییر شناسه کاربری، نام کاربری اولیه خود را تغییر دهند تا از احتمال سوء استفاده توسط افراد دیگر بکاهند. علاوه بر این، بهتر است متقاضی آدرس پست الکترونیکی و شماره تلفن همراه خود را برای حسب کاربری خود ثبت نماید تا ایمیل و پیام های کوتاه برای او ارسال گردد.
لازم به ذکر است که بر اساس قوانین و مقررات بانک مرکزی، در نسخه های امروزی اینترنت بانک ملل ebmelal.ir یعنی از نسخه 6.32.0 به بعد، اتباع خارجی نیز به شرط دارا بودن گذرنامه با مهر پروانه مجاز اقامت، حق استفاده از سرویس های اینترنت بانک موسسه اعتباری ملل را خواهند داشت. این استفاده در طول مدت زمان اقامت مجاز این اتباع امکان پذیر می باشد و کاربران ملزم به رعایت قوانین سامانه خواهند بود.
ثبت نام در اینترنت بانک ملل
شاید برای عده زیادی از مشتریان بانک ملل این پرسش پیش بیاید که مراحل اولیه ثبت نام در اینترنت بانک ملل چگونه انجام می شود؟ آیا می توان ثبت نام اولیه و دریافت مجوز استفاده از بانکداری اینترنتی ملل را نیز به صورت غیر حضوری انجام داد؟ در پاسخ باید ذکر کرد که در حال حاضر ثبت نام در اینترنت بانک موسسه ملل ebmelal.ir تنها به صورت حضوری و مراجعه به شعب این موسسه امکان پذیر است. چراکه متقاضی باید با تکمیل نمودن فرم درخواست، هویت خود را نیز در شعبه به اثبات برساند.
البته ضرورت مراجعه متقاضیان خدمات الکترونیک بانک ملل، تنها در زمان درخواست برای ثبت نام در اینترنت بانک می باشد و در مراحل بعدی برای استفاده از خدمات متنوع و گسترده این سامانه مانند انجام کارت به کارت، درخواست تسهیلات و غیره هیچ گونه نیازی به حضور در شعب نیست، زیرا تمامی این خدمات از طریق اینترنت بانک به صورت آنلاین انجام می گیرد. در مراحل زیر، نحوه صحیح ثبت نام در اینترنت بانک ملل ذکر شده است.
1- مراجعه به شعبه: در اولین گام، متقاضی باید به صورت حضوری به یکی از شعب موسسه ملل مراجعه نموده و فرم استفاده از خدمات بانکداری الکترونیکی را تکمیل نماید.
2- دریافت نام کاربری و رمز عبور: پس از تکمیل فرم درخواست و تحویل آن به متصدی موسسه، یک نام کاربری و رمز عبور منحصر به فرد به شخص متقاضی تخصیص داده می شود که برای ورود به سامانه بانکداری اینترنتی ملل ebmelal.ir مورد نیاز می باشند.
3- ورود به اینترنت بانک: پس از دریافت شناسه کاربری و رمز عبور می توان با دسترسی به یک رایانه یا تلفن همراه هوشمند و با اتصال به اینترنت، وارد سامانه اینترنت بانک ebmelal.ir شده و از گزینه "ورود" استفاده کرد. نحوه ورود به این سامانه در بخش قبل به طور جزئی توضیح داده شد.
رمز عبوری که در زمان ثبت نام در اینترنت بانک ملل توسط شعب دریافت می شود یک رمز عبور ایستا می باشد. به همین دلیل طبق توصیه های امنیتی موسسه ملل، بهتر است کاربران در فواصل زمانی کوتاهی نسبت به تغییر رمز عبور خود از طریق اینترنت بانک اقدام نمایند. علاوه بر این هنگام ثبت نام در سامانه ملل و استفاده از خدمات، همواره باید به آدرس اینترنتی مورد استفاده دقت کرد، چراکه هر آدرس دیگری به جز سایت ebmelal.ir فاقد اعتبار می باشد و امکان کلاهبرداری از مشتریان وجود دارد.
بازیابی رمز عبور اینترنت بانک ملل
همانطور که در بخش قبل توضیح داده شد، در هنگام ثبت نام برای استفاده از خدمات بانکی اینترنتی ملل، اولین شناسه کاربری و رمز عبور، توسط شعبی که کاربران به آن ها مراجعه می نمایند ارائه می شود. اگر به صفحه اول ورود به اینترنت بانک ملل دقت شود، در این صفحه هیچ گونه گزینه ای برای فراموشی یا بازیابی رمز عبور اینترنت بانک موسسه مالی ملل ebmelal.ir تعبیه نشده است. پس در صورت خروج از سامانه و فراموش کردن رمز عبور یا گم شدن آن توسط کاربر، چه راهکارهایی برای ورود مجدد به اینترنت بانک وجود خواهد داشت؟
از آن جا که در حال حاضر، بازیابی رمز عبور در اینترنت بانک ملل به صورت آنلاین و غیر حضوری امکان پذیر نمی باشد، تنها راه دریافت یک رمز عبور جدید و جایگزینی آن با مورد قبلی، مراجعه مجدد به شعب موسسه مالی و اعتباری ملل می باشد. کاربرانی که با چنین شرایطی مواجه می شوند، می توانند پس از احراز هویت خود در شعبه بانک ملل، درخواست بازیابی رمز عبور دهند.
با دریافت یک رمز جدید و استفاده از شناسه کاربری قبلی، امکان ورود مجدد به اینترنت بانک وجود خواهد داشت. با توجه به توضیحات ذکر شده و ضرورت مراجعات حضوری به شعب، شایسته است که مشتریان همواره از رمز عبور خود به درستی حفاظت کنند و یا آن را در جایی به دور از چشم دیگران یادداشت نمایند. به این ترتیب ازدحام موسسات و تعداد مراجعات حضوری کاربران نیز تقلیل پیدا خواهد کرد.
دانلود برنامه اینترنت بانک ملل
اینترنت بانک ملل برنامه ای تحت وب است که توسط این بانک طراحی و در دسترس مشتریان آن قرار گرفته است. تحت وب بودن برنامه اینترنت بانک ملل به این معنی است که اجرای آن در صفحات مروگر وب انجام شده و در نتیجه دانلود برنامه اینترنت بانک ملل امکان پذیر نیست. به همین دلیل افرادی که تمایل به دانلود برنامه اینترنت بانک ملل دارند بایستی به ادرس آن به نشانی ebmelal.ir مراجعه کنند.
جهت ورود به اینترنت بانک نیاز به نام کاربری و رمز عبور است که با مراجعه به شعب بانک ملل و تکمیل فرم درخواست استفاده از این خدمت، می توان نام کاربری و رمز عبور آن را دریافت نمود. کاربران متقاضی دانلود برنامه اینترنت بانک ملل با ورود به آدرس یاد شده قادر خواهند بود از این پس اداره امور مالی خود را بدون نیاز به حضور در شعب به انجام برسانند.
امکانات اینترنت بانک ملل
تعداد محدودی از قابلیت های سامانه ebmelal.ir در قسمت های قبلی مقاله به صورت مختصر ذکر گردید، اما در این بخش تعدادی دیگر از پر استفاده ترین و مهم ترین امکانات اینترنت بانک ملل شرح داده شده است. یک فایل راهنمای کاربری اینترنت بانک، توسط مسئولین موسسه مالی ملل جمع آوری و تهیه شده است که در آن مجموع امکانات و نحوه استفاده از آن ها توضیح داده شده است. برای دسترسی به این فایل راهنما می توان به سایت موسسه مالی ملل مراجعه کرده و یا آن را مستقیما از لینک زیر دریافت کرد. شرح برخی از امکانات این سامانه در لیست زیر ارائه شده است.
برای مشاهده فایل راهنمای کاربری اینترنت بانک ملل کلیک کنید.
مشاهده صورت حساب کارت: کاربر می تواند با استفاده از این قابلیت، وضعیت حساب های دارای کارت اعتباری خود را بررسی نماید.
مشاهده جزئیات حساب: کاربر می تواند با وارد کردن شماره حساب خود، شماره شبا، وضعیت حساب و همچنین نام صاحب حساب را بررسی نماید.
امکان کارت به کارت: در اینترنت بانک ملل ebmelal.ir گزینه ای برای انتقال وجه به صورت کارت به کارت و بدون نیاز به مراجعه به خودپرداز وجود دارد. برای انجام این عملیات متقاضی باید شماره کارت مبدا و مقصد، مبلغ، رمز دوم ایستا یا پویا و غیره را وارد نماید.
انجام تراکنش زمانبندی شده: کاربر می تواند با توجه به نوع تراکنش های مورد نظر خود، یک زمانبندی برای آن ها تنظیم کند. با هر بار ورود به اینترنت بانک، پیغامی در رابطه با این زمانبندی در صفحه ابتدایی نمایش داده می شود. البته در روزهای تعطیل، تراکنش ها انجام نمی گیرد، ولی امکان حذف یا بررسی آن ها وجود دارد.
انتقال وجه بین بانکی: این قابلیت برای انتقال وجه به حساب دیگران با استفاده از تراکنش های ساتنا و پایا قرار داده شده است که به ترتیب برای حواله های بیشتر از 15 میلیون تومان و کمتر از آن استفاده می شوند.
شرکت در خیریه: در اینترنت بانک ملل امکان همکاری با بخش نیکوکاری نیز وجود دارد و می توان مبالغی را به عنوان خیریه اهدا کرد.
مدیریت چک: در این سامانه به سادگی امکان بررسی وضعیت چک ها، مسدود کردن چک، اضافه کردن اطلاعات و غیره وجود دارد.
از قابلیت های مفید دیگر این سامانه می توان به بررسی تسهیلات، خدمات قبوض، خرید شارژ سیم کارت، مدیریت کارت ها، دریافت گزارش و غیره اشاره کرد. مشتریان و صاحبان حساب مالی در این موسسه برای مشاهده سایر امکانات و ویژگی های سامانه اینترنت بانک موسسه ملل ebmelal.ir می توانند به شعب بانک مراجعه نموده و پس از طی کردن مراحل ثبت نام خود، وارد سامانه مذکور شوند.
اگر بعد از خواندن این مقاله، سوال یا ابهامی در خصوص اینترنت بانک ملل داشتید هم می توانید با کارشناسان مرکز مشاوره سامانه ها تماس بگیرید. کارشناسان سامانه ها تمام سوالات شما را به کامل ترین شکل ممکن پاسخگو هستند.
پاسخ مشاور: دانلود اینترنت بانک ملل امکان پذیر نیست زیرا اینترنت بانک ملل در مرورگرها اجرا میشه بایستی به آدرس ebmelal.ir مراجعه کنید.